Dala sam malo bagremovog u čaju zadnji put kad je bio bolestan (znači prije 2 tj 1.put). Nije imao nikakvu reakciju.
Ps. Imate li dobru preporuku za zimsku vreću za spavanje s nogavicama? Počeo je skakati po ovoj toliko jako da se otkopcaju gumbi koji je drže gore. I, vi koji imate te s nogavicama, sto im onda na stopala navucete po noći (nema nikakvu deku preko sebe još)?
Ja sam uzela i etheralovu i freeon. Nema velike razlike osim u cijeni i smjeru patenta. Ja sam zadovoljna sa obe. Na stopala joj navucem čarapice ali dno tih vreca ti se moze namjestit kao nogavica i kao čarapa kako ti više paše.
Think još su nam radovi na novo stanu, kuhinja u izradi, nešto namještaja. Ipak je sad i dijete s nama pa nemremo skroz u prazan stan useliti 🤔 tak da smo privremeno kod svekra u kući, na selu. Znači ovaj mali ne da uživa nego ne znam... Već sve pse i mačke zna po imenu, lud je za traktorom, oponaša pijetla svako jutro i priča s kokama, mislim da apsolutno živi život. Sav je rumeni jer smo stalno vano 😁 vidim da će mu biti teško odvojit se od dede i sela kad odemo u stan, ali što sad. Zato će si sad zguštati.Nos ispirem samo fiziološkom. Slično kak ste vi opisale. Tak i djeci na odjelu čistimo, bolje od stalnog usisavanja. Ako mu se slije pa kašlje onda malo inhalacije fiziološka i synomarin da to izbaci i ne ode dublje. Isto nos skužio sam malo puhnuti pa puno više sad toga ide van, nije ko kad je bio beba pa mu se sve samo slijevalo niz grlo.Jučer smo bili na hitnoj prvi put 😆 maznuo se čelom o nogicu stola koja je čoškasta, hematom narasto u sekundi, dva čela je imao. Mislim vidjela sam odma da nema nikakvih neuro ispada i da je ok, al otišli smo za svaki slučaj poslikati glavicu da mirnije spavamo. Njemu je bilo top, on se toliko naigrao i naskakao u hitnoj, sve je tamo zabavio 😅 bitno da nije ništa s glavicom, samo je malo kvrga plava.Drugo uh i mene je malo strah kakva će nam sad bebica doći i kak ćemo hendlati dvoje malih. Ali vjerujem da bude ok, da smo sad već iskusniji, da ćemo biti opušteniji s puno toga. Meni mučnine popustile, čak i umor malo, smiješi se 2. tromjesečje i malo lakše razdoblje 🤞🏻
Kupila sam vreću, jedinu koju su imali u baby centru i baš sam nezadovoljna. Veličina i sve je dobro, ali ono oko nogica (gležnjeva) je toliko usko da se bojim da će ga baš stegnuti po noći, a on uopće nema debele noge. Sve mi se cini da ću sašiti onu staru vreću da je ne može na drukere otkopcavati i gotovo. Trebala sam to odmah prije nego sam se bacila u trošak.
Kako ste svi? Mi opet šmrkavi. Jel vam ostaju djeca u vrtiću ovaj tjedan oko praznika ili ih nećete davati? Ja sam vidjela da ih svi masovno ostavljaju doma (valjda idu negdje), a ja bih bas da on bar malo ide da nešto stignem spremiti za Božić. A i čim malo ne ide odmah se odvikne i udri u plač. Ne znam kak ce to izgledati za mjesec dana kad će tamo biti od prije 7 do pol 5 😔
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Tonkica neka mali uziva... cvrgu na glavi velicine teniske loptice je i moja starija imala i isto takva zabavljala klaicevu 2x u toj dobi... 🙄 evo tebe u 2.tromj vec 🙈 ide vrijeme... cordisoo kako si ti? Jesi bila na pregledu?
.
Mi opet u temp, povracanje i neki cudan osip kod starije... bukne kao da su uu koprive opekle po obrazima i povuce se, pa danas po nogama isto, ko da ju je 20 komaraca ispikalo i povuce se, pa ruke pa se povuce. Ne kuzim kaj je... cekam dal ce mala ili mi pokupit. Stalno neki drek. 😩😩
Rodendan mi je u sub, samo hocu da nitko nema temp i da odemo na kolac negdje, zatvorena sam doma danima i poludit cu. Poklone za bozic nisam nikome osim djeci kupila, ukraseno nije nista jer perem i susim po svuda kad je sve pobljuvano 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Vrtic je kod nas dezurstvo od 23.12.-6.1.pa onda nece ic jer niti ce bit njene tete niti njena soba ni djeca.
Buhaca moja jede isto sto i mi vec neko vrijeme pa ne pazim vise na to da ona treba posebno... ok, ne dajem joj tipa majonezu al puricu s mlincima jede, sarmu... jela je i krvavice i cvarke i kobasice sad od kolinja sto su imali od muza familija. Cvarke obozava, stane pred frizider i vice čajke 🙈 Francusku sam joj dala da proba onako malo (imali smo neko obiteljsko okupljanje pa je bila francudla i sunka u kruhu, sve je jela) al sam ju poslije kad sam vidla da je navalila razblazila jogurtom.
Ona hoce sve sto i mi i onda samo pazim da je nesto manje zasoljeno.
@Ally ja #nemajka ga šaljem 23. i 24. Muž i tako radi, pa nije da bi imali neki lijepi family time, a ovako stignem neke stvari i napraviti. I poslije 1.1. će ići normalno, jer se ja vraćam na posao. Što se hrane tiče, sve jede kao i mi, ali u zadnje vrijeme nece bas meso :/ ne znam kakva je to faza
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Moj isto jede sve što i mi. I isto neće meso, jedino mljeveno s paštom, ovak ga samo pljune u kojem god jelu. Prođe mi još u juhi onako kosano, skroz sitno da i ne skuži. Došao je u neku izbriljivu fazu, ništ novoga neće probati, samo ono za što zna da mu je fino 🙄 a mršavko je, visok je 85 i 11kg samo ima. Al kaj mu mogu, kad jede fakat pojede više nego ja, ali sve odma potroši jer on ne sjedi nikad.
Vreća imam od ethereal s nogavicama i jako nas dobro služi, mrzi biti pokriven dekom pa nam je to glavno sad.
I na spavanje isto ide kasnije sad, oko pol 9-9. Ranije se ne može ugasiti, nemiran je i probudi se prerano. Ovak spava do 7, pol 8.
Sortiraj odgovore
Najstariji