Evo i mene ubija nered, prasina, podovi, kaos... svaki dan ko da je bomba pala. Ja ne peglam 4 godine. Muza mi je bilo zao da ide zguzvan al tak se zguzva kad sjedne u auto. A ja sve lijepo slozim na strik dok se susi pa nije tak strasno.
Mene najvise muce te igracke i njihove stvari, stan je mali i toga je po svuda. Maknula sam hrpu toga pa pokusavam rotirat al opet bude kaos.
Cipele evo ide joj sve bolje u cipelicama, sad savladavamo vani neravni teren, koljena su zgrebana 🙈
Taman za slike s 1.rodendana da ima kraste na koljenima 🤣
Danas slavimo 1.dio, sa mojim dedom, pradeda ima 95god pa se okuplja familija danas pa ce njih dvoje skupa puhnut svijecice. Pekla sam 2 torte i zginula. Sreca da nemoram i hranu i ostalo, to ce moji.
Apple u istoj smo fazi. Ne skida se s mene i cendra cim se odmaknem od nje. Mislim da sam to i citala da kad krenu hodat da ih krene mucit separacijska.
Spavanje uzasno... po 3 sata budemo budni u noci, od cca 3-6 i onda odspava jos sat vremena. Do ponoci kenjka non stop, onda do 3 spava i to je jedino di se naspavamo. Dnevni spavanci i dalje 2 po 30 min. Na meni. Da se usaftamo posteno obje po ovoj vrucini. 😏
E da, i jutros se izvukla iz hranilice i popela na stol. A bila je zavezana. I imala pladanj svoj. Slagiralo nas je. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
E da, i jutros se izvukla iz hranilice i popela na stol. A bila je zavezana. I imala pladanj svoj. Slagiralo nas je. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Pa kako je uspila?
Joj zavidim ti na dedi i pradedi! Sretan mladiću rođendan. Nadam se da će sve proći u najboljem redu 🥳🎂🎉
Bademi dan 3. Kom 3 ali po običaju kad uvodim nešto novo ona zajebaje tako da je danas pojela možda 1. Da to smatram uvedenim?
Buhaca nama je pedijatrica rekla da te namirnice (orašasti plodovi i slično) su jaki alergeni odnosno izazivaju velike alergijske reakcije koje se javljaju 10-15 min poslije konzumiranja i da to praktički od prvog probanja možeš smatrati uvedeno ako na to ne reagira.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Buhaca nama je pedijatrica rekla da te namirnice (orašasti plodovi i slično) su jaki alergeni odnosno izazivaju velike alergijske reakcije koje se javljaju 10-15 min poslije konzumiranja i da to praktički od prvog probanja možeš smatrati uvedeno ako na to ne reagira.
E hvala ti! Jučer smo krenili sa bjeljanjkom. Kako je zezala sa hranjenjem u zaostatku smo ali do rođendana ćemo nadam se sve ubacit
Neko zatišje ovdje. Većina na moru pretpostavljam pa uživa 🤗
Buhača ma ja bi to smatrala uvedenim 🤷
Mi imali zadnje dvije noći dobre. Budio se samo jednom za klopu, drugi put jeo tek u 6-7 ujutro, nadam se da će tako biti na dalje pomalo, ako ne će barem ostati zabilježeno da se i to desilo 😂
Jede kao veliki sva tri obroka, baš je počeo puno klopati. Svaki drugi/treći dan dobije i međuobrok jer je počeo i manje dojiti preko dana. Siku neće, a međuobrok smaže. To je krenulo kad smo bili na moru jer mu je na plaži sve bilo zanimljivije od dojenja i tako je nekako i nastavio i doma.
.
Kako su naše trudnice? Nisu se dugo javile.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Bok zene!
Mi smo na sto strana, svaki dan novi izazovi, ali i uzivanje.. proslavili smo rockas, hodamo kao veliki, penjemo skoro pa na plafon, a meni svakim danom ponestaje zivota od straha da se ne ubije 😂 imali smo jedan veci pad, al dobro je sve proslo, cvrga par dana i tjt.. borimo se zadnjih dana sa spavanjem, nocnim.. svako malo stenje, cvili, vise ni sama ne znam kakvi su to zvukovi, al sve u snu. Onda se oko 1,2 probudi pa ga moram ili nunat (inace se ne uspavljuje tako) ili dat bocu. Budenje klasicno najkasnije u 6.. ja se sprdam da me poceo pripremat na novorodence 😂
Trudnoca je zasad tip top, danas vec 12+6 🙈 simptoma nema bas, osim sto mi se uzasno gadi peceno meso i mirisi dok kuham 🤮
AM13 ajme sad si me sjetila kako se meni gadilo meso i mirisi na početku... I već 12tj, držim fige za što mirniju i ljepšu trudnoću. I sretan ročkas malcu.
Mi smo isto 200 na sat, ja ne znam odakle njemu toliko energije. Ali nikad nije sjedio na miru. Po cijele dane si vozi autiće i kamione po stanu, vani beremo cvjetiće, skupljamo lišće, igramo se sa kamenčićima, krade drugoj djeci kantice i tako. Jako hoće hodati, kao drži se za moju jednu ruku, ali se ne drži, očito sam mu samo za sigurnost. Kad ga pustim se malo preplaši i sjedne. Valjda se bude uskoro oslobodio tog straha :)
Spavanje nam je sad okej. Sve češće se desi da ujutro odspava dva sata+ i onda nam je to jedina dremka, očito je krenula polako tranzicija na to jedno spavanje. Sad smo tri noći zaredom imali prospavane noći. Malo je reći da mi je organizam u šoku, sad sam još umornija 😅
Eto, odbrojavamo dane, još malo pa ćemo u planine, onda koji dan na more. I onda polako posao, a on na čuvanje... Tko preživi pričat će
AM13 drago mi je da trudnoca prolazi tipitopi. I moja cvilu, stenje, place u snu i ne smiri se dok je ne podignem i malo nunam. To se uglavnom desava ako zaspe poslije svojeg sata za spavanje a to je najkasnije 21.15. Sve nakon toga znaci nikakvu noć.
Thinkpurpleo Sretan rođendan slavljenici 🥳🎉🎂
Sortiraj odgovore
Najstariji