Cure malo prije sam na gacicama naisla na tamno smedu mrljicu(iscjedak). Obrisala sam se ,ali vise nista nije vidljivo osim te upitne mrljice na gacicama🤷♀️Nemam apsolutno nikakve bolove.E sad…sta napraviti po tom pitanju?da odem na hitnu ili da sutra javim ginekologici? Stvarno ne znam…da osjecam i najmanju bol vec bi trcala,ali ovako…sta vi mislite?
Koji si ti tjedan?
8+6tt
Ja sam do cca 10.-11. tjedna imala smeckasti iscjedak nekoliko puta. I to puno vise od mrljice, znalo mi je trajat po dan-dva. Ginic mi je rekao da nema brige dok nije svjeza krv ili bolovi. 🙂
👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Cure malo prije sam na gacicama naisla na tamno smedu mrljicu(iscjedak). Obrisala sam se ,ali vise nista nije vidljivo osim te upitne mrljice na gacicama🤷♀️Nemam apsolutno nikakve bolove.E sad…sta napraviti po tom pitanju?da odem na hitnu ili da sutra javim ginekologici? Stvarno ne znam…da osjecam i najmanju bol vec bi trcala,ali ovako…sta vi mislite?
Ja sam isto imala samo jednom tako smećkasti iscjedak. Nije se ponavljao. Ja bi se na tvojem mjestu javila sutra makar telefonski ginekologu. Meni je recimo dala utrogestan da stavljam 1x dnevno.
Koji si ti tjedan?
8+6tt
Ja sam do cca 10.-11. tjedna imala smeckasti iscjedak nekoliko puta. I to puno vise od mrljice, znalo mi je trajat po dan-dva. Ginic mi je rekao da nema brige dok nije svjeza krv ili bolovi. 🙂
Hvala na odgovoru.😊
Meni je treca trudnoca,ali se nikad nisam susrela s tim, da me imalo boli vec bi trcala na hitnu ,a ovako cisto da pitam...sad me ovo smirilo ,hvala ti
Ja sam isto imala samo jednom tako smećkasti iscjedak. Nije se ponavljao. Ja bi se na tvojem mjestu javila sutra makar telefonski ginekologu. Meni je recimo dala utrogestan da stavljam 1x dnevno.
Definitivno cu javiti sutra.Bitno da nije nista hitno 🤷♀️
Cure, ja danas bila na pregledu, po zadnjoj menstruaciji sam trudna 6+5 ali su mjere nesto manje, prema UZ trudnoca je 6+1. I sad naravno citam, istrazujem moze li to biti los znak, obzirom na prethodno iskustvo i missed ab…
Sljedeci pregled tek za 3 sedmice, nadam se da necu sve do tada brinuti i razmisljati o tome 😔
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Drage cure, sve vas redovito pratim, čestitam curama na urednim pregledima.
Ono što mogu komentirati oko obitelji i moje i muževe nema neke velike euforije kakva je bila s našim prvim sinom. Ili sam možda ja previše osjetljiva. Doduše, imam i ja divnu šogoricu koja me za božićni ručak (tad se jedino vidjele) nije niti pitala za trudnoću. Bila sam i u bolnici i nikada ni pitanja kako sam, kako beba, čestitam ili slično. Nažalost, tako odgaja i svoju djecu. No,to više govori o njoj. Ne želim se takvima ni zamarati. Nije mi ugodno ni svejedno, ali se trudim da ju stavim na margine svoga života. Zapravo,stavila se sama. :)
Moj termin je 23.6., beba je za tjedan naprednija pa su mi i socijalni i privatni ginekolog rekli da će sigurno biti ranije. I braco je stigao tjedan ranije. :)
Cure, ja danas bila na pregledu, po zadnjoj menstruaciji sam trudna 6+5 ali su mjere nesto manje, prema UZ trudnoca je 6+1. I sad naravno citam, istrazujem moze li to biti los znak, obzirom na prethodno iskustvo i missed ab…
Sljedeci pregled tek za 3 sedmice, nadam se da necu sve do tada brinuti i razmisljati o tome 😔
Ne sekiraj se uopće oko toga. UZV niti ne može sa 100 sigurnošću takve stvari potvrditi. A radi se zbilja o malom odstupanju. Doslovno ti na jednom pregledu može biti tjedan ispred, a drugi put tjedan manje. Da nešto nije u redu odmah bi ti na pregledu rekao dr. Meni je danas napisano da je beba tjedan ispred....to baš varira.
Moja ginićka uopće ne reagira na to. ☺️❤️
Nemoj uopce razmisljat o mjerama. Tako malo odstupanje u toj dobi apsolutno nista ne mora znacit. Puno vise stete nosi ta briga i stres... samo guraj dan po dan... vjeruj u najbolji ishod... Mogu ti samo rec da je meni ovo peta trudnoca, a rodila sam do sada samo jedno dijete. bas niti jedna od tih pet nije niti usporediva a tijek nije niti slican, sada u ovoj sam krvarila 4 tjedna i mislila da je to to... Nema dalje... Ali evo guramo i nadam se dobrom do kraja...
Imam jedno malo škakljivo pitanje ako tko zna odgovor. Ma… Da li itko zna možda u trudnoći ranoj da tijekom i nakon odnosa postoji neugodan dole osjećaj? Nije svrbež, nije bol, nije peckanje….. Samo neugoda neka koja prođe za 15,20min?
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Mirjana1234 i Teja444 kad sam bila to na pregledu, znam da su rekli da je to danas rješivo sve i najčešće porod ide na carski. Za mene još ne znaju što će. To je bili na sv Duhu, a u Vinogradskoj znam da dr Cukelj radi taj francuski rez i da je stvarno odlican mlad doktor. Vjerujem da će sve biti ok! I tad mi je dr rekao niti jedna žena niti trudnoca niti porod nisu isti. Moj slučaj je bio takav kaze da nikad nije vidio tak usku rodnicu, a dr je s velikim iskustvom. Uglavnom proplakala sam do slj pregleda, ali onda me smirio tim riječima da se danas naprave čuda. Tak da se nadam tome :).
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Sortiraj odgovore
Najstariji