Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MMMartinaaa
    05. Siječanj 2022. 09:24

TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
    Hrabrica - uskoro 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    nina_ - uskoro ♥️🤰
    annboleyn - za cca 3tj ♥️🤰
    EnaEna - … 2x♥️🤰 (C + D)
    zg123 - … 2x♥️🤰 
    Mama_anđela - … ♥️🤰
    Saphire - … ♥️🤰
    Tams - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Brontosaurica - … ♥️🤰
    Novaamamaa23 - … ♥️🤰
    anita23 - ♥️🤰 
    Ina85 - … ♥️🤰
    TheTina - … ♥️🤰
    Chappie - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Mary10 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰

UKUPNO: 15 dječaka 💙 & 13 curica 🌸
    Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
    Popis stvari za bebu: str. 410 📖✅
    Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
    Posljednja lista termina poroda: str. 567 🤰🐣

MMMartinaaa
    05. Siječanj 2022. 09:30

Dobro jutro curke! 
    Ariel - drago mi je da sve prošlo u redu na pregledu, i ostalim curkama koje imaju nešto danas želim isto. 🙏
    Super su mi info o ovim aktualnim sniženjima, nisam kupila još ništa od tih većih stvari. Gledam krevetić od Dada&Rocco (onaj 4u1, za prvu ruku imam Next2Me), zatim BabyBjorn njihaljku, i htjela bi Stokke Tripp Trapp hranilicu (s onim svim dodacima za novorođenče, zatim kako beba raste i ostalo). Ima li ju netko? Super mi je što doslovno raste s djetetom, praktična je, i lijepo izgleda (jesam ja jedina koja uz praktičnost gleda i kako će se nešto estetski uklopiti u prostor? 🙈). Sve je tako skupo. Al mislim si, ako kupim jednu stvar svaki mjesec, bit će okej. Robicu sam već nakupovala. 
    Također ne znam koju bi komodu za presvlačenje uzela. Ne bi uzimala isključivo komodu za bebe, mogu uzeti bilo koju "običnu", samo opet gledam da mi se uklopi u prostor. A kako se uskoro selimo, ne znam još gdje i koliko mjesta ću imati. 
    Kolica, auto sjedalicu, vrtić, i još neke stvari sam nasljedila od frendice.

MMMartinaaa
    05. Siječanj 2022. 09:32

Novim curkama također želim veliku dobrodošlicu 🥰💕
    Skratila sam listu, makla sam cure koje se dugo nisu javljale, pa u slučaju da nas netko i dalje prati, a ja sam ga maknula s liste - prije svega isprike, ali javite se kako bi vas ponovno dopisala. 😘

Visibaba07
    05. Siječanj 2022. 09:41

Mama_anđela

Dobro jutro curee Prvi puta pisem u ovoj grupi i temi, neke od vas me znaju s neke druge teme, s nekima se susrecem prvi puta, uglavnom, sretna sam sto sam tu. Iako ste sve u poodmaklim tjednima, ja sam tek u 8, ali pripadam ljetnim bebicama Termin doktor jos nije odredio, ali po mom izracunu je otprilike kraj augusta mjeseca Bila sam na dva pregleda, jucer smo imali otkucaje i odlucila sam se prikljuciti malo kod vas. Zbog loseg iskustva iz prosle trudnoce, osjecam strah i brigu, ali trudim se dati si do znanja da ce sada sve biti kako treba. Zbog toga bih trebala uraditi prenatalni test, pa me interesuje koje ste vi radile? Ja sam iz BiH, ponudili su mi Veritas, ali sam vidjela da imaju jos neki u opticaju. Pa ako moze info, dobro bi mi dosla
    Svima neka vam bude sretno, neka trudnoca bude kao iz snova.

Čestitam od ❤️. Sjećam te se sa druge teme 😊
    Sretnooo,sretnooo 🍀🍀🍀
    Ja sam radila Panoramu :) 

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    05. Siječanj 2022. 09:42

Jutro cure sretno svima danas :)
    Lovely bi trebala saznati i spol ako se ne varam :)

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Atina25
    05. Siječanj 2022. 09:45

Martina Mi smo za prvog malca kupili Peg perego hranicilicu neku extra udobnu isto je platili brdo na kraju mi je zauzela pola kuhinje  on je doslovno samo jeo unutra nikad ne bi htio sjediti ili poluležeći i onda kad je napunio godinu dana smo kupili u Ikei hranilicu za 70 kuna ako se ne varam najbolja ikad, opere se sva pod tušem u 10 minuta, lako se rastavi, nogice i taj gornji dio se moze uzeti gdje god znali smo je na put nosit tako da sada ćemo vjerojatno samo nju koristit ovu peg perego smo odnijeli kod mojih da ima tako ćemo i ostaviti. 
    https://www.ikea.com/hr/hr/p/antilop-hranilica-posluzavnik-bijela-srebrna-s29067293/

Mi imamo od Ikee također prematalicu ako kome pomogne, da ima mjesta u sobi/kući s njom neće pogriješiti, čak je i jedna od jeftinijih, ima dosta mjesta za odjeću i svasta.
    https://www.ikea.com/hr/hr/images/products/stuva-fritids-changing-table-with-drawers__0596414_PE676553_S5.JPG?f=s

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Tini_
    05. Siječanj 2022. 09:46

Atina ja sam bila bez epiduralne jer sam se bojala, ali kaže dragi da sam zaspala između svakog truda 🤣

anita23
    05. Siječanj 2022. 09:50

Samo da javim da je meni 10.1.pregled 😊

• Tinkica27
    05. Siječanj 2022. 09:54

Marijanaaa12345

Draga Ariel super za apsorciju I da nece biti komplikacija, Danas Jos lovely ima pregled ako dobro zapamtila?

Mene zvala privatnica iako je na GO, kaze da su crijeva vjv her nije bilo krvi I nije dugo trajalo I ponavljalo se. Al da idem kod kolege ako se nesto pogorsa dok nje Nema.

Sto socijalni nemogu biti takvi, svoju vidjela u ovoj trudnoci jednom 15.11. onda nedostupna, onda godisnji, nedavno kad zvala kaze prvi slobodni termin sredina 3 mj. Ma pretuzno.

Marijana super da je sve ok. Ja idem kod socijalne ginekologinje i žena je prekrasna.. Smirena, ljubazna, nježna kod pregleda, sve objasni, ma savršena.. Bila sam prije nje kod 2 isto državne bile su užas arogantne, bezobrazne i grube. Tako da izgleda da nema pravila. 🤔

marta96
    05. Siječanj 2022. 09:58

Super ste sa savjetima o popustima. Ne znam jel i vama, ali meni stalno na fejsu iskaču sad reklame o popustima na kolica, krevetiće, jastuke baš sve skoro. Ja ne znam kad bi počela s kupovanjem jer zbilja moramo prvo isprazniti i prefarbati sobu koja će biti za bebu. Naša je jako mala i mislim da ću u nju uspjeti smjestiti samo krevetić i to se iskreno nadam, a sve ostalo za prematanje, ormar i sve što će biti za bebu ide sve odma u tu sobu. Tako da ne mogu svaki mjesec nešto nego ću morati sve odjednom, no ne zamaram se zbog financija jer mi je totalno isto potrošila svaki mj dio, ili sve odjednom pred kraj 😇 samo kod nas isto kao ne kupovati prije 7 8mj trudnoće, al eto nikad ne znaš. Dobro je s jedne strane da se skoro sve može i online za bas slučaj da nećemo moći u dućane.. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.