Kod nas hara nešto ali nitko ne zna što,stariji din je na klavocinu, ja na summamedu i klavocinu nskon inzistiranja doktorici da me pregleda nakon 4 tjedna kašljanja. Muž je odradio turu antibiotika a bebači po svojoj klasici kašljucaju. Glavno da su oni ok a mi ćemo nekako izgurati.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Upala pluca, bronhitis, uspovracani sumamed po svim tepisima (ako imate trik kako da dijete popije lijek, tu sam...slusam...), smrklji po svuda, nestasica fizioloske... izludit cu 😵💫😵💫😵💫😵💫
Ja sam na rubu da se razbolim i vjerojatno hocu cim njih izljecim... 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ muz je "na samrti" sa samo zastopanim nosom 🤣
Kad ce vise proljece? Mrzim zimske bolestine... 😫
.
N je pocela jako gristi, cupati i lupati seku 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Kak da to sprijecim? Govorimo ne, stavimo ju kao u kaznu da sjedne na kauc, odvojimo od seke... znam da njima nis kazna ne znaci, i nema tu sirokog objasnjavanja jer nema tu koncentracije... al kak to sprijeciti? Ima ko iskustva?
Thik nema magično trika... Apsolutno su SVI bolesni. Kako u Hr tako i u Bosni ☹️ ja sve živo guram na špricu od 20 ml.
Nas ubi ali ubi kašalj ako ima ko kakav sirup dobar nek javi. Znači danas je spavala samo 15 min i to je to. Uguši se od kašlja čim legne... 😭
Jelušićka, ako je suhi kašalj, nama je pomogao Supremin sirup, ne znam jeste li koristili
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Jelušićka, ako je suhi kašalj, nama je pomogao Supremin sirup, ne znam jeste li koristili
Ne mogu odrediti koji je kašalj nešto između. Koristim bisolvon 2x inhalaciju i onako dosta joj teče iz nosa prozirno, a kad usisam nema baš nešto puno. Dajem joj čaj od sljeza i neki sam pravila od lovora i meda limuna. Ma nema šta ne dajem ustvari. Svakako ću pročitati i o tome. Hvala!
Ne znam, je sam znala dati prije spavanja Supremin i kad je kašalj bio između. Nadam se da će biti bolje ubrzo, i mi smo u kašlju i šmrkljima.
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
@thinkpurple ja dajem sirup za temperaturu (a vjerojatno bi islo i s antibiotikom) u onu vrecicu vocne kasice, neku intenzivnijeg okusa (tipa borovnica). ped mi je rekla da je to ok da se u zeludcu i tako sve izmijesa, a tako mi je jedino htio popiti dovoljnu dozu kad je kurio 40.. mozda to pomogne 🙏🏻
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
@thinkpurple ja dajem sirup za temperaturu (a vjerojatno bi islo i s antibiotikom) u onu vrecicu vocne kasice, neku intenzivnijeg okusa (tipa borovnica). ped mi je rekla da je to ok da se u zeludcu i tako sve izmijesa, a tako mi je jedino htio popiti dovoljnu dozu kad je kurio 40.. mozda to pomogne 🙏🏻
Na koji nacin ubacis i kak znas koju kolicinu sirupa je popio?
Nama su na kraju pomogle Bisolvon kapi oralno a mogu i inhalacije s njima,jedino je doza manja. Jedino je dr rekla da ako ih koristimo oralno nema inhalacije i obratno. Moji piju sumamed i klavocin bez pol brda ali slatkasti sirupi su prije vani nego unutra.
Spavanje-oboje na meni u polusjedećem položaju i tako 3 tjedna,nije bilo druge.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
@thinkpurple otvorim cep, otpijem mali gutljaj, onda u spricu odmjerim mililitrazu lijeka, uspricam unutra, zatvorim i promuckam. njemu dam zatvoreno, ni ne posumnja nista 😅
on popije tu kasicu do zadnje kapi, pa nemam brige oko toga koliko je popio 😅 slisti sve. a recimo kad sam mu davala direktno u usta spricom, bio mi je problem jer je uvijek pljuvao van, a nikad nisam znala koliko
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Sortiraj odgovore
Najstariji