UPOMOC!!
Usred noci Maloprije probudila me ostra bol u trbuhu, zdjelici. Jedva Sam se skrvcila bocno, svaki pokret boli. Bilo je jako duboko pocelo na lijevoj zavrsilo na Desnoj strani. Isla do wca, Nema krvi Al ustajanje bolilo ko grcenje. Sada mi je lakes.
O cemu se radi? Jel ovako nesto nornalno? Trebam li ici hitno na ultrazvuk?
Kako si sada? Nadam se da je sve u redu! Mozda je nešto sa probavom? Mene zna tako zaboliti jer bas teško idem na wc zadnjih dana, a i jer se namjesta beba. Ako te nije prošlo i ako je bol trajna, odi svakako na hitnu 🙏
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
UPOMOC!!
Usred noci Maloprije probudila me ostra bol u trbuhu, zdjelici. Jedva Sam se skrvcila bocno, svaki pokret boli. Bilo je jako duboko pocelo na lijevoj zavrsilo na Desnoj strani. Isla do wca, Nema krvi Al ustajanje bolilo ko grcenje. Sada mi je lakes.
O cemu se radi? Jel ovako nesto nornalno? Trebam li ici hitno na ultrazvuk?
Meni je tako bilo. Cak sam mislila na upalu bubrega , pa se prosirilo do trbuha. Muz me htio vodit na hitnu. Luda sam bila. Nekako se to smirilo. Bilo je jos takvih epizoda al ne toliko bolnih. Jutros u 4 me probudila bol u maternici ali podnosljiva. Sve zavisi koliko je jaka ta bol tvoja, i dali prolazi?
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Cure, pitanje…
Kako, na koji način, i postoji li način da se uvjerim da je sve u redu? Kako vi funkcionirate?
Ja sam i dalje bez simptoma, osim užasno bolnih leđa… Neznam dali je to ikakav simptom ili samo iscrpljenost?
Znači, trtica, leđa me užasno bole, treba mi 100 godina dok se dignem s kauča, a onda i pomaknuti noge… Strašno!
Ima li još netko s bolovima?
Meni ti je dr rekao da ni on niti ja ne možemo biti sigurni je li sve u redu 😁 i da se opustim i da će biti što treba bit. Ja sam ti isto strepila nas svakim trzajem, bojala se hrpu toga u početku i onda sam skuzila da ću tako izluditi. Dan po dan, nema nam druge. Odmaraj, ne napreži se, jedi raznoliko i kreci se ako možeš, šetnja i slično. Sve drugo nije u našim rukama. I najvažnije od svega misli pozitivno. Ja sam završila na hitnoj sa 6 tj, prokrvario hematom curke su me tu bodrile, 2 tjedna sam samo ležala do slj pregleda, jer su mi našli još jedan hematom, ali ti tu stvarno ništa ne možeš nego ne opterećivati se negativnim mislima. Samo pozitivno i vizualiziraj si bebicu i pricaj joj i budi nježna prema sebi. Neki dan sam isto plakala jer sam pojela neki pokvareni keks, ali isto tako opet ne mogu tu ništa napraviti, ne mogu si uc u trbuh i pitat bebu jel sve ok. Nekako mislim da je 😄.
Utješilo me i to što sam neki dan pročitala na ig jedne nutricionistice maje ne znam jel koja od vas nju prati, ona je isla na prvi uzv sa 19 tjedana 🤪, jer je bila sigurna da je sve ok i kao nije htjela ići ranije. Tak da mi smo još dobre 😄.
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Samoja6 i da, ti bolovi su ti normalni sve se to rasteže i namjesta. Meni je bilo kao da mi je netko razvukao maternicu na kontrabas i svira po njoj, doslovno sam svaki ligament osjetila. Prepala sam se tih rezova, a poslije vidiš da je to normalno, samo što nitko o tom ne priča kad je riječ o trudnoći, kao blazeno stanje, aha, osim trudnih žena 😄 . Namame te, zatrudnis, a onda tek skuzis što sve trudnoca nosi 😆.
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Samoja6i da, ti bolovi su ti normalni sve se to rasteže i namjesta. Meni je bilo kao da mi je netko razvukao maternicu na kontrabas i svira po njoj, doslovno sam svaki ligament osjetila. Prepala sam se tih rezova, a poslije vidiš da je to normalno, samo što nitko o tom ne priča kad je riječ o trudnoći, kao blazeno stanje, aha, osim trudnih žena 😄 . Namame te, zatrudnis, a onda tek skuzis što sve trudnoca nosi 😆.
Ova ti je dobra
🤣🤣🤣Namame te, zatrudnis, a onda tek skuzis što sve trudnoca nosi 😆. Ma si me nasmijala
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Dobro jutro curee Prvi puta pisem u ovoj grupi i temi, neke od vas me znaju s neke druge teme, s nekima se susrecem prvi puta, uglavnom, sretna sam sto sam tu. Iako ste sve u poodmaklim tjednima, ja sam tek u 8, ali pripadam ljetnim bebicama
Termin doktor jos nije odredio, ali po mom izracunu je otprilike kraj augusta mjeseca
Bila sam na dva pregleda, jucer smo imali otkucaje i odlucila sam se prikljuciti malo kod vas. Zbog loseg iskustva iz prosle trudnoce, osjecam strah i brigu, ali trudim se dati si do znanja da ce sada sve biti kako treba. Zbog toga bih trebala uraditi prenatalni test, pa me interesuje koje ste vi radile? Ja sam iz BiH, ponudili su mi Veritas, ali sam vidjela da imaju jos neki u opticaju. Pa ako moze info, dobro bi mi dosla
Svima neka vam bude sretno, neka trudnoca bude kao iz snova.
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Ina85, MfrauM, trajalo je to sinoc par minuta I onda prestalo. Nije se ponavljalo. Poslala Sam gin poruku Al mislim godisnji pa cemo vidjeti, a na hitnoj u Zadru su ekstra neljubazni I nezainteresirani za pruziti ponoc zadnji put tako da mi se tamo neide.
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Nisam sad cu iskoristiti go i cijepiti se s obje doze.
Samo moram vidjeti sto kaze moj obiteljski liječnik jer sam prehladena opet
Demetria ti si zakon zato te ispituju, uvijek si puna nekih korisnih informacija
ne znam jeste koristile Pregnancy+ aplikaciju meni je vrh jer ima 3D model bebe po sedmicama i svaki dan nesto novo se piše ma odlicna je, pratim i velicinu stomaka velicinu bebe usporedjenu sa vocem 🤩
U Momly isto ima tri prikaza bebe, 2d 3d i voce/povrce
I svašta nešto po tjednima, opis bebe stanje mame i korisni savjeti. Popisi lijekova hrane sportova, odjece za bebu potrepština, torba za bolnicu,plan poroda itd
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Pozdrav cure, evo i mene nakon pregleda jučer. Bio je to prvi pregled i sada napokon malo lakše dišem kada znam da je sve u redu, vidjeli smo srce i mjere odgovaraju 7+5 🙂 Dobila sam i termin 19.8. Sljedeći pregled je 3.2. i tada radimo kombinirani probir.
Mama_anđela dobrodošla, urednu i školsku trudnoću ti želim 😊 Mi smo blizu po terminima onda 🙂
🙋♂️32 🙋♀️30
➕ 14.12.
4.1. (7+4 tt) Prvi pregled, srce kuca ❤👶
3.2. (12 tt) Kombinirani, sve u redu 🍀
8.3. (16+4) Stiže nam curka 💕
12.4. (21+4) Veliki anomaly, sve u redu 🍀
Sljedeći pregled 17.5.
Termin 19.8 👶
Cestitam curama koje su saznale spol.
Ako je odnos neugodan promijeniti položaj ili odgoditi.
Bolje spriječiti nego liječiti.
U prvoj trudnoći nismo bas imali odnose sto zbog zabrane sto zbog straha zbog proslih propalih trudnoća.
Ovu smo na početku bili jako opusteni sad se to opet mrvicu smanjilo jer sam opet skupila prehladu i suhi kašalj bolno grlo pa sam ne raspoložena a i moram vaginalete koristiti
*
Odradila prvi trening u klubu trudnica. Najmlađa po tjednima ali jedina s bebicom doma (druga trudnoća) svima je prva pa su me s treninga pitale milijun pitanja.
Sutra cu zvati mog doktora da vidim sto mi preporučuje za cijepljenje za covid jer sam opet šmrkava i grlo kasalj pa možda odgodi
Demetria, jesi li ti već cijepljena?
Nisam
Pogledaj komentar iznad ovog nije mi povukao tvoj citat
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji