Bok ekipa, nadam se da su bolesti u zalasku i da uzivate u produzenom vikendu :)
Pitanje - ima li netko dobru ideju za jednodnevni izlet iz Zagreba? Do 1h, 1.5 h max? Gdje ste bili a da vam se bas svidjelo?
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Mi smo jucer bili na sljemenu zicarom prvi put i super je bilo. 20ak min vozi zicara, gore smo sjeli na sladoled, prosetali do cinovnicke livade i nazad, cure malo trckarale, pojeli sladoled.
A danas smo bili na kupanju na jezercici. Otvoreni su i vanjski bazeni ali smo se mi drzali unutra jer je puhalo.
Imam preporuku za plivalice. Znaci nakon kupljenih 6 modela plivalica iz decathlona i fredovog koluta, mala je uzivala i plivala ko velika u onim pro swim plivalicama. Znaci odlicno ju drze iznad vode kako god se okrenula. Bas je gustala i plivala i u malom i u olimpijskom bazenu jednako.
Skuplje su al meni top. Zao mi je da za stariju ih nisam vec kupila.
https://kakadu.si/plavalni-pripomocki/7847-pro-swim-rokavcki-flipper-.html?search_query=Pro+swim&results=9
A mislili smo i do trakoscana al smo odustali na kraju... isto citam da je super setnica okolo, da se cak moze i s kolicima...
Naš mališa nocas zakurio do 39,a već 2 dana je šmrkav bio prije (taman sam pomislila da možda neće imati temp). Kad nema temp juriša po kući, a i sad ujutro se cini dobro (čak smo ga vani u kolicima vozili malo na svjež zrak), al vidjet ćemo do navecer. Ne znam kad će više kraj ovim virozama. Frendica mi je dala preporuku za Problis, neki probiotik koji kao smanjuje incidenciju ovih upala gornjih dišnih puteva/grla itd, a apotekarica mi je potvrdila da je to kao potkrijepljeno s puno studija pa sam ga danas kupila. Vidjet ćemo.
A taman smo mozgali di ćemo za vikend (ocito nikud). Razmišljali smo o zoološkom, kao da je možda manja gužva jer su svi van Zg.
Kad smo već kod toga, ima li tko preporuku za neki izlet u sloveniju di se može i s kolicima? (nemamo nosiljku, a jos je mali da cijelo vrijeme sam hoda, umori se)
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Mi smo sad išli na Divlje vode, na Žumberku i odlično nam je bilo. Puno životinja, lijepi parkić, voda za bacat kamenčiće, baš je uživao, nije se dao doma. Jezerčica je isto super, i Krapinske toplice za djecu, oni su najčišći i najbolji za tak male. Trakošćan je lijep sad, obnovili su jezero i šetnica je super i za kolica ili biciklić/nešto. U Sloveniji Ljubljana zoo čujem sve pohvale, mi smo bili na Alpaka ranč Pepito, to je uz granicu, lijepo je al nije mi možda za tak malene još. A ovako brda i izleti po Sloveniji gdje smo bili smo više manje sve išli s nosiljkom. Jedino mi na pamet pada Logarska dolina, tamo je prekrasno i ako ne idete planinariti, u podnožju je sve za kolica šetnice velike i igrališta. Naravno Bled, Bohinj, oni su svi kolica friendly.
Plus još u blizini Zg je muzej Krapinskog pračovjeka, odličan je sad nakon obnova i zanimljiv i dječici. Al to možda više za neki kišni dan
I ja se pitam vise kad ce kraj virozama. Smrkavi smo u kontinuitetu tjednima.
I onda nas sve to iscrpi za ic bilo di, a bas mi se ide kad je lijepo vrijeme. Dok jos imam elana.
Meni se zoo ljubljana cini super opcija, al ne u ovom sastavu trenutno. Htjela sam danas u zg zoo. Al smo odmarali malo iza pira, a jutros bili u ikei po novi veci stol za kuhinju i komodu za bebaca pa nam se vise nije dalo😅.
👩33g👨33g 👧👧👶
Javite iskustva za problis. I mene zanima👍🏻. Jel to 1+ ili ima nesto i za manje?
Za stariju znam da ne moze zbog mlijeka.
👩33g👨33g 👧👧👶
Javite iskustva za problis. I mene zanima👍🏻. Jel to 1+ ili ima nesto i za manje?
Za stariju znam da ne moze zbog mlijeka.
Ti ti je 1+ i ne znam da li je do toga ali moji su manje bolesni i ak su bolesni to traje dan-dva a ne tri tjedna kao prije. Problem nam je bio naviknut se na njih tj praškići su i preporuka je da se otope u ustima. Moji su prvih par dan stavili u usta a onda pljuckali okolo naokolo. Sad je to čak i rutina i to veća od pranja zubi. 🤦♀️
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Moja starija povratila nakon problisa 3 dana za redom, nevoli jagodu ni nis takvo ni od slatkisa, mala pola pljunula, dio pocuclala, dio prosula, tak da sam odustala. Preskup sport da ga tak pljuju 🫣
Tak da smo se vratili na biorelu 🤷♀️
A mi smo smrkavih i punih nosica vec valjda mjesec dana. Nikako da stane do kraja 😩
Moja nema više temperaturu, nos malo curka ali je naravno mene zarazila. Temperatura do 38, nije puno al sam koma. Po prvi put smo same skroz 4dana a ona je užas. Ne znam jel izbijaju zubi, prehlada, to šta tate nema ili šta ali ajme. Cendra i place svakih 10ak minuta. Sve joj je moje, moje moje. Ne dam joj šta zamisli odma plac i dernjava. Sinoc smo bile budne od 2 do 4.30. Užas
Sortiraj odgovore
Najstariji