Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ljubičica
    21. Siječanj 2022. 21:59

Teab

Naci cure CRP mi 60normalan bi bio15 moj dr dao da pijem isto sto i gabixorimax 2x 6 ili 8 dana? Doktor mi se tolko popetljo za poludit je al ajd zvao me izvan radnog vremena dizem kapu. O kakvoj upali se radi nemam pojma jer me nece primit dok se ne testiram na covid opet naci luda sam. Sad samo mogu pit taj antibiotik i cekat ponedjeljak i negativan nalaz

Ajme ženo..pa kakva je to upala?
    Kako se osjećaš?
    Imaš li neki osjećaj što bi moglo biti?
    Nisam sve uspjela popratiti..

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Mary10
    21. Siječanj 2022. 22:00

Cure drage držite se, baš grozno kako vas je sve pokosilo. Želim svima brzo ozdravljenje. Šta se covida tiće, nemajte straha za bebice. One su zaštićene i do njih virus ne dopire. Pazite na hidrataciju i skidanje temperature i da papate kvalitetno.
    Ljubičice moje mučnine su stale 13/14tjedan, i od tada je sve bolje. I dalje imam žgaravicu, nekad veću nekad manju ali ne mogu se žaliti, barem ne povraćam i mogu funkcionirati kroz dan. Sad bi ti trebalo lagano popustiti ako već nije, ne brini 

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

Marijanaaa12345
    21. Siječanj 2022. 22:37

Ima nas puno, svaka različito razmislja. Meni je normalno izolirati se i ne imati kontakt pogotovo ako postoji mogucnost. Prezivio bi i on bez mene i ja trudna bez njega. Al eto u manjini sam :) Bitno da ste ok i da se me zarazite, drzim fige :) 
    kJ se tice sajmova, moj meni Neda nista kak korona bukti niti da odemo na sajam vjenčanja niti beba niti igdje gdje ima ljudi, korona, nisi cjepljenja, trudna si, stoj doma. 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

• Gabi12
    21. Siječanj 2022. 22:55

Tako smo i mi razdvojeni. Ja sam u nasoj spavacoj a on u drugoj sobi. Nosi mi jelo sve sto zelim i trazim s maskom. 
    Jer on je cjepljen i nazalost nema vise izolacija ako si cjepljen. I sad da je on sa mnom u kontaktu stalno a mora na posao to isto nema smisla jer tko zna kome moze tako prenijet. Jedino od kad sam ja poztivna dva puta se testirao i negativan je. Nema razloga ga stavljat da se i on zarazi ako je nepotrebno. Ali evo tako smo se mi dogovorili. Svatko radi kako mu pase. 

2 biokemijske
    1.10➕
    12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
    26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
    23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
    21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
    10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖

______
    https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png

Demetria
    21. Siječanj 2022. 23:15

Dok sam bila trudna bio je muz u izolaciji u jednoj sobi a kad sam rodila isto tako ali sada sam trudna, imamo jednogodišnju haharicu i ja imam najgore simptome vec tjedan dana i naravno da se nije htio odvojiti.
    Tko može odvoji se, tko ne može zivi s tim.
    Ja sam nosila masku da ih ne zaratim i opet jesam, mozda bi bez maske i oni imali puno vece simptome.
    Ne znam 
    Zvati cu u ponedjeljak opet doktora da mi poslusa pluca. 
    Hvala Bogu sutra je vikend i rekla sam muzu da ne kuham cijeli vikend vec odmaram.
    Treba mi odmora 
    Narucila sam brdo voca i povrća od jednog OPG vec drugi put kad ne mogu do tržnice.
    Mi jedemo zdravije od prve trudnoće a Jos vise otkako je i mala krenula s dohranom.
    *
    Dohrana - možda vam to sad zvuci glupo ali brzo Ce to sve 
    Meni je plan na ljeto sto vise povrca i voca zamrznuti za bracu. Jer praktički nase ljetne bebe dohranu započinju na zimu. 

ljubičica

Ja sam danas skoro cijeli dan preležala..bas sam bila loše. Muka, želudac u grlu, pritisak u stomaku.
    Cure s mučninamaa koje ste u višim tjednima od mene: jeli vama u potpunosti prošlo??
    🥺🥴🥴

Ja ti nisam u ovoj trudnoći imala bas simptome pa mi glupo odgovarati onda da ih sad nemam kad nisam imala ni prije. 
    Zato sam u prvoj imala sve simptome. Mislila sam da Ce se roditi s brdo kose koliko sam žgravice imala. I nije slabo i dan danas.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Gabi12
    21. Siječanj 2022. 23:23

Demetria kakve si simptome imala sve 
    Oprosti vidjela sam da si negdje pisala ali sam zaboravila kad sam citala dosta stranica pa sam samo prelistavala 

2 biokemijske
    1.10➕
    12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
    26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
    23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
    21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
    10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖

______
    https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png

• Mrvica722
    21. Siječanj 2022. 23:36

Kao trudnica koja je u koroni moram komentirat, ovo nije stvar ljubavi mozete li 10 dana bez muža ili ne. To su gluposti za malu dicu. Odvajaš se zbog toga da ne naškodiš voljenoj osobi nije mi lakše ako će on se razbolit sa menom, ako će dobit upalu pluća i završit u bolnici hoćete tad moć 10 dana. Mi svi mislimo neće nas pa puf nekome se zakomplicira. Moj muž i kad ima upalu grla ode spavat u drugu sobu. Kao sta ne želite da vas muž zarazi nemojte ni vi njega. Sta me brate ima cmakat dok sam bolesna. Ista stvar nosite djete u sebi, nebitne smo više mi. I šta kad mi budemo bolesne hoćemo ljubit to isto djete ja ću stavit masku jer mi se neda da mi je bolesno dite. Ne volim kad neko ne moze bez poljubca i zagrljaja evo i ja vec 10 dana spavan odvojeno od njega dezinficiran sve i ne nije pozitivan hoće li na kraju bit možda daj Bože ne jer neznan kako će reagirat. U obitelji imam osobu od 30 godina koja je umrla od gripe i iza sebe ostavila malu djecu. Nemojte se zajebavat iz zajebancije ispadne shit.
    Slažem se sa Demetriom žena je zrela i dobro razmislja. Ima ih par tako su se sokolile pa eno ih u bolnici temp 39 i komplikacije muz bio bolestan a ona nije mogla bez njega i šta sad odala okolo širila zarazu i sta sad sad se misli o komplikacijama. Nemojte se ljutit al razmisljajte realno pola dana jebemo muževima mater sta je ostavija nesto na krivo misto i nije nam po volji a sad 10 dana nemorete. Mmmhh

Teab
    21. Siječanj 2022. 23:42

Ljubicice mislim da mi je puknulo na disne putove (bronha rekla bi) 
    Gabi glavna sestra u mojoj firmi danas ili jucer u grupu odjela poslala ovako:3 puta cjepljeni 7 dana izolacije 2 puta cjepljeni 10 dana izolacije imam negdje sliku pa posaljem

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Teab
    21. Siječanj 2022. 23:47

Mrvice u potpunosti se slazem s tobom,ali ukoliko ste u malom stanu i nemate se kamo maknuti i mozes ti 50 maski nosit al nece pomoc,vjeruj mi znam. Imala sam 2 odjela 3 maske i svu opremu i opet sam dobila koronu na poslu. Tako da,da ako imas kamo makni se,ali ako nemas jebo si ježa,jer krecete se cjelo vrijeme po istim prostorijama prije nego znate da ste pozitivni ti ili on. Igra na srecu je to 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

• Mrvica722
    21. Siječanj 2022. 23:49

Teab

Mrviceu potpunosti se slazem s tobom,ali ukoliko ste u malom stanu i nemate se kamo maknuti i mozes ti 50 maski nosit al nece pomoc,vjeruj mi znam. Imala sam 2 odjela 3 maske i svu opremu i opet sam dobila koronu na poslu. Tako da,da ako imas kamo makni se,ali ako nemas jebo si ježa,jer krecete se cjelo vrijeme po istim prostorijama prije nego znate da ste pozitivni ti ili on. Igra na srecu je to

Slažem se sa svim sta si rekla , samo je bitno u glavi shvatit da ovo nije zajebancija i maksimalno se potrudit koliko se može,Bože moj sta kazes imaju ljudi malo kvadrata al ono ne njuši se. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.