Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bachata
    04. Siječanj 2022. 20:40

Imam jedno malo škakljivo pitanje ako tko zna odgovor. Ma… Da li itko zna možda u trudnoći ranoj da tijekom i nakon odnosa postoji neugodan dole osjećaj? Nije svrbež, nije bol, nije peckanje….. Samo neugoda neka koja prođe za 15,20min?

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

MfrauM
    04. Siječanj 2022. 20:50

Mirjana1234 i Teja444 kad sam bila to na pregledu, znam da su rekli da je to danas rješivo sve i najčešće porod ide na carski. Za mene još ne znaju što će. To je bili na sv Duhu, a u Vinogradskoj znam da dr Cukelj radi taj francuski rez i da je stvarno odlican mlad doktor. Vjerujem da će sve biti ok! I tad mi je dr rekao niti jedna žena niti trudnoca niti porod nisu isti. Moj slučaj je bio takav kaze da nikad nije vidio tak usku rodnicu, a dr je s velikim iskustvom. Uglavnom proplakala sam do slj pregleda, ali onda me smirio tim riječima da se danas naprave čuda. Tak da se nadam tome :).

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Teab
    04. Siječanj 2022. 20:54

Sad ja imam jedno pitanjce,ima li koja cura da ima namjeru rodit u Petrovoj?

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Anushka
    04. Siječanj 2022. 21:08

Marijanaaa12345

MfrauM

Nekeybeah meni su na histeroskopiji rekli da imam jako usku rodnicu u gornjoj trećini, kad sam pitala sestru prije pregleda kod ginica šta to znači, kaze ona , "ma vi ste još dobri imali smo danas ženu sa dvije maternice". Tak da ono, nemam pojma🙄. Na hitnoj mi je jedan dr rekao - ako dođemo do porodajne faze probat ćemo prirodno ako nejde ,onda na carski, ali pitat ću na slj pregledu bas liječnika koji me operirao i koji me vodi što to znači za porod i bebu općenito.
    Što se tiče babpskih priča moja teta je rekla da ne smijem nikom tajiti jer će dijete bit sutljivo, brijem da pol sela zna da sam trudna a da me nikad u životu nisu vidjeli, no dobro stvarno sam odlučila ne zivcirati se jer ne mogu se trosit na njih stvarno.
    Cestitke curke na dobrim pregledima i novim curkama i dečkima, bas ste nam uljepsale dan 😊 💝💙

Meni je negdje u 8 tjednu postavljena dijagnoza dvije maternice, grozno bilo, nikad cula za tako nesto, nikad prije mi nitko nije rekao nista na ultrazvuku, navodno se me vidi obicnim nego samo preko histeroskopije a posto vec trudna nemigu to napraviti. Onda drugo mišljenje da nisu dvije maternice nego septum, na kraju da je blagi septum i zavojita maternica. Postoji mogućnost prijevremenog, manje bebice i da Ce biti carski. Naravno spontani… Al evo proslo 12 tjedana od tad i sve dobro ide, razmisljam lagano di na porod, sta ako bude carski pa onda Mozes cak i jesam vise za carski nego prirodno, pogotovo kad citam iskustva razna s poroda i kako su izvlacili djecu. Cula da vinogradska u Zagrebu radi francuski nacin carskog, jedino oni, tehnika da se ne rezu misici nego rasiruju i onda sivaju nazad pa je oporavak brzi i nema dijastaze. Jel itko mozda cuo za to ?

Ja sam čula, radi ga dr Grgić u Vinogradskoj, ali iskreno ne znam nikog od mojih tko je imao francuski, svi klasičan. Neki dan sam baš čitala njegov članak o tome.e sad jedino neznam kako ga tražiti, tj koji su ajmo to tako reći uvjeti za taj francuski...s obzirom da mi ne gine vjerojatno carski i mene zanima.

url=https://lilypie.com]

• nina_
    04. Siječanj 2022. 21:11

annboleyn, i moja bebolina je prema uzv manja 4 dana. Bila sam na uzv sa 8+1, a beba je bila velika za 7+4. Meni dr. to nije ni komentirala. Nadam se da će sve biti o.k. 
    Jel' tebi dr. što rekao za te mjere?

MMMartinaaa
    04. Siječanj 2022. 21:18

Bachata

Imam jedno malo škakljivo pitanje ako tko zna odgovor. Ma… Da li itko zna možda u trudnoći ranoj da tijekom i nakon odnosa postoji neugodan dole osjećaj? Nije svrbež, nije bol, nije peckanje….. Samo neugoda neka koja prođe za 15,20min?

E sad, ja i moj dragi smo uspjeli imati odnose "samo" 4,5 puta otkako sam trudna jer stalno imam zabrane 🤭😅 (jedan kraći period smo imali zeleno svijetlo)
    I znam da je i meni bilo malo neugodno, pogotovo kad bi on bio na meni (više su mi odgovarale druge poze). Probaj ili promijenitj pozu, ili jednostavno slusati svoje tijelo. Mozda u ovom stadiju trudnoće ti sex ne odgovara, sto ne znaci da se to nece promijeni ☺️ samo nemoj nista forsirati. 

Anushka
    04. Siječanj 2022. 21:20

Anushka

Marijanaaa12345

MfrauM

Nekeybeah meni su na histeroskopiji rekli da imam jako usku rodnicu u gornjoj trećini, kad sam pitala sestru prije pregleda kod ginica šta to znači, kaze ona , "ma vi ste još dobri imali smo danas ženu sa dvije maternice". Tak da ono, nemam pojma🙄. Na hitnoj mi je jedan dr rekao - ako dođemo do porodajne faze probat ćemo prirodno ako nejde ,onda na carski, ali pitat ću na slj pregledu bas liječnika koji me operirao i koji me vodi što to znači za porod i bebu općenito.
    Što se tiče babpskih priča moja teta je rekla da ne smijem nikom tajiti jer će dijete bit sutljivo, brijem da pol sela zna da sam trudna a da me nikad u životu nisu vidjeli, no dobro stvarno sam odlučila ne zivcirati se jer ne mogu se trosit na njih stvarno.
    Cestitke curke na dobrim pregledima i novim curkama i dečkima, bas ste nam uljepsale dan 😊 💝💙

Meni je negdje u 8 tjednu postavljena dijagnoza dvije maternice, grozno bilo, nikad cula za tako nesto, nikad prije mi nitko nije rekao nista na ultrazvuku, navodno se me vidi obicnim nego samo preko histeroskopije a posto vec trudna nemigu to napraviti. Onda drugo mišljenje da nisu dvije maternice nego septum, na kraju da je blagi septum i zavojita maternica. Postoji mogućnost prijevremenog, manje bebice i da Ce biti carski. Naravno spontani… Al evo proslo 12 tjedana od tad i sve dobro ide, razmisljam lagano di na porod, sta ako bude carski pa onda Mozes cak i jesam vise za carski nego prirodno, pogotovo kad citam iskustva razna s poroda i kako su izvlacili djecu. Cula da vinogradska u Zagrebu radi francuski nacin carskog, jedino oni, tehnika da se ne rezu misici nego rasiruju i onda sivaju nazad pa je oporavak brzi i nema dijastaze. Jel itko mozda cuo za to ?

Ja sam čula, radi ga dr Grgić u Vinogradskoj, ali iskreno ne znam nikog od mojih tko je imao francuski, svi klasičan. Neki dan sam baš čitala njegov članak o tome.e sad jedino neznam kako ga tražiti, tj koji su ajmo to tako reći uvjeti za taj francuski…s obzirom da mi ne gine vjerojatno carski i mene zanima.

Da i dr Čukelj ga radi, oba su super doktori, znam iz iskustva. Bila sam tamo mjesec i pol, tako da nema tko me nije pregledao i dao mi svoje mišljenje...

Ariel
    04. Siječanj 2022. 21:25

Tak je i meni. Svega smo par puta imali odnose jer prvo se je suprug bojao, jer se zadnji spontani dogodio 2 dana nakon odnosa. A onda su nam sad prije tjedan dana zabranili odnose zbog hematoma. U pocetku mi je bilo cudno i nelagodno samo zato sto se nisam mogla opustit, ali vec 3.puta je bili puno bolje. Ali onda zabrana. 
    Meni je cudan pritisak u vagini nakon sto odem pisat. Osjetim jako olaksanje u mjehuru a onda neki pritisak u vagini krene. Minutu-dvije nakon je sve dobro.

Anushka
    04. Siječanj 2022. 21:26

annboleyn

Cure, ja danas bila na pregledu, po zadnjoj menstruaciji sam trudna 6+5 ali su mjere nesto manje, prema UZ trudnoca je 6+1. I sad naravno citam, istrazujem moze li to biti los znak, obzirom na prethodno iskustvo i missed ab…
    Sljedeci pregled tek za 3 sedmice, nadam se da necu sve do tada brinuti i razmisljati o tome 😔

Meni je od početka manja beba za tjedan dana, i danas mi je to potvrdio i rekao da je to ok jer je to zbog mojih neredovitih ciklusa, tako da ne brini, nije to ništa loše.i u prvoj trudnoći mi je bilo tako i evo je ništ joj ne fali😊mislim da te stvarno to ne treba zabrinjavati, to ti se još može mijenjati kako su ti i curke rekle...

MfrauM
    04. Siječanj 2022. 21:32

Anushka

Marijanaaa12345

MfrauM

Ja sam čula, radi ga dr Grgić u Vinogradskoj, ali iskreno ne znam nikog od mojih tko je imao francuski, svi klasičan. Neki dan sam baš čitala njegov članak o tome.e sad jedino neznam kako ga tražiti, tj koji su ajmo to tako reći uvjeti za taj francuski…s obzirom da mi ne gine vjerojatno carski i mene zanima.

E da i on isto, moja prijateljica je bila kod dr Cukelja na tom francuskom i kaže da joj je super napravio. Eh sad to kako ga tražiti, stvarno ne znam. Mene brine još i to što ću rađati za vrijeme godišnjih pa tko me dopadne 😑. Još s tom dijagnozom, joj već sad se pripremam i nadam da će me moj dr riješiti prije godišnjeg.

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani