Pahuljka, Unname - pa čestitam!! Ajme šoka! Imate i jedna i druga još vremena do rođenja drugog djeteta, vec će ovi klinci ipak biti veći i donekle razumniji kad pređu 2.godinu. Možda će početak biti malo cupav, a onda će se zajedno igrati, a stariji paziti na mlađe. Što se planova tiče, ispada da život uvijek ima neki svoj plan, a mi na kraju samo plivamo u tome (više-manje). Pahuljka - kako će obitelj rasti bit ćeš sve manje sama u drugoj državi :). Doći će i do toga da zajedno možete putovati, istraživati itd. Znam ljude koji su bili u istoj situaciji kao i ti (sami u drugoj državi, žena dugo doma s djecom, ne radi..) i bilo je teško prve 3 godine i nakon toga je nekako sve sjelo na svoje i krenulo uobičajenim tokom, i posao i sve. Unname - u potpunosti razumijem ovaj dio za "samohranu majku" jer se uglavnom i sama tako osjećam. You can do it! Bar nije prvo pa donekle znaš što te očekuje.
Tonkica - zaboravila sam i tebi čestitati na dečku!
Vanilla - javi kako je kad krenes raditi, zanima me ta druga perspektiva.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Pahuljka i Unname, čestitam na trudnoći kao svim ostalim trudnicama u grupi! Kad vas čitam, baš me nekako opere da bi opet bila trudna... aliiii pričekat ću još malo. Htjela bih razmak od 2,5 - 3 god. I meni se moja J čini prepremala još da bi je "dijelila".
Ally, naravno, javim se kad se vratim na posao i sve dojmove. Već mi je sad teško, ne znam kako ću svaki dan 9 sati bez nje :(
30 god 💃 30 god 🏃♂️
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Hvala vam drage žene.
Kod mene je prevagnulo to, šta sam ja planirala (i to ako) drugo dijete kad ona napuni 4 godine, a tad pretpostavljam da bi već bila u nekoj mirnijoj fazi i mislim da mi se tek onda ne bi dalo ispočetka.
A i sama činjenica da nemam di s njom, ovako ću biti kuci, riješila sam si prijavu, pa ću imat i svoja primanja.
Doduše i sve mame su mi savjetovale, riješi to odmah, dok si u pelenama, cendranju i svim ostalim "ljepotama" 😅
Pahuljka, unname pa cestitke!!!
Pahuljka znam da si i prije pisala da ne planiras jos neko vrijeme i sve se "poremetilo" ali sta je tu je, bit ce to sve ok. Tu smo za jadikovke 🙂
Samo drzim fige da nebude povracanja ko prvi puta 🤞🏻🤞🏻
Evo cure za utjehu, moja starija je bila najdivnije dijete u periodu 2-2.5 godine, tad smo se mi odlucili na drugo... al s 3 onda opet krece sou 😅
Tonkica cestitke na pisonji 🙂
Pahuljka i Unname Čestitam
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
🧔37g-Oligoastenozoospermia (9/24)
🟡Vinogradska
4 neuspješna postupka❌❌❌❌
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI-Gonal+Cetrotide+Ovitrelle💉➡️13🥚➡️10 oplođenih🤞, čekamo transfer 🫣🤞
Hvala cure 🙏🏽
Ne znam sto bih rekla, osim da ce vec nekako ici, ali briga je savladala radost, to definitivno. Mislim i posao i karijera doci ce na svoje, ko zna zasto je to dobro, ja se svakako moram vratiti izmedju dva porodiljska zbog doktorata bar kratko, i trenutno sam na godisnjem pa bolovanje i vec nesto cemo iskombinovati, ali me vise brine fizicki kako cu stici, jer sam s njom vec na pola invalid, bez ledja, ruku itd. Najteza okolnost je sto je nemam gdje ni kome, dva termina vec otkazana jer ona se jedan dan probudila sa temperaturom a drugi opekla rukicu i gdje cu je, muz na poslu, dok dodje kuci prodje termin vremenski… Ona ide s nama gdje god i mi, bili bitni i manje bitni termini ali kad je zdrava. Jos uz to sve su mi vec krenule mucnine, ma bolje da ne mracim forum i da ne pricam koji mi je haos u glavi a bgm i u kuci. Na to sve se moramo i seliti jer sad sa ovom bebom nema sanse u trenutnom stanu ostati. Eto cisto da vidite da ima mozda i gore od vaseg trenutnog stanja, a i od mog sigurno, samo svakom svacije najgore 🙄
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Hvala cure 🙏🏽
Ne znam sto bih rekla, osim da ce vec nekako ici, ali briga je savladala radost, to definitivno. Mislim i posao i karijera doci ce na svoje, ko zna zasto je to dobro, ja se svakako moram vratiti izmedju dva porodiljska zbog doktorata bar kratko, i trenutno sam na godisnjem pa bolovanje i vec nesto cemo iskombinovati, ali me vise brine fizicki kako cu stici, jer sam s njom vec na pola invalid, bez ledja, ruku itd. Najteza okolnost je sto je nemam gdje ni kome, dva termina vec otkazana jer ona se jedan dan probudila sa temperaturom a drugi opekla rukicu i gdje cu je, muz na poslu, dok dodje kuci prodje termin vremenski… Ona ide s nama gdje god i mi, bili bitni i manje bitni termini ali kad je zdrava. Jos uz to sve su mi vec krenule mucnine, ma bolje da ne mracim forum i da ne pricam koji mi je haos u glavi a bgm i u kuci. Na to sve se moramo i seliti jer sad sa ovom bebom nema sanse u trenutnom stanu ostati. Eto cisto da vidite da ima mozda i gore od vaseg trenutnog stanja, a i od mog sigurno, samo svakom svacije najgore 🙄
Moja prijateljica je u malo vremena dobila troje djece.
Treće uopće nije bilo ni u peti, dogodilo se.
Taman se trebala vratiti na posao, Taman si sredili stan bla bla.
Uglavnom ona je tad čak razmišljala o pobačaju.
Evo danas ima njih troje, kaže svaki put kad je pogleda, da ne može sebi oprostiti na šta je uopće pomislila.
Ali nitko je nije osudio, jer to je i ljudski, da nam se nešto ne uklapa u plan, da smo si sve isplanirali itd.
Ja svoju curku nisam planirala, pa je ne bi mijenjala za ništa iako mi je bio šok, tako da čovjek snuje, Bog određuje.
Bit će to sve u redu💗
Pahuljka i unname čestitam na trudnoćama ♥️i ja bi jako htjela drugu bebu a strah me. Mislim da sto duže čekam da me to vise strah.
Kilaža. Mi smo na cca 83 cm i malo ispod 11 kg. Jede dobro, jede skoro pa sve. Nema mira 3 sekunde. Željezo je dobro, i općenito cijela krvna slika je super. Pa se tješim da je to sve ok. Za sad smo zdravi ali svi oko nas bolesni.
Sto se posla tice. Dala otkaz…. Neke dane ne mogu zamisliti da idem raditi a neke razmišljam samo o tome kako bi išla na posao 😂 valjda je to normalno
Sad kad vas čitam malo me i savjest peče. Meni uopće nije žao što dečki idu u vrtić. Vidim koliko to njima dobro dođe. Njima, meni ma svima nama. Svašta su dodatno naučili. Za puno toga bi ja vjerojatno pomislila da su premali a ustvari sad vidim da su oni puno toga i više nego sposobni. Bolje i jedu otkad idu u vrtić. Separacija nam i nije neki veliki problem. Bolesti ko bolesti, Prije ili kasnije će biti bolesni i to moramo proći. Bili oni godinu i pol ili tri. Čak što više, što su stariji to je s njima teže kad su bolesni. Barem je kod nas tako.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji