Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Unname13
    06. Svibanj 2025. 16:24

Cordiso mislila sam da će stići još jedna curica, baš mi je drago da je dečko, da imaš sve 😅
    Meni je ginekolog rekao da misli da je cura, ali nije mogao potvrditi, iskreno tila sam decka, jer to je to od mene sta se tiče djece🤣 (bar tako sad mislim😅)
    Ne znam za jaslice, baš će mi biti nezgodno zbog bolesti i svega.
    Nekako se nadam da je koliko toliko stekla imunitet, jer inače nije baš bolezljiva, a nije da je čuvam. Vidit ćemo sve kad krene, lako ću je izvaditi bude li stalno bolesna.
    Pelene mi nisu toliki problem i ona je dosta razumna I vjerujem da ću znat kad bude spremna, ali duda me baš nervira.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.