Sad ja imam jedno pitanjce,ima li koja cura da ima namjeru rodit u Petrovoj?
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Nekeybeah meni su na histeroskopiji rekli da imam jako usku rodnicu u gornjoj trećini, kad sam pitala sestru prije pregleda kod ginica šta to znači, kaze ona , "ma vi ste još dobri imali smo danas ženu sa dvije maternice". Tak da ono, nemam pojma🙄. Na hitnoj mi je jedan dr rekao - ako dođemo do porodajne faze probat ćemo prirodno ako nejde ,onda na carski, ali pitat ću na slj pregledu bas liječnika koji me operirao i koji me vodi što to znači za porod i bebu općenito.
Što se tiče babpskih priča moja teta je rekla da ne smijem nikom tajiti jer će dijete bit sutljivo, brijem da pol sela zna da sam trudna a da me nikad u životu nisu vidjeli, no dobro stvarno sam odlučila ne zivcirati se jer ne mogu se trosit na njih stvarno.
Cestitke curke na dobrim pregledima i novim curkama i dečkima, bas ste nam uljepsale dan 😊 💝💙
Meni je negdje u 8 tjednu postavljena dijagnoza dvije maternice, grozno bilo, nikad cula za tako nesto, nikad prije mi nitko nije rekao nista na ultrazvuku, navodno se me vidi obicnim nego samo preko histeroskopije a posto vec trudna nemigu to napraviti. Onda drugo mišljenje da nisu dvije maternice nego septum, na kraju da je blagi septum i zavojita maternica. Postoji mogućnost prijevremenog, manje bebice i da Ce biti carski. Naravno spontani… Al evo proslo 12 tjedana od tad i sve dobro ide, razmisljam lagano di na porod, sta ako bude carski pa onda Mozes cak i jesam vise za carski nego prirodno, pogotovo kad citam iskustva razna s poroda i kako su izvlacili djecu. Cula da vinogradska u Zagrebu radi francuski nacin carskog, jedino oni, tehnika da se ne rezu misici nego rasiruju i onda sivaju nazad pa je oporavak brzi i nema dijastaze. Jel itko mozda cuo za to ?
Ja sam čula, radi ga dr Grgić u Vinogradskoj, ali iskreno ne znam nikog od mojih tko je imao francuski, svi klasičan. Neki dan sam baš čitala njegov članak o tome.e sad jedino neznam kako ga tražiti, tj koji su ajmo to tako reći uvjeti za taj francuski...s obzirom da mi ne gine vjerojatno carski i mene zanima.
url=https://lilypie.com]
annboleyn, i moja bebolina je prema uzv manja 4 dana. Bila sam na uzv sa 8+1, a beba je bila velika za 7+4. Meni dr. to nije ni komentirala. Nadam se da će sve biti o.k.
Jel' tebi dr. što rekao za te mjere?
Imam jedno malo škakljivo pitanje ako tko zna odgovor. Ma… Da li itko zna možda u trudnoći ranoj da tijekom i nakon odnosa postoji neugodan dole osjećaj? Nije svrbež, nije bol, nije peckanje….. Samo neugoda neka koja prođe za 15,20min?
E sad, ja i moj dragi smo uspjeli imati odnose "samo" 4,5 puta otkako sam trudna jer stalno imam zabrane 🤭😅 (jedan kraći period smo imali zeleno svijetlo)
I znam da je i meni bilo malo neugodno, pogotovo kad bi on bio na meni (više su mi odgovarale druge poze). Probaj ili promijenitj pozu, ili jednostavno slusati svoje tijelo. Mozda u ovom stadiju trudnoće ti sex ne odgovara, sto ne znaci da se to nece promijeni ☺️ samo nemoj nista forsirati.
Nekeybeah meni su na histeroskopiji rekli da imam jako usku rodnicu u gornjoj trećini, kad sam pitala sestru prije pregleda kod ginica šta to znači, kaze ona , "ma vi ste još dobri imali smo danas ženu sa dvije maternice". Tak da ono, nemam pojma🙄. Na hitnoj mi je jedan dr rekao - ako dođemo do porodajne faze probat ćemo prirodno ako nejde ,onda na carski, ali pitat ću na slj pregledu bas liječnika koji me operirao i koji me vodi što to znači za porod i bebu općenito.
Što se tiče babpskih priča moja teta je rekla da ne smijem nikom tajiti jer će dijete bit sutljivo, brijem da pol sela zna da sam trudna a da me nikad u životu nisu vidjeli, no dobro stvarno sam odlučila ne zivcirati se jer ne mogu se trosit na njih stvarno.
Cestitke curke na dobrim pregledima i novim curkama i dečkima, bas ste nam uljepsale dan 😊 💝💙
Meni je negdje u 8 tjednu postavljena dijagnoza dvije maternice, grozno bilo, nikad cula za tako nesto, nikad prije mi nitko nije rekao nista na ultrazvuku, navodno se me vidi obicnim nego samo preko histeroskopije a posto vec trudna nemigu to napraviti. Onda drugo mišljenje da nisu dvije maternice nego septum, na kraju da je blagi septum i zavojita maternica. Postoji mogućnost prijevremenog, manje bebice i da Ce biti carski. Naravno spontani… Al evo proslo 12 tjedana od tad i sve dobro ide, razmisljam lagano di na porod, sta ako bude carski pa onda Mozes cak i jesam vise za carski nego prirodno, pogotovo kad citam iskustva razna s poroda i kako su izvlacili djecu. Cula da vinogradska u Zagrebu radi francuski nacin carskog, jedino oni, tehnika da se ne rezu misici nego rasiruju i onda sivaju nazad pa je oporavak brzi i nema dijastaze. Jel itko mozda cuo za to ?
Ja sam čula, radi ga dr Grgić u Vinogradskoj, ali iskreno ne znam nikog od mojih tko je imao francuski, svi klasičan. Neki dan sam baš čitala njegov članak o tome.e sad jedino neznam kako ga tražiti, tj koji su ajmo to tako reći uvjeti za taj francuski…s obzirom da mi ne gine vjerojatno carski i mene zanima.
Da i dr Čukelj ga radi, oba su super doktori, znam iz iskustva. Bila sam tamo mjesec i pol, tako da nema tko me nije pregledao i dao mi svoje mišljenje...
Tak je i meni. Svega smo par puta imali odnose jer prvo se je suprug bojao, jer se zadnji spontani dogodio 2 dana nakon odnosa. A onda su nam sad prije tjedan dana zabranili odnose zbog hematoma. U pocetku mi je bilo cudno i nelagodno samo zato sto se nisam mogla opustit, ali vec 3.puta je bili puno bolje. Ali onda zabrana.
Meni je cudan pritisak u vagini nakon sto odem pisat. Osjetim jako olaksanje u mjehuru a onda neki pritisak u vagini krene. Minutu-dvije nakon je sve dobro.
Cure, ja danas bila na pregledu, po zadnjoj menstruaciji sam trudna 6+5 ali su mjere nesto manje, prema UZ trudnoca je 6+1. I sad naravno citam, istrazujem moze li to biti los znak, obzirom na prethodno iskustvo i missed ab…
Sljedeci pregled tek za 3 sedmice, nadam se da necu sve do tada brinuti i razmisljati o tome 😔
Meni je od početka manja beba za tjedan dana, i danas mi je to potvrdio i rekao da je to ok jer je to zbog mojih neredovitih ciklusa, tako da ne brini, nije to ništa loše.i u prvoj trudnoći mi je bilo tako i evo je ništ joj ne fali😊mislim da te stvarno to ne treba zabrinjavati, to ti se još može mijenjati kako su ti i curke rekle...
Ja sam čula, radi ga dr Grgić u Vinogradskoj, ali iskreno ne znam nikog od mojih tko je imao francuski, svi klasičan. Neki dan sam baš čitala njegov članak o tome.e sad jedino neznam kako ga tražiti, tj koji su ajmo to tako reći uvjeti za taj francuski…s obzirom da mi ne gine vjerojatno carski i mene zanima.
E da i on isto, moja prijateljica je bila kod dr Cukelja na tom francuskom i kaže da joj je super napravio. Eh sad to kako ga tražiti, stvarno ne znam. Mene brine još i to što ću rađati za vrijeme godišnjih pa tko me dopadne 😑. Još s tom dijagnozom, joj već sad se pripremam i nadam da će me moj dr riješiti prije godišnjeg.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Tak je i meni. Svega smo par puta imali odnose jer prvo se je suprug bojao, jer se zadnji spontani dogodio 2 dana nakon odnosa. A onda su nam sad prije tjedan dana zabranili odnose zbog hematoma. U pocetku mi je bilo cudno i nelagodno samo zato sto se nisam mogla opustit, ali vec 3.puta je bili puno bolje. Ali onda zabrana.
Meni je cudan pritisak u vagini nakon sto odem pisat. Osjetim jako olaksanje u mjehuru a onda neki pritisak u vagini krene. Minutu-dvije nakon je sve dobro.
A joooj.... Meni samo tijekom i nakon odnosa 20min i onda sve ok. Tko zna šta se dešava prilikom te sluzi il čega već. Vidit ću s ginoćkom
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Cestitam curama koje su saznale spol.
Ako je odnos neugodan promijeniti položaj ili odgoditi.
Bolje spriječiti nego liječiti.
U prvoj trudnoći nismo bas imali odnose sto zbog zabrane sto zbog straha zbog proslih propalih trudnoća.
Ovu smo na početku bili jako opusteni sad se to opet mrvicu smanjilo jer sam opet skupila prehladu i suhi kašalj bolno grlo pa sam ne raspoložena a i moram vaginalete koristiti
*
Odradila prvi trening u klubu trudnica. Najmlađa po tjednima ali jedina s bebicom doma (druga trudnoća) svima je prva pa su me s treninga pitale milijun pitanja.
Sutra cu zvati mog doktora da vidim sto mi preporučuje za cijepljenje za covid jer sam opet šmrkava i grlo kasalj pa možda odgodi
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji