Sretan rockas svima koji su proslavili!
Thinkpurple - da, nama je danas roćkas, ne mogu vjerovati da si zapamtila ❤️.
Belinda - On si je danas po faci razmazivao onu sladolednu torticu iz Interspara, bas je smiješan bio. Službeno slavlje je za vikend. Na kraju sam naručila torte, suhomesnate plate i još neke kiflice sunka-sir, rolice s piletinom itd. Ne pada mi na pamet kuhati za 10 ljudi, ako baš ne moram. Tim više što su nam noći i dalje koma. Vanilla, u istom smo košu, osim što ja ne dojim. Ja bih rekla da od 3 tj možda 1 noć dobro spava (pod tim računam do 3 buđenja nocu). Kako je netko rekao, više mi je muka zaspati, dodje mi da probdijem cijelu noć. Kad se 8.put probudim srce mi nabija ko ludo već. Mi smo na 4 bočice mlijeka na dan.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Sretan rockas svima koji su proslavili!Thinkpurple - da, nama je danas roćkas, ne mogu vjerovati da si zapamtila ❤️.
Belinda -On si je danas po faci razmazivao onu sladolednu torticu iz Interspara, bas je smiješan bio. Službeno slavlje je za vikend. Na kraju sam naručila torte, suhomesnate plate i još neke kiflice sunka-sir, rolice s piletinom itd. Ne pada mi na pamet kuhati za 10 ljudi, ako baš ne moram. Tim više što su nam noći i dalje koma. Vanilla, u istom smo košu, osim što ja ne dojim. Ja bih rekla da od 3 tj možda 1 noć dobro spava (pod tim računam do 3 buđenja nocu). Kako je netko rekao, više mi je muka zaspati, dodje mi da probdijem cijelu noć. Kad se 8.put probudim srce mi nabija ko ludo već. Mi smo na 4 bočice mlijeka na dan.
Sretan Rođendan! I mi smo na 4bočice. I sve šta mogu planiram kupiti gotovo. Tortu ugovaram tj dogovaram danas.
Buhaca - jesi ti iz Zg? Kod kog si na kraju uzela tortu, ako si u Zg? Ja sam sve žive zvala još u utorak pa su mi rekli da su popunjeni, na kraju mi je žena iz neke slasticarne Slatka tajna rekla da moze.
More - mi smo jučer pazarili u Baby centru. Kupili smo Fredo kolut, one Pelice kao 1.cipelice (za dvorište i sl), a baka je još neke male kupila za po vani i kapicu za sunce. Jadnu ženu smo s isprobavanjem valjda toliko izludili da kad sam ja nakon plaćanja rekla "ajme, a treba nam još i šator" mi se žena sagla ispod pulta, izvukla šator i rekla "izvolite, poklanjam vam ga". ugl, sad ne idem kupovati drugi u decathlon, glupo mi je kad smo dobili ovaj. Nadam se da ce sklapanje ići ok.
Ps. Zaboravila sam više tko mi je preporučio zaštitu za utičnice s Temua, ali hvala joj od srca. Pašu odlično, bebač se bas trudio izvući ih, al ne uspijeva. Došle su taman na vrijeme, kad mu je postalo baš interesantno probat gurnuti prste u utičnicu
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Buhaca - jesi ti iz Zg? Kod kog si na kraju uzela tortu, ako si u Zg? Ja sam sve žive zvala još u utorak pa su mi rekli da su popunjeni, na kraju mi je žena iz neke slasticarne Slatka tajna rekla da moze.
More - mi smo jučer pazarili u Baby centru. Kupili smo Fredo kolut, one Pelice kao 1.cipelice (za dvorište i sl), a baka je još neke male kupila za po vani i kapicu za sunce. Jadnu ženu smo s isprobavanjem valjda toliko izludili da kad sam ja nakon plaćanja rekla "ajme, a treba nam još i šator" mi se žena sagla ispod pulta, izvukla šator i rekla "izvolite, poklanjam vam ga".ugl, sad ne idem kupovati drugi u decathlon, glupo mi je kad smo dobili ovaj. Nadam se da ce sklapanje ići ok.
Ps. Zaboravila sam više tko mi je preporučio zaštitu za utičnice s Temua, ali hvala joj od srca. Pašu odlično, bebač se bas trudio izvući ih, al ne uspijeva. Došle su taman na vrijeme, kad mu je postalo baš interesantno probat gurnuti prste u utičnicu
Nisam iz zg_a. Tortu uzimam od bivše radne kolegice koja se prebacila na kolače i torte. Mislim masno košta ali barem znam da će biti dobra. A baka je inaće poznata po kolačima pa možda donese još jednu tortu!
Sretno sa šatorom mi smo svoga na kraju bacili.
Jučerašnji dan ajmeee od jutra. Noć isto kaos. Spava i place u snu. Na kraju sam je digla i stavila između nas i kad se smirila vratila ju u krevetic. Baš je muce zubici. Mažem sa gelom ali nema puno efekta cini mi se
Sretan rockas svim slavljenicima i slavljenicama :)
Mi imamo jos 3 tjedna, ali polako su pripreme. Na sam nadobudno odlucila raditi rostilj za 40ak ljudi kod mojih, veliko je dvoriste i bit ce klincima sigurno fora. Ali definitivno vec sad shvacam koliko previse posla 😅. Za drugi necu biti tako entuzijasticna 😂
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Sretan rockas svim slavljenicima i slavljenicama :)
Mi imamo jos 3 tjedna, ali polako su pripreme. Na sam nadobudno odlucila raditi rostilj za 40ak ljudi kod mojih, veliko je dvoriste i bit ce klincima sigurno fora. Ali definitivno vec sad shvacam koliko previse posla 😅. Za drugi necu biti tako entuzijasticna 😂
Svaka čast na nadobudnosti! Bi ja roštilj al da je na gotovo!
Sretan rođendan svim slavljenicima i mamama koje su hrabro izdurale prvu godinu 🩷🥳🎉
Ally, vama želim i super provod i da sve prođe kako ste zamislili.
Thinkpurple, dok ja odgovorim prođe 7 dana😅
Tako su i moji s obućom bili šlampavi dok se nisu "naučili". Starijoj je trebalo sigurno mjesec dana da počne lijepo hodati a dečkonja je ulovio ritam za doslovno par dana.
Ali naravno, uvijek je dobro provjeriti da dobro odgovara cipelica, da nije slučajno široka/uska/velika itd.
Nemojte me pogrešno shvatiti, žao mi je da se patite, ali mi je lakše kad vidim da nisam jedina🤯
Mog je ulovilo neko cviljenje i cendranje neutješno, tako nekad bez razloga ili ako ga se usudim spustiti da odem na WC i slično. Možda ga je sad ulovila spoznaja da me nema kao prije🙄
Meni je predivno koliko su se lijepo počeli igrati moji, jako se vole i stalno su skupa iako je razlika 3 i pol godine i nisu istog spola. Nadam se da će uvijek ostati takvi.
Ali ljudi moji, mi navečer njih jedva do 10 spičimo u krevet i onda kad dođem u kuhinju/boravak i vidim ovaj kuršlus, slabo mi je. Nisam vjerovala da mi kuća može biti toliko neuredna i prljava. I to ne mislim na način da mi je kauč malo pogužvan i dve igračke na podu, nego mislim na faking bombu koja je eksplodirala u kući. Znači, svugdje je svega i toliko me živcira a toliko se ne mogu više živcirati. Ajme da sam barem bogata pa da imam kućnu pomoćnicu, kako bi mi bilo dobro😭
2019.🦄
2023.🦁
Apple draga nisi jedina kojoj je nered i neuredno i prljavo! To je nešto šta mrzim, volim da mi je sve na svome mjestu i uredno. Međutim to je trenutno nemoguća misija. Od ideje do realizacije u tjedan dana. Kaos, prašina, pod sve skupa ajme. Ali drugačije ne mogu. Evo danas sam usisala i oprala podove. Svoju ljetnu robu sam izvadila ali vrtim stalno par komada. Sa sušila nabacim na sebe jer nemam kad peglat. Peglam samo njeno. Nas dva smo ko sažvakanci. Ali neka su nama naše bebe žive i zdrave. Samo su jednom bebe a prašine i kaosa ce uvijek biti.
Za cipelice: nama su najbolje Tikki, te uvijek uzimamo. Ima još i Dodo, DDsteps, Bogs, Superfit, Pediped, Froddo barefoot linija.
Ali ja znam proći i ovako po dućanima pa isprobati što je mekano i savitljivo jer se zna naći čak i među Adidasom nešto takvo.
Mislim da su Adidas superstar te koje su ful mekane.
Onda Nike sunray za sandale a tenisice Swoosh.
Ima na fejsu stranica Barefoot dječja obuća pa možete pogledati iskustva 🙂
Hvala Buhaca na utjehu. Ja ne peglam skoro 2 godine🤷♀️
Samo uniformu jer sam zdravstveni radnik, ne mogu pred ljude ko da me krava žvakala😅
2019.🦄
2023.🦁
Sortiraj odgovore
Najstariji