Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petrica_92
    02. Svibanj 2025. 19:35

Bok ekipa, nadam se da su bolesti u zalasku i da uzivate u produzenom vikendu :)

Pitanje - ima li netko dobru ideju za jednodnevni izlet iz Zagreba? Do 1h, 1.5 h max? Gdje ste bili a da vam se bas svidjelo?

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Thinkpurple0
    02. Svibanj 2025. 20:49

Mi smo jucer bili na sljemenu zicarom prvi put i super je bilo. 20ak min vozi zicara, gore smo sjeli na sladoled, prosetali do cinovnicke livade i nazad, cure malo trckarale, pojeli sladoled.
    A danas smo bili na kupanju na jezercici. Otvoreni su i vanjski bazeni ali smo se mi drzali unutra jer je puhalo. 
    Imam preporuku za plivalice. Znaci nakon kupljenih 6 modela plivalica iz decathlona i fredovog koluta, mala je uzivala i plivala ko velika u onim pro swim plivalicama. Znaci odlicno ju drze iznad vode kako god se okrenula. Bas je gustala i plivala i u malom i u olimpijskom bazenu jednako. 
    Skuplje su al meni top. Zao mi je da za stariju ih nisam vec kupila.
    https://kakadu.si/plavalni-pripomocki/7847-pro-swim-rokavcki-flipper-.html?search_query=Pro+swim&results=9

Thinkpurple0
    02. Svibanj 2025. 20:50

A mislili smo i do trakoscana al smo odustali na kraju... isto citam da je super setnica okolo, da se cak moze i s kolicima... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.