Thinkpurple0 znam da si vec pisala za tvoje i koliko se sjecam da ti ne mogu cuvati malenu na stariju mislim. Ali bar da ju preuzmu dan, dva jer stvarno ti nije lako. Obe su ti zahtjevne a sad još nema vrtića pa ti je još teže. A svaka je u svom ritmu. Prošla je godina dana niti malo laka ti nije bila, a ti se odmorila nisi niti jedan dan. Sve to dođe na naplatu. Ja npr zaboravljam piti, a inaće sam osoba koja uvijek pije, jednostavno zaboravim.
Tonkica1509 hvala ti. Nadam se da ce vam i badem i lješnjak proci bez problema. Ja isto strepim zbog tih orasara iako na srecu nema alergija ni kod mene ni kod njega. Kikiriki ce na čekanje da ozdravimo.
Znam da ima more viroza, kod nas u st navodno opet ima i puno korone ali mislim da su klime najviše krive. U ducan moram ici, a svi su maksimalno rashlađeni i onda vani opet na vrucinu. Nama je upaljena ali na minimum inaće bi pocrkavali.
Jaslice odbijena nam je žalba. Slali su preporuceno postom međutim ja nisam ništa dobila. I inaće nam pošta jako loše dolazi, nemam ništa protiv stranih radnika ali da mi pošta poslana preporučeno iz susjednog kvarta ne dolazi ni nakon mj dana je apsurd. Poslala sam im upit-prigovor odgovora nema. Ugl zvala sam i nakon toga išla u vrtić i preuzela duplikat odbijenice. Pisala sam i gradonačelniku ni on ne odgovara
Evo nas s hitne. Imala je temperaturu 39.3 pa smo je odveli. Ima covid. Držimo se i ne damo se.
Evo nas s hitne. Imala je temperaturu 39.3 pa smo je odveli. Ima covid. Držimo se i ne damo se.
A jbmu... pa di je to skupila miskica...
Drzite se i brzi oporavak! 😘
Pozdrav žene citam vas često vidim da i kod vas haraju viroze kao i kod nas. Moja V je krenula u jaslice sa nepunih 10 mjeseci 🙄( citaj morala se vratiti na posao). Nisam znala kako će to sve funkcionirati s obzirom da je spavala 2 puta kod kuće a nekad ako urani i 3 spavanac u vožnji odrijema. U vrtiću ima samo jedno spavanje u 12 ja sam mislila haa nemoguca misija za nju kad ono čudo božje bez ikakve drame dogura do 12 i spava normalno ustane i to je to do 8 navece kad ide spavat. Kako šta ne znam ni sama vjerovatno vidi ostalu djecu pa i ona tako... Jede kad svi jedu igra se kad svi igraju i vidim da je puno toga naučila i vidjela u vrtiću. Sad kad je s djecom kuci više se igra i ne plače kao prije. Što se tiče viroza kako je krenula curi joj nos i to me nervira. Malo malo kašlje pa sirup pa temperatura dan dva pa malo grlo itd itd.☹️.. Vjerujem da će nas to pratit dugo dok malo ne ocvrsne. Još da napomenem ni jednog zuba nema pa valjda je i do njih malo.
Sve u svemu htjela sam ohrabriti vas kojima će tek krenuti bebicee u jaslice da bit će to sve okej više se mi brinemoo oni se snađu sad pa sad ❤️
Buhaca - a jbg, pa otkud sad korona?! Drzim fige da dobro prodje, mi smo pod njom isto prva 2 dana kurili do 40,nije mi bilo svejedno.
Thinkpurple - sad sam se za doručkom skoro zagrcnula od smijanja nakon opisa guranja ruku u wc i bref. Sori, znam da tebi nije smiješno. Ako te tjesi, nas mališa stalno želi kopati vrt i jesti zemlju. Ne kuzim kak mu nije gadno, a jos napravi onu zgadjenu facu kad je stavi u usta. I opet nis ne nauči nego za 5 min ispočetka. Danas se prvo dobro zalio vodom, a onda tek išao uvaljat u zemlju, da se što bolje zalijepi. 3Ja se samo bojim da ne stavi kakav kamen u usta da se s njim ne udavi.
Hrana - i dalje nisam posebno uvela lješnjake i orahe, ali već je jeo s nama velikima torte (kinder Bueno i sl), pa računam da je bar s lješnjacima u kontakt došao. Morske plodove (školjke) nisam davala, niti planiram ove god. Bojim se trovanja,a i skroz su elastični pa ne bih baš da se davi. Al je probao s kruhom sos od buzare, a i ranije sos od tjestenine s kozicama. Ne znam računa li se to.. U svakom slučaju, ja sigurno ko beba nisam jela dagnje pa će i on preživjeti bez njih ove godine.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Buhaca - a jbg, pa otkud sad korona?! Drzim fige da dobro prodje, mi smo pod njom isto prva 2 dana kurili do 40,nije mi bilo svejedno.
Thinkpurple - sad sam se za doručkom skoro zagrcnula od smijanja nakon opisa guranja ruku u wc i bref. Sori, znam da tebi nije smiješno. Ako te tjesi, nas mališa stalno želi kopati vrt i jesti zemlju. Ne kuzim kak mu nije gadno, a jos napravi onu zgadjenu facu kad je stavi u usta. I opet nis ne nauči nego za 5 min ispočetka. Danas se prvo dobro zalio vodom, a onda tek išao uvaljat u zemlju, da se što bolje zalijepi.3Ja se samo bojim da ne stavi kakav kamen u usta da se s njim ne udavi.
Hrana - i dalje nisam posebno uvela lješnjake i orahe, ali već je jeo s nama velikima torte (kinder Bueno i sl), pa računam da je bar s lješnjacima u kontakt došao. Morske plodove (školjke) nisam davala, niti planiram ove god. Bojim se trovanja,a i skroz su elastični pa ne bih baš da se davi. Al je probao s kruhom sos od buzare, a i ranije sos od tjestenine s kozicama. Ne znam računa li se to.. U svakom slučaju, ja sigurno ko beba nisam jela dagnje pa će i on preživjeti bez njih ove godine.
Split je pun korone. Dio bolnice je cak ukinuo posjete zbog nje. Ne gužvamo se puno osim kaf idemo u ducan. Sinoć je povratila nakon sirupa pa sam joj dala čepić. Noć je prošla recimo okej za nju, ja sam manje više dežurala. Da se ja testiram garant bi i ja bila pozitivna. Dobro se drži ona, uglavnom spava pa se malo igra pa cvili pa opet spava. U pet smo kod pedijatrice.
Šta se tiće morskih plodova ja ribu i sve ostala morska bica volim samo na tv-u. Uvela sam joj ribu i to je to
Pozdrav žene citam vas često vidim da i kod vas haraju viroze kao i kod nas. Moja V je krenula u jaslice sa nepunih 10 mjeseci 🙄( citaj morala se vratiti na posao). Nisam znala kako će to sve funkcionirati s obzirom da je spavala 2 puta kod kuće a nekad ako urani i 3 spavanac u vožnji odrijema. U vrtiću ima samo jedno spavanje u 12 ja sam mislila haa nemoguca misija za nju kad ono čudo božje bez ikakve drame dogura do 12 i spava normalno ustane i to je to do 8 navece kad ide spavat. Kako šta ne znam ni sama vjerovatno vidi ostalu djecu pa i ona tako… Jede kad svi jedu igra se kad svi igraju i vidim da je puno toga naučila i vidjela u vrtiću. Sad kad je s djecom kuci više se igra i ne plače kao prije. Što se tiče viroza kako je krenula curi joj nos i to me nervira. Malo malo kašlje pa sirup pa temperatura dan dva pa malo grlo itd itd.☹️.. Vjerujem da će nas to pratit dugo dok malo ne ocvrsne. Još da napomenem ni jednog zuba nema pa valjda je i do njih malo.
Sve u svemu htjela sam ohrabriti vas kojima će tek krenuti bebicee u jaslice da bit će to sve okej više se mi brinemoo oni se snađu sad pa sad ❤️
Hvala ti za ovo ❤️ Bas mi je trebalo ovakvo pozitivno iskustvo jer na momente placem kad je vidim i pomislim da treba uskoro u jaslice. Kako ide hranjenje tamo? Jel ju netko nahrani? Koliko vam je trajala prilagodba?
Zao mi je zbog bolesti, ali to je na zalost realnost vecine vrticanaca ☹️
...
Zakasnjele cestitke svim slavljenicima prvih rođendanima!!
...
I cestitke svim bebama i todlerima koji naveliko pricaju, hodaju, trce! Bas divno za citat! Jedva cekam da moja krene sve to. Kod nas jos nema suvislih rijeci, hranu ne prinosi ustima sama, ne puze pravilno, a kamoli stajanje i trcanje 🥲 Cekam... Al barem je posjedanje tu. A i krece pomalo cetveronoske puzat. Fizijatrica je rekla da je sve ok, da ona preskace neke korake al bi trebali fizioterapeutu.
...
Buhaca Posta ne dolazi ni u mom gradu. Ljudi idu sami u postu provjeravat jer postara nekad ima nekad ne. Nevjerojatno! Isto mi neka rjesenja nisu stizala pa prosao rok zalbe i ne mozes se zalit jer oni su poslali!! Kazu, tuži poštu 😂
Thinkpurple - sad sam se za doručkom skoro zagrcnula od smijanja nakon opisa guranja ruku u wc i bref. Sori, znam da tebi nije smiješno. Ako te tjesi, nas mališa stalno želi kopati vrt i jesti zemlju. Ne kuzim kak mu nije gadno, a jos napravi onu zgadjenu facu kad je stavi u usta. I opet nis ne nauči nego za 5 min ispočetka. Danas se prvo dobro zalio vodom, a onda tek išao uvaljat u zemlju, da se što bolje zalijepi.3Ja se samo bojim da ne stavi kakav kamen u usta da se s njim ne udavi.
Split je pun korone. Dio bolnice je cak ukinuo posjete zbog nje. Ne gužvamo se puno osim kaf idemo u ducan. Sinoć je povratila nakon sirupa pa sam joj dala čepić. Noć je prošla recimo okej za nju, ja sam manje više dežurala. Da se ja testiram garant bi i ja bila pozitivna. Dobro se drži ona, uglavnom spava pa se malo igra pa cvili pa opet spava. U pet smo kod pedijatrice.
Šta se tiće morskih plodova ja ribu i sve ostala morska bica volim samo na tv-u. Uvela sam joj ribu i to je to
Mis mali...❤️ Kako je prosao pregled kod pedijatra? Jel bolje danas?
Mis mali…❤️ Kako je prosao pregled kod pedijatra? Jel bolje danas?
Nismo bili u pedijatra tek u petak. Ali evo je na nogama skakuće ali se brzo umori. Živjeli čepići. Nas oboje smo skloni izrazito visokim temperaturama a ocito i ona. Nikad mirnija nije bila nego jučer. 2h u komadu je bila na meni, leđa su me ubila. Ali lavica je to i ne da se.
Sortiraj odgovore
Najstariji