Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pikapolonka
    05. Siječanj 2022. 08:28

Što se tiče aplikacija, meni je jučer ginekolog skinuo aplikaciju Hello Mom i spojio moj mobitel sa ultrazvukom i sve slike i videe sa svakog pregleda mogu pregledati u toj aplikaciji. Baš me oduševilo to 😁 

🙋‍♂️32 🙋‍♀️30
    ➕ 14.12.
    4.1. (7+4 tt) Prvi pregled, srce kuca ❤👶
    3.2. (12 tt) Kombinirani, sve u redu 🍀
    8.3. (16+4) Stiže nam curka 💕
    12.4. (21+4) Veliki anomaly, sve u redu 🍀
    Sljedeći pregled 17.5.
    Termin 19.8 👶

• Tinkica27
    05. Siječanj 2022. 08:31

Demetria ja sam danas trebala ići po drugu dozu, ali mi je rekla pošto sam prehlađena, iako nije strašno da ipak do kraja ozdravim i kad se budem osjećala bolje da ju nazovem da se dogovorimo za termin..
    E sad, pošto mi je prva trudnoća i nemam nekih iskustava iz bliže obitelji zanima me da li ste ranije kupovale izdajalice ili ste čekale da vidite kako ćee to sve skupa funkcionirati s dojenjem?
    Naime, razmišljam da kupim medela dvostruku izdajalicu u slučaju da mi bude trebalo jer ipak je to investicija od 2000kn pa nije da mogu baš iskeširati to u zadnji tren kad mi bude trebala još hrpa stvari.

Ina85
    05. Siječanj 2022. 08:54

Mama_anđela

Dobro jutro curee Prvi puta pisem u ovoj grupi i temi, neke od vas me znaju s neke druge teme, s nekima se susrecem prvi puta, uglavnom, sretna sam sto sam tu. Iako ste sve u poodmaklim tjednima, ja sam tek u 8, ali pripadam ljetnim bebicama Termin doktor jos nije odredio, ali po mom izracunu je otprilike kraj augusta mjeseca Bila sam na dva pregleda, jucer smo imali otkucaje i odlucila sam se prikljuciti malo kod vas. Zbog loseg iskustva iz prosle trudnoce, osjecam strah i brigu, ali trudim se dati si do znanja da ce sada sve biti kako treba. Zbog toga bih trebala uraditi prenatalni test, pa me interesuje koje ste vi radile? Ja sam iz BiH, ponudili su mi Veritas, ali sam vidjela da imaju jos neki u opticaju. Pa ako moze info, dobro bi mi dosla
    Svima neka vam bude sretno, neka trudnoca bude kao iz snova.

Sjecam te se iz grupe di sam prije bila. Jako mi je drago zbog tebe. Bit ce sve u redu 🥰. Ja sam iradila panoramu kompletnu. Ginica mi preporucila taj jer je najopsirniji. Kosta 4480 kuna. Neznam u bosni kako to ide tocno. Sretno i javljaj nam se

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Tini_
    05. Siječanj 2022. 08:55

Marijanaaa12345

UPOMOC!!

Usred noci Maloprije probudila me ostra bol u trbuhu, zdjelici. Jedva Sam se skrvcila bocno, svaki pokret boli. Bilo je jako duboko pocelo na lijevoj zavrsilo na Desnoj strani. Isla do wca, Nema krvi Al ustajanje bolilo ko grcenje. Sada mi je lakes.

O cemu se radi? Jel ovako nesto nornalno? Trebam li ici hitno na ultrazvuk?

Meni najčešće takva bol koja ide sa jedne na drugu stranu bude zbog probave. Baš me tako jako zna grčiti i onda odjednom samo prođe. Nadam se da je i tebi od toga. 

marta96
    05. Siječanj 2022. 08:59

Mama_anđela

Dobro jutro curee Prvi puta pisem u ovoj grupi i temi, neke od vas me znaju s neke druge teme, s nekima se susrecem prvi puta, uglavnom, sretna sam sto sam tu. Iako ste sve u poodmaklim tjednima, ja sam tek u 8, ali pripadam ljetnim bebicama Termin doktor jos nije odredio, ali po mom izracunu je otprilike kraj augusta mjeseca Bila sam na dva pregleda, jucer smo imali otkucaje i odlucila sam se prikljuciti malo kod vas. Zbog loseg iskustva iz prosle trudnoce, osjecam strah i brigu, ali trudim se dati si do znanja da ce sada sve biti kako treba. Zbog toga bih trebala uraditi prenatalni test, pa me interesuje koje ste vi radile? Ja sam iz BiH, ponudili su mi Veritas, ali sam vidjela da imaju jos neki u opticaju. Pa ako moze info, dobro bi mi dosla
    Svima neka vam bude sretno, neka trudnoca bude kao iz snova.

Dobrodošla ❤️❤️❤️❤️jako sam sretna što si nam se pridružila🍀🍀🍀😇😇😇

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Tini_
    05. Siječanj 2022. 09:01

Marijanaaa12345

Mame s drugim i vise trudnoca, gdje ste radale, koja bolnica, kakvo vam je bilo iskustvo? Hocete li ponoviti istu bolnicu ili idete drugdje ovaj put? :)

Ja sam iz Pule, tako da nemam baš izbora s obzirom da imamo samo jednu bolnicu 😊 Prvi put sam imala trudove 30 sati, od toga 18 u bolnici, zadnjih 5 sati na dripu. Navečer kada je došao drugi doktor u smjenu me pogledao i rekao da moram na hitan carski. Nakon pola sata je sve bilo gotovo 😊  
    Ne znam kako će biti drugi put, moja gin smatra da ne moram opet ići na carski. 

Ariel
    05. Siječanj 2022. 09:07

Jutro cure evo mene s pregleda. Hematom i prazna vrecica su se absorbirali, a bebica je dobro. Narasla je za vise od 1cm u tjedan dana. Srceko kuca i sve je ok. Rekao mi je da se jos tjedan dana pripazim, da ne treniram, nema odnosa a onda polako mogu. Ali da nek to budu setnje ili sobni bicikl, nikakvo dizanje tezina. 
    Sretna sam jer je hematom nestao bez da sam imala neka krvarenja. Terapiju nasatavljam do kraja 12.tjedna. 
    Tako da sve je u redu. 

Atina25
    05. Siječanj 2022. 09:16

Jutro curee  Kako ste?
    Svima želim dobre preglede tko ima danas, moj je u petak jedva čekam.. 
    EnaEna Ja sam se duebljala 6 kila s jednom bebom strah me sta ce biti do kraja
    Tini Ja sam isto iz Pule, prvi porod isto 30 sati i od toga 10 na dripu, bez epiduralne ne bi to nikome poželjela iskreno. Ali osoblje je za sveaku pohvalu zaista i vjerujem im svima tamo. 
    Tinkica27 Ja bi ti ipak preporičila da ne kupuješ nista dok ne vidis kako ce funkcionirati s dojenjem, osim ako ne želiš dojiti pa se želiš pripremiti unaprijed. Meni je dojenje loše krenulo i posudila sam Medela el.izdajalicu u ljekarni jednoj,kod nas ima ta opcija ali meni to nista nije pomagalo jer sam imala uvučene bradavice i nista mi se nije moglo izdojiti ni sa ručkom,ni sa električnom jedino rukama bi mi patronažna dolazila masirati i poticati mlijeko da izađe malo van. Tako da bolje sačekaj 
    ----
    Kod nas je grozno vrijeme,ja na poslu dobro da se sutra ne radi, od sljedećeg tjedna sam na GO jedva čekam.
    Andjela Šaljem sto pusaaa i super neka si se priključila 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Marijanaaa12345
    05. Siječanj 2022. 09:22

Draga Ariel super za apsorciju I da nece biti komplikacija, Danas Jos lovely ima pregled ako dobro zapamtila? 

Mene zvala privatnica iako je na GO, kaze da su crijeva vjv her nije bilo krvi I nije dugo trajalo I ponavljalo se. Al da idem kod kolege ako se nesto pogorsa dok nje Nema. 

Sto socijalni nemogu  biti takvi, svoju vidjela u ovoj trudnoci jednom  15.11. onda nedostupna, onda godisnji, nedavno kad zvala kaze prvi slobodni termin sredina 3 mj. Ma pretuzno. 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

MMMartinaaa
    05. Siječanj 2022. 09:24

TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰

Ariel - danas ♥️🤰
    Suncokret - danas ♥️🤰
    Lovely_ - danas ♥️🤰 (D)
    Maajaa12344 - danas ♥️🤰
    Mikica29 - danas ♥️🤰
    Atina25 - 07.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Bachata - 07.01. ♥️🤰
    Comming072022 - 07.01. ♥️🤰
    Princess_Mimi - 08.01. ♥️🤰
    marta96 - 10.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Leemma - 11.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Aristea - 11.01. ♥️🤰
    Sweety - 12.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Mrvica20 - 12.01. ♥️🤰
    bubamara19 - 12.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Monstera - 12.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    teja4444 - 12.01. ♥️🤰 (C)
    MfrauM -  13.01. ♥️🤰
    Nefertiti - 13.01. ♥️🤰
    Mrvica72 - 14.01. ♥️🤰
    Tonkicaa - 14.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Tinkica27 - 14.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    ljubičica - 17.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Niki777 - 17.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    IK_26 -  17.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    BlaBla - 17.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    dunja03 - 18.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Didi4321 - 18.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Limica - 18.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Gabi12 - 18.01. ♥️🤰(C)
    Pepsi2019 - 18.01. ♥️🤰 (D)
    Visibaba07 - 18.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    nana6 - 19.01. ♥️🤰
    Pepika - 19.01. ♥️🤰 (D)
    petra_pan - 19.01. ♥️🤰
    Marijanaaa12345 - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ninnek - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    MMMartinaaa - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Comming072022 - 20.01. ♥️🤰
    Tini_ - 21.01. ♥️🤰
    Poison_Ivy32 - 24.01. ♥️🤰
    Nekeybah - 24.01. ♥️🤰
    AnnieP - 26.01.  ♥️🤰
    Teab - 27.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Demetria - 31.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    missR - 03.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Anushka - 03.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Pikapolonka - 03.02. ♥️🤰
    Ariel - 02.03. ♥️🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.