Thinkpurple sretno s novom rutinom!
I ja sam mužu jučer rekla da ćemo prvom prilikom da imamo par dana bez nekih obaveza krenut s ukidanjem cice i uspavljivanjem u krevetiću. Bog zna na što će to ličiti ali ovo sad je grozno. Zadnjih noći se doslovno uspavljuje preko sat i pol, prvo meni na cici a onda muž preuzme i nosi ga dok ne zaspi.
Magarac mali kako nas je istrenirao.
Sad opet ima faze da se probudi i bude budan po noći😵
Izluđuje i nasmi dnevno spavanje. Ujutro od cca 8 izdrži do 12, 12 i pol i onda odspava sat vremena. Premalo da izdrži cijeli dan i onda se oko 5 slomi i malo zadrijema pa je do 10 i pol navečer party.Teško se douspavljuje. Uglavnom katastrofa, umorna sam ko konj. Još sad i rano buđenje za posao😬
Na poslu je tako, ok, još se prilagođava ali falila mi je struka.
Ali kad sam tu, fale mi moji🐥🐥
2019.🦄
2023.🦁
Moja se puni na vrucinu. Uvecer pojede bocicu i pustimo je još malo ta mala podivlja. Sinoc je bila relativno dobra noc plakala je samo 2x. Inace se osula od vrucine. Sad je pustam da bude samo u peleni.
Posao mi niti malo ne fali niti kolegice. Fali mi malo slobodnog vremena.
Rođendan mislili smo samo u stanu proslaviti bilo bi nas max 15 ali ne znam šta od hrane. Ako imate ideju, savjet podjelite. Ne nakuhava mi se, a s druge strane njegovi ce doc od gore pa opet moram
Apple e tako je nama sa spavanjem identicno i presjekli smo. Nema uspavljivanja na cici, sad cemo tako pa ko ziv ko mrtav. Evo od 4 dana 2 se nije derala 2 je, al nije trajalo sat i pol nego pola sata. I isto se budi po noci jos puno i zna bit budna po sat, dva... uzas.
E htjela sam te pitati, jel ima neki "trik" kako nauciti na cipele? Doma hoda super vec ali bosa, prode cijeli stan s minimalno pridrzavanja. Al s cipelama odma popikavanje, padanje i puzi, nece hodat. Froddo hodalice sandale smo uzeli na preporuki prodavacice. Jel samo forsiram cipele po doma dok se ne nauci ili?
.
Torta oni koji su prosli 1.rockas, imate provjereni recept za neku torticu za sto oni mogu jesti i gnjeciti?
Ja cu radit po receptu blw lab sad u subotu ako ne nadem neki drugi.
Mi se javljamo s napunjenom i proslavljrnom prvom godinom. Rockas smo slavili vani pred kucom u parku i ful je puhalo tak da su baloni koje sam dva dana puhala bili cisti promasaj.
Torta - imali smo cokoladnu i rafaelo za odrasle i veliku djecu a za nju griz tortu. Radila sam ko ombre ljubicastu- donji sloj s bananom, srednji borovnice, gornji vise borovnica i malo ledo sumskog voca.
Od ostale hrane prsut i sir, slane kiflice i pita od sira, rostilj klasika i francuska. Puno piva se popilo a racunala sam da ce vise gemiste pit ljudi pa smo morali u toku po jos i puno sokova se popilo tak da mislite na to ko radi feste. Ja sam skroz sokove smetnula s uma jer ih ne pijemo.
thinkpurplebravo za malu hodalicu💪💪🙌🙌
Moja i dalje par koraka i ondmah rrazi ruke.
Rekviziti za plazu
Mi nemamo nis osim koluta i sesira koji mrzi. Na plazi smo tek od 6 mazem ju s 50
Frendica ima sator, ni jedna beba na plazi ne zeli sjedit unutra al normalno sve ovisi od djeteta do djeteta
Sretan veliki prvi 🎂🥳
Sretan veliki prvi ročkas 💙 i bravo za male hodače, dosta ih već ima.
Thinkpurple i mi imamo te sandalice i isto je malo šlampav u njima. Al dobro, za van su ok. Doma je ionako bosih nogica stalno.
Nama je zadnjih dana teško uspavljivanje. Bio je prehlađen pa smo ga malo nunali jer mu je bilo teško zaspati i evo sad par dana poslije, on se naviknuo i ne želi zaspati bez nunanja. A ne mogu, fakat je prevelik i pretežak za to. Navečer još i zaspi nekako, ali kroz dan se bacaka, ljuti, plače, nikako da se ugasi. Čak mislim da je problem ww, ja ga i dalje ujutro nakon 3 sata pospremim, ali on očito može (i treba) sad dosta duže bit budan. A na jednu dremku ne može, premori se onda do večera i opet ne može spavati.
Imali smo par prespavanih noći, sad opet češće traži sisu. Nikako to na zelenu granu
Buhaca jeste uspjeli na kraju?
Thinkpurple bravo za hodanje 💓
Belinda sretan najsretniji prviii 🎉♥️
.
Užina jeste vi uveli užinu? Mi smo sad na 3 obroka i razmišljam da sa 11mj uvedem užinu. Što vi dajete za nju? Nemam ideja 🤷
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Buhaca jeste uspjeli na kraju?
Thinkpurple bravo za hodanje 💓
Belinda sretan najsretniji prviii 🎉♥️
.Užina jeste vi uveli užinu? Mi smo sad na 3 obroka i razmišljam da sa 11mj uvedem užinu. Što vi dajete za nju? Nemam ideja 🤷
Ne, razvalili ga u pokušajima. Doduše upute su bile polovične. A kad smo došli do njih već smo ga uništili. 3 odrasle osobe su se pošteno oznojile u pokušajima.
Ja joj dam voćku
Belinda sretan 1.!! 🥰🤗 lijepa proslava 😊
N sad trazi ruku kad zeli bit brza 🙈 al evo nemogu vjerovat kak se klik desi i djete samo krene i hoda samo tako. Sad mi je presmijesno kak mi se od(do)sulja da ju ne cujem uopce jer kad puzi je glasnija i znam di se krece a ovak se samo stvori ili nestane hodajuci. I krenula se penjat na SVE! Neki dan dogurala stolicu malu i na komodu od tv se popela dok sam ja prala sude, infarkt me strefio kad sam ju vidjela. 🤦♀️
Pocela sam joj sandale po doma stavljat da se uci na njih gdje je sigurnija, na pola sata, tek tolko da dobije osjecaj u njima i doma je ok, je slampavija al bar hoce hodati. A mora nauciti.
Tonkica ja sam odlucila pustit ww i stavim ju kad trazi. Nekad je to nakon 2 sata, 2 i pol, nekad nakon 3 i pol, nekad nakon 6.
Al me zivcira sto niti jedan dan neznam kad ce ici spavati niti dal ce bit 1 ili 2 spavanca da si nesto isplaniram. Evo sad njen rodendan uopce neznamo kad da stavimo vrijeme proslave. Najradje bi jos ujutro odma pa da znam da bude naspavana a poslije sta bude.
Uzina mi smo vec dugo na 1 uzini (sad vec i na 2 uzine jer se rano budimo). Ugl je to sad sezonsko svjeze voce, nekad neki zdravi keksic, kreker, smoki uz to ili zmiksam jogurt s vocem ili napravim sladoled...a ako nismo doma i nije mi nista zgodno bude i ona kadica vocna u vrecici.
Dojenje na koliko dojenja ste sad? Samo prije spavanja i u noci ili?
Dojenje imamo jedno-dva kroz dan (nekad nijedno, ovisi kakav mu je dan), pred spavanje, nekad jedno noćno, nekad tek pred jutro. U prosjeku je to 4-5 podoja dnevno. Možda previše još uvijek?
Dojenje imamo jedno-dva kroz dan (nekad nijedno, ovisi kakav mu je dan), pred spavanje, nekad jedno noćno, nekad tek pred jutro. U prosjeku je to 4-5 podoja dnevno. Možda previše još uvijek?
Tak i mi... oko 5 se vrtimo. Al nama je pred spavanje, to se vise mazi nego jede bi rekla, a ovo nocno bas jede 2 puta i nekad umejsto obroka ak joj nije pasao meni 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji