Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ⭐ Miss_Ivy ⭐
    05. Siječanj 2022. 10:12

Pikapolonka da li tvoj ginekolog ima neki poseban uzv koji se može spojiti na tu aplikaciju? Nadam se da i moja to može, bas zvuči odlično!
    Anita23 ja sam ti prije par dana ostavila opsežan komentar kako staviti trakicu, ne znam jesi li vidjela?

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Ariel
    05. Siječanj 2022. 10:14

Havla curke, zelim i svima drugima krasne preglede. 
    Sad se treba strpit do 2.3.  Al ok drugi tjedan idem vadit krv, i za 2 tjedna jos jednom, pa je taman termin kod zubara i tako. Ali sad mi je malo lakse jer znam da nema hematoma. Za nagradu otisla u balkan pekaru i uzela burek da se najedem. Iako mi je zlo stalno ali stalno, barem nek mi bude zlo od bureka 

anita23
    05. Siječanj 2022. 10:16

Marijanaaa12345

Mame s drugim i vise trudnoca, gdje ste radale, koja bolnica, kakvo vam je bilo iskustvo? Hocete li ponoviti istu bolnicu ili idete drugdje ovaj put? :)

Prvo sam rodila u Petrovoj bolnici prije gotovo 9godina.Radi zdravstvenih problema moja svaka trudnoca mora zavrsiti CR.
    Ugl.nikad to vise ne bi ponovila tamo, ostalo mi je u sjecanju poput neke traume .Pocevsi od same bolnice koja je tad (prije 9g)na odjelu CR bila u polurusevnom stanju.Doslovno se zbuka sa zidova kidala...bas grozno,poput najgore vlazne tamnice. Da ne pricam o osoblju,pregledi u trudnickoj gdje su uredovno izbijali sale na temelju toga sto imam 17g ,a dijete se zacelo preko ljeta.Pa su me zezali da sam sigurno s puno njih spavala,jer preko ljeta tako svi mladi rade i pjevali mi 'Moja ljetna avantura' ...a ja sam tad kao i sad bila sa svojim suprugom.Jednom kad sam u 34tt zavrsila tamo na hitnoj ,sestra ili babica 🤷‍♀️me napala da se drogiram ,jer mi je na nalazu pisalo da imam antitjela na hepatitis B,ona je to protumacila da sam pozitivna. Samo me napala iz cista mira dok joj druga nije pojasnila. Naravno ispriku nisam dobila.
    I kao secer za kraj ,najveca stvar svega toga je bio sami CR.Ljudi ne mogu vam opisati koja je to bol bila neizdrzljiva,uzasna...nikada nesto tako nisam osjetila.Nesto prestrasno. Pisem ovo jer sam drugi CR obavila u KB Merkur,doslovno sam ustala za 1h nakon reza,bolovi nikakvi...sve sam mogla. Razlika nebo i zemlja. Takoder da ne pricam kako mi CR iz petrove izgleda, preko citavog donjeg djela trbuha ,doslovno cik cak oblika,a iz merkura mala crtica koja je nakon 1g postala gotovo neprimjetna.Bas su me izmasakrirali tamo.Jedno grozno iskustvo. I babice tamo,grozne,hladne ,derale su se na svaku zenu koja nije iz prve sama znala poloziti dijete da doji.Kad se samo sjetim koliko sam tamo suza isplakala...nikad vise.
    Merkur je odlican bio,tamo cu i sad. Osoblje, ma svi su onakvi kakvi bi i trebali biti.Sve objasne ,tu su uvijek za svaku zenu.Bolnica je cista i uredna .

Demetria
    05. Siječanj 2022. 10:18

Tinkica27

Demetria ja sam danas trebala ići po drugu dozu, ali mi je rekla pošto sam prehlađena, iako nije strašno da ipak do kraja ozdravim i kad se budem osjećala bolje da ju nazovem da se dogovorimo za termin..
    E sad, pošto mi je prva trudnoća i nemam nekih iskustava iz bliže obitelji zanima me da li ste ranije kupovale izdajalice ili ste čekale da vidite kako ćee to sve skupa funkcionirati s dojenjem?
    Naime, razmišljam da kupim medela dvostruku izdajalicu u slučaju da mi bude trebalo jer ipak je to investicija od 2000kn pa nije da mogu baš iskeširati to u zadnji tren kad mi bude trebala još hrpa stvari.

Ja sam kupila naknadno jer smo muku mučili s kilažom ali jednostruku. Nisam ju koristila par puta 
    Sad bi iu prodala aventovu i kupila dvostruku

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    05. Siječanj 2022. 10:24

MMMartinaaa

Dobro jutro curke!
    Ariel - drago mi je da sve prošlo u redu na pregledu, i ostalim curkama koje imaju nešto danas želim isto.🙏
    Super su mi info o ovim aktualnim sniženjima, nisam kupila još ništa od tih većih stvari. Gledam krevetić od Dada&Rocco (onaj 4u1, za prvu ruku imam Next2Me), zatim BabyBjorn njihaljku, i htjela bi Stokke Tripp Trapp hranilicu (s onim svim dodacima za novorođenče, zatim kako beba raste i ostalo). Ima li ju netko? Super mi je što doslovno raste s djetetom, praktična je, i lijepo izgleda (jesam ja jedina koja uz praktičnost gleda i kako će se nešto estetski uklopiti u prostor?🙈). Sve je tako skupo. Al mislim si, ako kupim jednu stvar svaki mjesec, bit će okej. Robicu sam već nakupovala.
    Također ne znam koju bi komodu za presvlačenje uzela. Ne bi uzimala isključivo komodu za bebe, mogu uzeti bilo koju "običnu", samo opet gledam da mi se uklopi u prostor. A kako se uskoro selimo, ne znam još gdje i koliko mjesta ću imati.
    Kolica, auto sjedalicu, vrtić, i još neke stvari sam nasljedila od frendice.

Ja si planiram kupiti za drugo dijete tu slicnu trip trap ali jeftiniju verziju od kinderkrafta ili od koga vec.
    Njoj smo kupili onu sto se pretvara u stolicu ali tek s njenih punih 10 mjeseci jer ju nisam posjedala a poslije je hranilica kasnila.
    Uglavnom mrzim velike glomazne hranilice s milijun rupa koje moram deset dana cistiti.
    Imamo kod bake i onu sto stavis na stolicu super je jer ju samo otuširas i vola

*

Demetria
    05. Siječanj 2022. 10:27

Atina25

Martina Mi smo za prvog malca kupili Peg perego hranicilicu neku extra udobnu isto je platili brdo na kraju mi je zauzela pola kuhinjeon je doslovno samo jeo unutra nikad ne bi htio sjediti ili poluležeći i onda kad je napunio godinu dana smo kupili u Ikei hranilicu za 70 kuna ako se ne varam najbolja ikad, opere se sva pod tušem u 10 minuta, lako se rastavi, nogice i taj gornji dio se moze uzeti gdje god znali smo je na put nosit tako da sada ćemo vjerojatno samo nju koristit ovu peg perego smo odnijeli kod mojih da ima tako ćemo i ostaviti.
    https://www.ikea.com/hr/hr/p/antilop-hranilica-posluzavnik-bijela-srebrna-s29067293/

Mi imamo od Ikee također prematalicu ako kome pomogne, da ima mjesta u sobi/kući s njom neće pogriješiti, čak je i jedna od jeftinijih, ima dosta mjesta za odjeću i svasta.
    https://www.ikea.com/hr/hr/images/products/stuva-fritids-changing-table-with-drawers__0596414_PE676553_S5.JPG?f=s

Ovu prematalicu imamo i mi i super mi je sto je poslije stol radni.
    A hranilice bi naglasila da ikeina nema potporu za noge sto je jako bitno pogotovo ako krenete dohranu s komadima kao i mi

*

Teab
    05. Siječanj 2022. 10:29

Anita23 ajme majko a ja se vodim u Petrovoj,nakon procitanog cu razmislit di cu rodit,uzas koje ponasanje...ovo s babicom rekla bi joj i ozbiljna sam jer ne trpim pizdarije od drugih,jos jednom se izderi na mene tuzit cu i vas i bolnicu..ko joj daje za pravo...
    Svim curama sretno na pregledima i cestitam ko je imao uredan pregled 🙂

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

missR
    05. Siječanj 2022. 10:31

Dobro jutro curee❤️
    Sretno danas svima i Lovely cekamo da javis jel curka ili djecak🥰🥰🥰
    Nikki sretna nam odradena prva polovica😃 
    Mama_andjela bas mi je drago da si tu. Ja sam bila na trakicama ali sam nekad citala i vasu temu ☺️ Cestitam ti!

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

anita23
    05. Siječanj 2022. 10:33

⭐ Miss_Ivy ⭐

Pikapolonka da li tvoj ginekolog ima neki poseban uzv koji se može spojiti na tu aplikaciju? Nadam se da i moja to može, bas zvuči odlično!
    Anita23 ja sam ti prije par dana ostavila opsežan komentar kako staviti trakicu, ne znam jesi li vidjela?

Ne nisam vidjela 🙈🤷‍♀️

Pikapolonka
    05. Siječanj 2022. 10:38

Miss_Ivy  nisam sigurna o kakvom ultrazvuku je riječ, znam da može snimati 4D pa je vjerojatno neki noviji. Stvarno sam se ugodno iznenadila jer nisam znala da to postoji 🙈Svakako pitaj doktora 😊 Ne moram ni reć koliko puta otvaram aplikaciju i gledam sličice sa pregleda 😁

🙋‍♂️32 🙋‍♀️30
    ➕ 14.12.
    4.1. (7+4 tt) Prvi pregled, srce kuca ❤👶
    3.2. (12 tt) Kombinirani, sve u redu 🍀
    8.3. (16+4) Stiže nam curka 💕
    12.4. (21+4) Veliki anomaly, sve u redu 🍀
    Sljedeći pregled 17.5.
    Termin 19.8 👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.