Mi smo uzeli plasticna jaja i flomastere (alergija na jaje kod starije) pa cemo vidit😅.
I drzte se, nemojte se razbolit🙈
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Ma i moja sve trpa u usta. Starija nije bila takva. Al ona je sad s 5 godina pocela trpat u usta 🤦🏼♀️
Cordisoo uzivajte! I ja bi se tak rado maknula iz zg... jos samo nek muz odradi sluzbeni put do 15.5.i onda se nadam da cemo konacno i mi negdje...
a i pusti kile sad... znam da nemozes ne mislit na to, al doci ce i to na svoje. Imala si 3 trudnoce jednu za drugom, treba dok to krene. Evo meni tek sad kile krenule dolje nakon toliko. Puzevim korakom al jesu. Jesu tek 2 al i malo brojim 🙈Jos dojim pa i jedem non stop, al makla sam slatko i gluposti. I muz i ja smo dosegli max sa kilazom i rekli dosta. Dogovor je da doma nemamo ama bas nista od gluposti od hrane i ako nam se nesto bas jede otici cemo u ducan i kupiti tad i pojesti al ne nositi doma i raditi zalihe. I stvarno kad nemamo doma ni ne padne ti na pamet uzet nesto. Imamo za djecu njihovo i to je to. Jos kad bi uspjela se kretati vise...
Pozdrav svima, nadam se da uzivate u ovom lijepom suncanom danu prije kise iduci tjedan 😅
Nemajka godine ovdje, muz i ja ovaj i iduci tjedan na godisnjem, a mali ide u vrtic. Trebali smo malo vremena za sebe :)
Nismo ipak tako losi 😂 otisli s njim za vikend u budimpestu - o putovanju s toddlerima ne znam, mislim da cemo se drzati mora 😅 U budimpesti bili samo po parkicima i u zoloskom, nista drugo ga nije zanimalo. Tako da smo odustali od putovanja na kojima NAS nesto zanima :D.
Iduci tjedan cemo u Ljubljanu u zoo, jel netko bio? Kakva su iskustva?
Ugodne praznike i sretan Uskrs svima!
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Thinkpurple ma znam da je to blesavo razmisljanje, kazem samo nek sve prode dobro i da se sretno trudnoca zavrsi i da dodemo kuci naravno. Nego eto, kad odu te kile s poroda, doc cu doma sa 78-80 kg, na mojih 172 to bas izgleda poprilicno. A kad te psiha uhvati kad si sam sa sobom i bebom, bas te to malo ubije u pojam. Al to su sve kile jos od druge trudnoce za koje sam krenila nesto poduzimat kad sam zatrudnila po treci put i palo sve u vodu😅. Muz i ja isto bas pazimo da nemamo gluposti u kuci i mogu ti rec da nam tako puno vise pase, fizicki se bolje osjecamo, stvarno previse secera stvori ovisnost. Al kakav ces i bit s dvoje malih djece i kad te kofein i secer odrzavaju na zivotu krizni period😅.
I ja mislim da ce te neke stvari nadoc kad beba malo poraste, krene spavat i kad se hormoni izreguliraju, dode menstruacija, kad si malo odmorniji. Jer barem ja u tom umornom iscrpljenom stanju nisam za nista. Iako sam planirala pocet na neki postpartum trening ic jer vjerujem da cu imat problema s dijastazom i inkontinencijom.
Petrica ma uzivajte doma solo, bitno da je mali zdrav i zadovoljan, nista mu ne fali. Zadovoljni mama i tata, zadovoljna djeca. Mi smo tek sad bili u Amarinu kao prvo obiteljsko putovanje, a da nije kod nasih, bilo nam je dobro jer je sve njima prilagodeno, isto ne vjerujem da bi bile nesto zagrijane za Budimpestu (koja je meni bas predivna). Za zoloski u Ljubljani sam cula preporuke. To ce nas sve morat jos malo pricekati.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Znači svi znate za naljepnice osim mene 😅, morat cu u Kik Onda po to veliko pakiranje. Danas smo probali vodene boje, nažalost ne drži ga baš dulje od 5 min i to samo ako sam ja s njim. I dalje zapravo ništa ne želi raditi sam osim povremeno kopati po balkonu po cvijeću I gurat guralicu trčeći po stanu.
Kad smo kod putovanja s toddlerima - mi sad krajem 5.mj idemo na 7 dana u Barcelonu. Isto strahujemo od toga kak ce to biti, ali iskreno poludit ću ako nekud ne odem. Ja sam bas veliki putoholicar I to je jedini luksuz koji si u životu priuscujem I ne želim čekati još 5 god da nekud odemo, nismo od coroner zajedno isli van hrvatske. Vec naveliko radim planove, a kakva će biti realizacija vidjet ćemo. Ja imam osjećaj da će biti lakše negdje biti di imamo bazu nego jednodnevni izlet. Ovako je plan vratiti se u apartman na spavanje i onda popodne lagano dalje. Naravno, osim stvari koje nas zanimaju ubacit ćemo i aktivnosti za njega, a Barca ima I akvarij, zoloski I puno lijepih parkova. Let je 2h pa se nadam da cemo to nekako preživit.
Cordisoo - ne sekiraj se puno za kile, 3 trudnoće nisu malo, ja nisam još ni od ove 1 skinula. Kako je netko rekao, stalno sam umorna I neispavana, I živim na kofeinu, a bome zato jedem i više slatkog. Kad skupim vise od 2 noći u komadu spavanja ću vježbati. Dotad koliko mogu.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Ally divno za Barcelonu! Uzivajte i napisi kako je bilo. Mi smo isto volili putovat, takoder nas je covid zeznio, te godine smo planirali u Ameriku, imam tamo prijateljicu i trebalo je bit duze putovanje.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Curke da li slučajno imate pojma šta je ovo? Prvo je počelo sa strane bedra ima i mjesec dana i malo se kao smirilo a sada se širi na unutrašnju stranu bedra. Hrapavo na dodir ne bol i i ne svrbi?
https://ibb.co/v426rg0F
Sretan Uskrs curke ☺️
Ally ma bit će vam top, mi smo nedavno bili na Siciliji tjedan dana + dva dana Budimpešte i odlično nam je bilo, oni su jako prilagodljivi. A Barcelona je stvarno top, baš ima sadržaja za todlere.
Potpisujem za naljepnice 😁 mi smo farbali ona jaja od gipsa iz tedija s temperama i oduševio se, nije odustao dok nismo boje potrošili. Al to je individualno, nekome je fora, nekome ne 🤷🏻♂️
Mi smo sad u fazi bicikla, doslovno se ne skida s onog biciklića što se gura nogama. Napravio si je cijele poligone i samo vozi. U prijevodu mater i njezin trbuh se gegaju za malim todlerom koji piči okolo 😆 tolko smo vani stalno da me netko pitao jel već bio na moru, toliko je osunčan. A ne žalim se, paše i meni biti na ovom suncu dok još nije prevruće.
O kilama nećemo dok su blagdani 😆 uživajte svi
Jelušićka do pedijatrice. Reakcije je na nešto, najvjerojatnije hranu. Može biti i neki mali dermatitis, možda joj nešto od kozmetike ne odgovara ako ste nešto mijenjali. Ali svakako do pedijatrice
Jelusicka ma da, najbolje nek pedijatrica vidi da napamet ne lijecis.
Sretan Uskrs🐣
Tonkica koji bicikl imate? Ja bi uzela svojim curama, nije ni starija bas vozila pa ne zna, mislim da je sad vec vrijeme😅. A mala je cak raspolozenija za takve stvari na kotacima. Gledala sam onaj woom kako se vec zove, al toliko su skupi🙈.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji