Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    20. Travanj 2025. 17:56

Sretan Uskrs (tko slavi) 😊
    Zoo Ljubljana - bili prošle jeseni, bilo nam je predivno. Savjet: preskočila bih kolica drugi put, dosta ima drndavih dijelova i u brdo pa smo kolica ostavljali na a nekim dijelovima i išli gledati životinje bez njih... Skroz drugačiji koncept u odnosu na ZG rekla bih, baš je u šumi, neke životinje se teško i vide jer imaju ogromne "nastambe", ima dosta interaktivnih stvari, prekul park kod ulaza za malo veće rekla bih, moji od 4 i 6 godina su uživali, najmanja ne toliko... Sve u svemu, meni divota!

• Tonkica1509
    20. Travanj 2025. 20:59

Cordiso imao je prvo neki najobičniji plastični iz baby centra, dugo ga je ignorirao pa onda samo krenuo. Sad sam mu uzela onaj kinderkraft na tri kotača (savjet ak ćeš uzimati, uzmi preko Amazona, duplo jeftinije nego kod nas). A onaj baš pravi balans bicikl na dva kotača je dobio od nekog bratića, ali ne dosegne još pod na njemu pa to nismo još

Thinkpurple0
    21. Travanj 2025. 20:54

Sretan Uskrs! 😊
    I ja bi putovala, al mislim da stvarno ovisi o karakteru djeteta... moje nisu za ic ni do ducana a kamoli u nesto nepoznato 🤦🏼‍♀️
    Prezive su, ne slusaju, tvrdoglave, ako im nesto ne pase u stanju su lezat na podu i derat se dok ih ne izneses van. Tako da, nazalost, putovanja su na cekanju do daljnjeg. A prije korone smo muz i ja proputovali pola europe u toyoti yaris 🙈 obozavali smo ici na road trip i putem bookirat smjestaj kako nam se sto svidjelo. 
    A sad s njima sve mora bit ful isplanirano. A i tad nisu zadovoljne 🙄 osim u amarinu, tam mogu zivjet valjda. 
    .
    Biciklic (tonkica izdrzi 🤰💪😊)
    Imamo globber od seke, posto nece kolica ta guralica mi je spas, a pretvorim u romobil i vozi super, samo nezna jos kocit 😅
    https://www.babycenter.hr/globber-romobil-go-up-active-sklopivi-svjetleci-kotaci-ruzicasta-1236374.html
    I kupili smo joj tricikl kinderkraft 3u1, doma ga vozi perfektno, zaletava se , pici, izvodi akrobacije, ali vani toliko zapinje tenisicama da ga uopce ne zeli voziti jer se stalno popikava i prevrne ju. 😭
    I neznam kak joj pomoc jer doma ga obozava, vani ga druga djeca voze normalno ona ne. 
    Ovaj
    https://www.magicbaby.hr/kinderkraft-tricikl-4trike-candy-pink.html

• cordis00
    21. Travanj 2025. 21:06

Super mi izgleda taj kinderkraft! Za koju je to visinu optimalno? Bas mi se cini zgodno kao tricikl pa poslije bicikl sa pomocnim za malu
    A starijom bi uzela oni balans bicikl nek se uci prvo to pa kad savlada s pedalama, al isto ne bi neke preskupe.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Tonkica1509
    21. Travanj 2025. 23:04

E da, taj i mi kinderkraft imamo. Moj L ti je visok 86 po zadnjem mjerenju i taman mu je, lijepo može s nogicama do poda

• Petrica_92
    22. Travanj 2025. 08:49

Tricikli/bicikli:

Mi kupili za Uskrs ovaj: https://babyland.hr/proizvod/petitemars-tricikl-turbo-5-u-1-enigmatic-blue

Za sad prezadovoljni! Moze bit triciklic da se sam gura, tricikl s pedalama, balance bike, mozes ga ti gurati dok on odmara noge - ma super. Plus ima remen oko struka, ili ovaj “kavez” okolo za sigurnost. Njemu se bas jako svidio, stalno zeli biti na njemu.

Prije smo imali onaj mali kinderkraft baby s dva kotaca naprijed i jednim iza i to mu je koma bilo, stalno se prevrtao.

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Thinkpurple0
    22. Travanj 2025. 10:11

Petrice ovo je isto kao ovaj samo jos ima i rucku, top.
    Moja je 85 cm visoka i ok joj je, taman se sama popne i spusti i lijepo se odguruje, spusteno sjedalo na najnize. 
    Tonkica jel on zapinje nogama iza kad je slozen ko tricikl? Jel ga vozi skroz rasirenog ili na pola?

• Tonkica1509
    23. Travanj 2025. 14:44

Think nisu skroz raširene, onako na pola. Nekad zna zapeti nogicama kad se jako zaleti, al zasad se ne buni zbog toga. Pustit ću ga još malo tak pa onda onako spojiti skroz stražnje kotače da proba on sam balansirati

Ally007
    23. Travanj 2025. 15:11

Thinkpurple - ja sam primijetila da što više landramo okolo s njim, to je lakše. Naravno, ovisi od dana do dana, ali ipak se vidi da malo odrasta. Ova neka faza od 15-20 mj mi se činila najgora jer je bio već dovoljno pokretan da nema mira nigdje, a kratke pažnje i ništa ga nije moglo zabaviti dulje od 2 min. Sad već redovno kad autom idemo do Karlovca odbrojavamo do "tunela" (nadvožnjaka), gledamo kamione, aute I sl. Pa još malo ubacimo neke kekse, sok I sl i uspijemo se dogovoriti. Sad kad god smo u šetnji puše maslačke i to mu je vrh, prije bi nakon 5 min bilo u kolicima urlanje da ide dolje. U principu, nekako je više svjestan okoline i može mu se uglavnom pažnja preusmjeriti od neke njegove fix ideje na nesto drugo. Nadam se da ce tako i ostati za put. A sigurno neće biti lako kao prije, to mi je jasno.
    Thx za prijedloge za bicikle, bas gledamo što da od kuma malom kupimo za 2.rockas, nesto od ovog se cini super. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.