Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missR
    05. Siječanj 2022. 11:59

Martina meni se bas svidila stokke flexi kadica jer ju ima moja frendica. Ona se sklapa tako da ne zauzima puno mjesta sto je meni vazno jer nam je kupaona dosta mala.. 
    jedino sto ona dolazi bez stalka on se posebno kupuje i onaj umetak na koji se polegne bebica. 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Maajaa12344
    05. Siječanj 2022. 12:26

Ariel bas cu danas pricati malo s ginekologom, ali svakako cu uzeti dodatno kalcij obavezno! Tebi cestitam na odlicnim vijestima i auper pregledu! 
    Ja imam pregled u 15h i nadam se iskreno da ce stanje i s hematomom i slobodnom tekucinom biti rijesen🤞🤞 drzim pozitivne misli i citam vas, prava ste podrska! ❤️❤️
    Mene vec dva dana nesto probada dole lijeva i desna strana pa malo i sredina, ali mislim da je to zbog tvrde stolice, tocnije nikakve.... Strah me jako "tiskati" da ne pukne kakav hematom ili tko zna sta pa na sve nacine pokusavam omeksati stolicu malo. Imam osjecaj da mi na pregledu nece moci naci nista znog punih crijeva 😅😅😂

Na proslome pregledu nije spominjao otkucaje srceka, sada ga mogu pitati je tako ili oni to sami kazu? Mislim usla sam u 10ti tjedan tako da bi moralo vec biti...

Inace ne spavam nista, zamijenila sam dane i noci jer mi preko dana tocnije popodne i vecer nije mucno pa spavam, ali noc i jutro ppdne uzass 🤢🤢

Visibaba07
    05. Siječanj 2022. 12:36

Ja sam baš htjela postaviti isto pitanje kao i Martina za kadicu,mi imamo tuš i kupaona je dosta mala pa isto razmišljam od toj na nogicama 🤔 
    Kod mene se čak nebi morala ni sklapati jer imamo mjesta u sobici za cijelo vrijeme držati je.
    Primam savjete :) hvala :)

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    05. Siječanj 2022. 12:38

Maajaa12344

Arielbas cu danas pricati malo s ginekologom, ali svakako cu uzeti dodatno kalcij obavezno! Tebi cestitam na odlicnim vijestima i auper pregledu!
    Ja imam pregled u 15h i nadam se iskreno da ce stanje i s hematomom i slobodnom tekucinom biti rijesen🤞🤞 drzim pozitivne misli i citam vas, prava ste podrska! ❤️❤️
    Mene vec dva dana nesto probada dole lijeva i desna strana pa malo i sredina, ali mislim da je to zbog tvrde stolice, tocnije nikakve…. Strah me jako "tiskati" da ne pukne kakav hematom ili tko zna sta pa na sve nacine pokusavam omeksati stolicu malo. Imam osjecaj da mi na pregledu nece moci naci nista znog punih crijeva 😅😅😂

Na proslome pregledu nije spominjao otkucaje srceka, sada ga mogu pitati je tako ili oni to sami kazu? Mislim usla sam u 10ti tjedan tako da bi moralo vec biti…

Inace ne spavam nista, zamijenila sam dane i noci jer mi preko dana tocnije popodne i vecer nije mucno pa spavam, ali noc i jutro ppdne uzass 🤢🤢

Mislim da bi se srčeko već svakako trebali čuti,meni moj uvijek najprije pusti taj zvuk da vidim da je tu a onda ide dalje pregled..taj zvuk kad smo čula prvi put,nešto neopisivo :) 

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Ariel
    05. Siječanj 2022. 12:40

Ja sam vec pisala sto se cijepljenja tice. Svaka treba napraviti kak joj javise pase. Meni su rekli da se cijepim prije trudnoce ili od 20tt. Ja sam taman imala spontani i onda sam se cijepila sa obje doze (razmak 3 tjedna izmedu svake). Ovulacija mi je bila dan nakon druze doze i evo me, trudna, na srecu bez problema. Da se nisam tad cijepila, u 20tt bi se sigurno. 
    Ja sam citala neke clanke i slusale govore nekih doktora, tad bebi ne moze biti nista, ona ce preko majke dobit antitijela i to je to. Ako trebam 3. dozu uzet cu ju u 20tt ili kasnije, ali prije nikako. 
    Sad se samo malo vise pazim, ne idem tamo di je previse ljudi, ne druzim se sa nikim tko ima ikakve viroze ili simptome i na samom kraju pokusavam sto vise radit od doma. Kad cu rec sefovima da sam trudna, pitat cu mogu li 3-4 dana u tjednu doma bit a samo jedna u uredu jer imamo open space ured i tamo je oko 45 ljudi. Svi smo cijepljeni ali ipak, za sigurnost. 
    **
    Maja, ako uzimas kalcij moras uzimat i d3 vitamin jer oni se vezu jedan na drugi i bolje se razgraduju. Ja imam one vrecice kalcij + magnezij + d3. Super mije to, okus je limun i meni je trenutno odvratan. Jos pokusavam sto vise jogurta jest jer pise u knjizi koju imam da je kalcij iz hrane najbolji. Sretno s tim, zubi su bitni!

Anushka
    05. Siječanj 2022. 12:57

nana6

Demetria

nana6

Demetria

Cestitam curama koje su saznale spol.
    Ako je odnos neugodan promijeniti položaj ili odgoditi.
    Bolje spriječiti nego liječiti.
    U prvoj trudnoći nismo bas imali odnose sto zbog zabrane sto zbog straha zbog proslih propalih trudnoća.
    Ovu smo na početku bili jako opusteni sad se to opet mrvicu smanjilo jer sam opet skupila prehladu i suhi kašalj bolno grlo pa sam ne raspoložena a i moram vaginalete koristiti
    *
    Odradila prvi trening u klubu trudnica. Najmlađa po tjednima ali jedina s bebicom doma (druga trudnoća) svima je prva pa su me s treninga pitale milijun pitanja.
    Sutra cu zvati mog doktora da vidim sto mi preporučuje za cijepljenje za covid jer sam opet šmrkava i grlo kasalj pa možda odgodi

Demetria, jesi li ti već cijepljena?

Nisam
    Pogledaj komentar iznad ovog nije mi povukao tvoj citat

Hvala. :)

Ja još nisam.sigurna sti da radim. Cijepila sam se prvom dozom još u rujnu i oko datuma druge doze saznam da sam trudna. Epidemiolog mi je rekao da pričekam makar prva tri mjeseca pa ćemo vidjeti. Kroz to vrijeme sam pitala doktore za mišljenja i ono najgore- podijeljeni su. Jedni mi govore da se cijepila, drugi nikako. Zadnji privatni ginekolog mi je rekao da jedna doza i preboljenje koja sam već odradila prije godinu danas, su i više nego dovoljna zaštita. Ja isto to smatram ali na osnovu toga nemam potvrdu koja mi treba za sve živo.
    Nije mi ni svejedno kada čitam novinske naslove za trudnice u vrijeme korone…a jako se bojim da cjepivo ne bi loše utjecalo na bebu sada ili kasnije…

Ostale cure, kako stojite sa cijepljenjem?

Slažem se da svatko odlučuje za sebe. Ja sam odlučila da se ne cijepim u trudnoći, nisam preboljela (možda jesam uz muža ali se nisam testirala pretprošle godine). Kasnije kad rodim ako će baš biti prisila, cijepit ću se, iako imam autoimunu bolest i moj dr opće prakse je rekao da takvim slučajevima daje potvrdu da se ne cijepe. Vidjet ćemo kak će biti.

url=https://lilypie.com]

MMMartinaaa
    05. Siječanj 2022. 13:14

Visibaba07

Ja sam baš htjela postaviti isto pitanje kao i Martinaza kadicu,mi imamo tuš i kupaona je dosta mala pa isto razmišljam od toj na nogicama 🤔
    Kod mene se čak nebi morala ni sklapati jer imamo mjesta u sobici za cijelo vrijeme držati je.
    Primam savjete :) hvala :)

Čula sam baš za tu stokke da je hvale mame pa mi je nekako zapela za oko. 
    Mislim da cu naposljetku nju uzeti ☺️

Leemma
    05. Siječanj 2022. 13:36

Sto se tice cijepljenja, svakako mislim da nema univerzalnog pravila i odgovora, to je nesto sto svatko za sebe odlucuje, uzimajuci u obzir razne osobne faktore.
    Ja sam u lipnju cijepljena s obje doze i sad razmisljam o boosteru. Planiram iduci tjedan na pregledu pitati ginekologa sto on misli pa onda odluciti. 😊

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

Ariel
    05. Siječanj 2022. 13:37

Ja si moram naci patronaznu sestru. Mi u austriji ne dobijemo patronaznu sestru nakon poroda, vec si sami moramo nac privatnojednu koja ce nam tjedan kad smo u bolnici dolazit i pokazivat stvari, te ju mozemo platit da nam dode doma i doma pokaze neke stvari. Kako da dojimo, kako kupati bebu, kako cistit pupak, premotavat i slicno. Glupo je da nam to nitko ne pokaze ako nemamo svoju patronaznu sestru koju placamo. 

Comming072022
    05. Siječanj 2022. 14:28

Par dana me nema i jeeedva sam ušla u tok s novim porukama 😂
    Nove cure urednu trudnoću želim :)
    Ja sam vadila hormone štitnjače i visok je 3.60 pa sam od sutra na terapiji, nadam se da dosada to ništa nije naštetilo bebi, javim se naravno nakon pregleda, ali nadam se da će sve biti u redu sa bebačem :)
    Cure sretno na pregledima i javljate se ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.