Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    18. Travanj 2025. 12:19

Mi smo uzeli plasticna jaja i flomastere (alergija na jaje kod starije) pa cemo vidit😅.
    I drzte se, nemojte se razbolit🙈

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Thinkpurple0
    18. Travanj 2025. 13:14

Ma i moja sve trpa u usta. Starija nije bila takva. Al ona je sad s 5 godina pocela trpat u usta 🤦🏼‍♀️
    Cordisoo uzivajte! I ja bi se tak rado maknula iz zg... jos samo nek muz odradi sluzbeni put do 15.5.i onda se nadam da cemo konacno i mi negdje... 
    a i pusti kile sad... znam da nemozes ne mislit na to, al doci ce i to na svoje. Imala si 3 trudnoce jednu za drugom, treba dok to krene. Evo meni tek sad kile krenule dolje nakon toliko. Puzevim korakom al jesu. Jesu tek 2 al i malo brojim 🙈Jos dojim pa i jedem non stop, al makla sam slatko i gluposti. I muz i ja smo dosegli max sa kilazom i rekli dosta. Dogovor je da doma nemamo ama bas nista od gluposti od hrane i ako nam se nesto bas jede otici cemo u ducan i kupiti tad i pojesti al ne nositi doma i raditi zalihe. I stvarno kad nemamo doma ni ne padne ti na pamet uzet nesto. Imamo za djecu njihovo i to je to. Jos kad bi uspjela se kretati vise... 

• Petrica_92
    18. Travanj 2025. 17:40

Pozdrav svima, nadam se da uzivate u ovom lijepom suncanom danu prije kise iduci tjedan 😅

Nemajka godine ovdje, muz i ja ovaj i iduci tjedan na godisnjem, a mali ide u vrtic. Trebali smo malo vremena za sebe :) 
    Nismo ipak tako losi 😂 otisli s njim za vikend u budimpestu - o putovanju s toddlerima ne znam, mislim da cemo se drzati mora 😅 U budimpesti bili samo po parkicima i u zoloskom, nista drugo ga nije zanimalo. Tako da smo odustali od putovanja na kojima NAS nesto zanima :D.
    Iduci tjedan cemo u Ljubljanu u zoo, jel netko bio? Kakva su iskustva?

Ugodne praznike i sretan Uskrs svima!

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

• cordis00
    18. Travanj 2025. 20:57

Thinkpurple ma znam da je to blesavo razmisljanje, kazem samo nek sve prode dobro i da se sretno trudnoca zavrsi i da dodemo kuci naravno. Nego eto, kad odu te kile s poroda, doc cu doma sa 78-80 kg, na mojih 172 to bas izgleda poprilicno. A kad te psiha uhvati kad si sam sa sobom i bebom, bas te to malo ubije u pojam. Al to su sve kile jos od druge trudnoce za koje sam krenila nesto poduzimat kad sam zatrudnila po treci put i palo sve u vodu😅. Muz i ja isto bas pazimo da nemamo gluposti u kuci i mogu ti rec da nam tako puno vise pase, fizicki se bolje osjecamo, stvarno previse secera stvori ovisnost. Al kakav ces i bit s dvoje malih djece i kad te kofein i secer odrzavaju na zivotu krizni period😅.
    I ja mislim da ce te neke stvari nadoc kad beba malo poraste, krene spavat i kad se hormoni izreguliraju, dode menstruacija, kad si malo odmorniji. Jer barem ja u tom umornom iscrpljenom stanju nisam za nista. Iako sam planirala pocet na neki postpartum trening ic jer vjerujem da cu imat problema s dijastazom i inkontinencijom.
    Petrica ma uzivajte doma solo, bitno da je mali zdrav i zadovoljan, nista mu ne fali. Zadovoljni mama i tata, zadovoljna djeca. Mi smo tek sad bili u Amarinu kao prvo obiteljsko putovanje, a da nije kod nasih, bilo nam je dobro jer je sve njima prilagodeno, isto ne vjerujem da bi bile nesto zagrijane za Budimpestu (koja je meni bas predivna). Za zoloski u Ljubljani sam cula preporuke. To ce nas sve morat jos malo pricekati.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Ally007
    19. Travanj 2025. 11:01

Znači svi znate za naljepnice osim mene 😅, morat cu u Kik Onda po to veliko pakiranje. Danas smo probali vodene boje, nažalost ne drži ga baš dulje od 5 min i to samo ako sam ja s njim. I dalje zapravo ništa ne želi raditi sam osim povremeno kopati po balkonu po cvijeću I gurat guralicu trčeći po stanu.
    Kad smo kod putovanja s toddlerima - mi sad krajem 5.mj idemo na 7 dana u Barcelonu. Isto strahujemo od toga kak ce to biti, ali iskreno poludit ću ako nekud ne odem. Ja sam bas veliki putoholicar I to je jedini luksuz koji si u životu priuscujem I ne želim čekati još 5 god da nekud odemo, nismo od coroner zajedno isli van hrvatske. Vec naveliko radim planove, a kakva će biti realizacija vidjet ćemo. Ja imam osjećaj da će biti lakše negdje biti di imamo bazu nego jednodnevni izlet. Ovako je plan vratiti se u apartman na spavanje i onda popodne lagano dalje. Naravno, osim stvari koje nas zanimaju ubacit ćemo i aktivnosti za njega, a Barca ima I akvarij, zoloski I puno lijepih parkova. Let je 2h pa se nadam da cemo to nekako preživit.
    Cordisoo - ne sekiraj se puno za kile, 3 trudnoće nisu malo, ja nisam još ni od ove 1 skinula. Kako je netko rekao, stalno sam umorna I neispavana, I živim na kofeinu, a bome zato jedem i više slatkog. Kad skupim vise od 2 noći u komadu spavanja ću vježbati. Dotad koliko mogu. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• cordis00
    19. Travanj 2025. 17:48

Ally divno za Barcelonu! Uzivajte i napisi kako je bilo. Mi smo isto volili putovat, takoder nas je covid zeznio, te godine smo planirali u Ameriku, imam tamo prijateljicu i trebalo je bit duze putovanje.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Jelušićkaa
    19. Travanj 2025. 21:09

Curke da li slučajno imate pojma šta je ovo? Prvo je počelo sa strane bedra ima i mjesec dana i malo se kao smirilo a sada se širi na unutrašnju stranu bedra. Hrapavo na dodir ne bol i i ne svrbi?
    https://ibb.co/v426rg0F

• Tonkica1509
    20. Travanj 2025. 15:04

Sretan Uskrs curke ☺️
    Ally ma bit će vam top, mi smo nedavno bili na Siciliji tjedan dana + dva dana Budimpešte i odlično nam je bilo, oni su jako prilagodljivi. A Barcelona je stvarno top, baš ima sadržaja za todlere.
    Potpisujem za naljepnice 😁 mi smo farbali ona jaja od gipsa iz tedija s temperama i oduševio se, nije odustao dok nismo boje potrošili. Al to je individualno, nekome je fora, nekome ne 🤷🏻‍♂️
    Mi smo sad u fazi bicikla, doslovno se ne skida s onog biciklića što se gura nogama. Napravio si je cijele poligone i samo vozi. U prijevodu mater i njezin trbuh se gegaju za malim todlerom koji piči okolo 😆 tolko smo vani stalno da me netko pitao jel već bio na moru, toliko je osunčan. A ne žalim se, paše i meni biti na ovom suncu dok još nije prevruće.
    O kilama nećemo dok su blagdani 😆 uživajte svi

• Tonkica1509
    20. Travanj 2025. 15:06

Jelušićka do pedijatrice. Reakcije je na nešto, najvjerojatnije hranu. Može biti i neki mali dermatitis, možda joj nešto od kozmetike ne odgovara ako ste nešto mijenjali. Ali svakako do pedijatrice

• cordis00
    20. Travanj 2025. 16:57

Jelusicka ma da, najbolje nek pedijatrica vidi da napamet ne lijecis.
    Sretan Uskrs🐣
    Tonkica koji bicikl imate? Ja bi uzela svojim curama, nije ni starija bas vozila pa ne zna, mislim da je sad vec vrijeme😅. A mala je cak raspolozenija za takve stvari na kotacima. Gledala sam onaj woom kako se vec zove, al toliko su skupi🙈.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.