Thinkpurple0 E da orašasti? Kako, koliko i kolike pauze?
Mi smo davali mljevene ljesnjake i bademe, kikiriki maslac, tim redom, umijesano u kasicu.
Poceli bi pon ujutro, dali malo za probu, nakon 10 min tek nastavili. Prvi dan samo jedan ljesnjak/badem, drugi dan 2, treci tri. U knjigama pise da bude 3-4 dana pauze između uvođenja. Mi smo pak orasaste davali tjedan-dva dana jednu stvar prije uvodenja iduce.
Moja je reagirala na orah, nakon uspjesnog uvođenja ljesnjaka, badema, kikirikija, i reakcija je bila instant, jako crvenilo oko usta i odmah urtikarija.
Evo i nas. Nikako da danima pišem jer su nam noći bile blago rečeno katastrofa i budim se ko zombi. Taman sam vas htjela pitati što se desava i imate li vi takvu situaciju. Znaci buđenje i plakanje za dudu svakih sat vremena od 23 nadalje. Ja ne želim odmah dati flašicu da se ne navuče pa to rezultira time da sam praktički stalno budna dok oko ponoc-1 ne popustim i dam mu jesti. Pa je malo mir do pol 3 i opet kreće. Sljedeće hrabjenje oko 5. Eto, tak je bilo do prije 2 dana. Mozda je muž imao pravo i bilo mu je vruće u ljetnoj vreći i bodiju s kratkim rukavima. Sad je samo u onom kratkom jednodijelom za spavanje, s kratkim rukavima i nogavicama. Pred jutro ga pokrijem mrvicu s laganom dekicom po nogama. Pa je ipak spavanje nešto bolje ali svejedno se 2x hrani. Ja fakat ne znam kad oni krenu po noći spavati.
Thinkpurple - mi smo već duuugo na 1 spavanju. Eventualno ako se probudi oko 6 i 30 onda uspijem ugurati 2,ali inače nema šanse. Oko 6 ujutro sad jede, onda zaspi do cca 7 i 20, onda krene plakati. Onda ga ja prebacim sebi u krevet i krenem dizati roletu misleći da se hoće ustati. Onda on odluči da će još tu pored mene spavati (evo spava i sad) i onda me gura nogicama pa sam ja budna, a on spava. Ugl, buđenje je oko 8. Prije 12 nema šanse da zaspi. Tad odspava cca 2h ili malo manje (ponekad na pol moram brzo gurnuti dudu ili pronunati da douspavam). I to je to do cca 21h. Znaci budan je bar 8h. Oko 7 krene biti skroz nemoguć, ali kako je vani dugo dan nema šanse da zaspi prije 21,cak i kad sve zamracim. Jednostavno stane u krevet i viče. Ja se kao trudim da ubacim 2 spavanja, bilo bi mi idealno da se čak i malo ranije ustane (tipa u 7) pa da ga oko 17 uspavam bar na pol sata, ali neće. A onda mi ga bude žao na silu buditi. Ne znam, mozda bi bilo bolje da ga par dana probudim u 7 pa bi možda novi red našao, kaj vi mislite? A ni to nije garancija da bi spavao 2x,a buđenje prije 7 meni pak nije opcija jer sam previše mrtva od noći i još to malo sna mi dodje ko budali šamar.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Hvala za info za šator i kolut, morat cu u Decathlon i baby centar. Bitno mi je i da se taj šator lako sklapa. I moram po još šeširića, ako tako često završe u vodi. Vidjela sam da se reklamira onaj neki kolut za plivanje koji gore ima nadstrešnicu za zaštitu od sunca, ima li netko to?
Murter mi je baš želja otići, bila sam 1x i vidjela da je more baš onak kristalno plavo ko bazen. Jeste u apartmanu ili imate tamo nešto svoje?
Sad sam shvatila da uopće nisam uvela lješnjak i orah, skroz sam zaboravila na to.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Uh blago vama s tim budenjima u 8, moja mala se budi u 5ipo cim svane. Inace se u 6 budila otkad smo tu. 2 spavanca su nam bila ok da protegnemo do 7 za noc, al s budenjem u 5ipo nema sanse. Tako da od kupanja bas nista zadnja dva dana, a i prevruce je da ide ionako.
Bas ju muci vrucina i lose spava i zbog toga. Ovdje nemamo klimu u sobama, svi se cijedimo.
Sesiric pa mi imamo oni materijal kao kupaci sta se proteze na usi i vrat i ima siltericu, ja joj u moru stalno mocim taj da je mokra glava. Tako da mi nije jasno to za vise sesirica, pa zar nije poanta da su mokri?😅
U moru bude sat vremena i onda izidemo van i ide kuci, onda joj stavim ponco s kapuljacom, a ako bi bila vani igrala se, tad joj stavim suhi, al onda je u hladu, nije blizu mora pa se taj ne bi ni smocio.
A opet, da se nademo kad je puno vruce, stavila bi joj mokri sesiric.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Hvala za info za šator i kolut, morat cu u Decathlon i baby centar. Bitno mi je i da se taj šator lako sklapa. I moram po još šeširića, ako tako često završe u vodi. Vidjela sam da se reklamira onaj neki kolut za plivanje koji gore ima nadstrešnicu za zaštitu od sunca, ima li netko to?
Murter mi je baš želja otići, bila sam 1x i vidjela da je more baš onak kristalno plavo ko bazen. Jeste u apartmanu ili imate tamo nešto svoje?
Sad sam shvatila da uopće nisam uvela lješnjak i orah, skroz sam zaboravila na to.
Rođendan uskoro?! Aaaa
Mi muku mučimo da sklopimo šator iz babycentra. Kako sam otvorila torbu tako se on otvoria i nema šanse da ga zatvorimo. Jučer cijeli dan i sad je šator u kazni. Prije cemo ga slomit nego sklopit. Inaće smo oboje spretni šta se sklapanja tice ali je ovo tragikomedija. Imaju nekakve upute ali osim a i b nema oznaka, a na slikama ima i a i b i c i d ali šta je šta ne znamo
Uh blago vama s tim budenjima u 8, moja mala se budi u 5ipo cim svane. Inace se u 6 budila otkad smo tu. 2 spavanca su nam bila ok da protegnemo do 7 za noc, al s budenjem u 5ipo nema sanse. Tako da od kupanja bas nista zadnja dva dana, a i prevruce je da ide ionako.
Bas ju muci vrucina i lose spava i zbog toga. Ovdje nemamo klimu u sobama, svi se cijedimo.
Sesiric pa mi imamo oni materijal kao kupaci sta se proteze na usi i vrat i ima siltericu, ja joj u moru stalno mocim taj da je mokra glava. Tako da mi nije jasno to za vise sesirica, pa zar nije poanta da su mokri?😅
U moru bude sat vremena i onda izidemo van i ide kuci, onda joj stavim ponco s kapuljacom, a ako bi bila vani igrala se, tad joj stavim suhi, al onda je u hladu, nije blizu mora pa se taj ne bi ni smocio.
A opet, da se nademo kad je puno vruce, stavila bi joj mokri sesiric.
I moja je budna ugl od 6. 2 dana je zatočena u stanu jer ne da je prevruće nego je zrak zagađen. Čak su i rekli da bebe ne idu van.
Spavanje pun mjesec je ovih dana pa možda i to utječe?
Nama je izašao 8. zubić pa je malo mir, njega baš ti zubi ful muče kad probijaju.
Ally nemamo naše, rentali apartman u Tisnu, tamo smo bili prije 2 godine, cijena je najpovoljnija od svih, apartman je stariji, ali ima predivan pogled i terasu, free parking. Mi smo u njemu samo se tuširali i prespavali tako da nama dovoljno. Kupali smo se na plaži Slanica, 10min vožnje nam je bilo.
Ugl. rekli smo ako ćemo ponavljati doći ćemo ponovo ovdje jer nam je plaža za njega bila super, parking odmah pored tako da nisam telila po suncu ništa, ima hlada.
Pahuljka znači naši su isti. Ful mu paše striktan raspored spavanja, zaspi odmah. Mene su svi zezali kad ga vodim spavat, kao pa nema šanse da ti zaspe, vidiš da mu se ne spava pa kad bi se vratila iz sobe za 5min bi se čudili pa kakooo.
Cordiso moj neće mokru kapu na glavi nema šanse. 🤦
Orašasto ja sam sve odmah uvela. Orah, badem i lješnjak sam miksala u kašice jednu žličicu, a indijski oraščić i kikiriki putem namaza(dm bio). Sve prošlo ok. Iskreno nisam pretjerano pazila par dana ovo, par dana ono. Samo sam mu sporije davala, ono par žličica kašice pa pauza i tako ponovo da vidim reakciju.
.
Evo nas na autocesti, krenuli za doma 😭 Baš nam je bilo predivno. Rado bi ostali 😂
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Buhaca a jesi pogledala na youtubu neki video za sklapanje? Ja ovaj svoj nisam znala vratit jer mi se isto otvorio i skoro oko izbio 🙈 i onda sam našla video pa uspjela
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Buhaca a jesi pogledala na youtubu neki video za sklapanje? Ja ovaj svoj nisam znala vratit jer mi se isto otvorio i skoro oko izbio 🙈 i onda sam našla video pa uspjela
Jesam, i na njihovoj stranici i sve. I dalje ništa. Njemu sam rekla nosi ga pored kontenjera. Dobra stvar je da sam ga otvorila kuci a ne na moru jer bi ga sigurno ostavila.
Neka ste se vi nauživali 😘
Što se tiče spavanja mi smo već dugo na jednom spavanju. Jednostavno svi smo sretniji tako. Kad smo prestajali s dva spavanja došlo je do toga ako odspavaju dva puta neće navečer zaspati do 11. To je bilo mučenje za sve. Oni su bili loše, ja sam bila loše sve je bilo loše. Ovako se dignu oko 8, spavanje je 12:30 do 14:30 i navečer 20:30-21h noćni san. Znam da je za njih možda to rano po knjigama ali nismo svi po knjigama i odlučila sam gledati što oni trebaju a ne što knjige pišu i svi smo bolje.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji