Cestitam curama koje su saznale spol.
Ako je odnos neugodan promijeniti položaj ili odgoditi.
Bolje spriječiti nego liječiti.
U prvoj trudnoći nismo bas imali odnose sto zbog zabrane sto zbog straha zbog proslih propalih trudnoća.
Ovu smo na početku bili jako opusteni sad se to opet mrvicu smanjilo jer sam opet skupila prehladu i suhi kašalj bolno grlo pa sam ne raspoložena a i moram vaginalete koristiti
*
Odradila prvi trening u klubu trudnica. Najmlađa po tjednima ali jedina s bebicom doma (druga trudnoća) svima je prva pa su me s treninga pitale milijun pitanja.
Sutra cu zvati mog doktora da vidim sto mi preporučuje za cijepljenje za covid jer sam opet šmrkava i grlo kasalj pa možda odgodi
Demetria, jesi li ti već cijepljena?
Demetria ti si zakon zato te ispituju, uvijek si puna nekih korisnih informacija
cure vi ste bas aktivne ja tek navecer stignem uzeti malo pa procitati, dok dodjem s posla vec mrak.
ne znam jeste koristile Pregnancy+ aplikaciju meni je vrh jer ima 3D model bebe po sedmicama i svaki dan nesto novo se piše ma odlicna je, pratim i velicinu stomaka velicinu bebe usporedjenu sa vocem 🤩
Mame s drugim i vise trudnoca, gdje ste radale, koja bolnica, kakvo vam je bilo iskustvo? Hocete li ponoviti istu bolnicu ili idete drugdje ovaj put? :)
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Martina, Tams, nina i Anushka hvala vam cure ❤️ Nije dr pretjerano to komentarisala, samo je spomenula i rekla da je vjerovatno malo kasnije bila ovulacija… i ja to znam, razum kaze da je to uobicajeno ali me povremeno mali crv sumnje obuzme 🙄 ali izborit cu se protiv losih misli
Tams zao mi je sto si morala da prodjes kroz takva zivotna iskusenja, zelim ti svu srecu ubuduce ❤️
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Zna li mozda neka od vas kada budu popusti u ovim vecim ducanima? Procitala sam nekad prije da u babycentru ili u magic baby svake prve srijede u mjesecu bude 10 ili 15% popusta, ali sad to ne mogu naci nigdje pa ne znam jel sam nesto pobrkala ili sanjala 🤔🙄
Pikirali smo jedna kolica pa gledam kad da se bacimo u akciju 😬
👩🏼 27 👱🏻♂️ 36
missed ab 3/2020 10tt
28.5.2022 V
Cure, pitanje...
Kako, na koji način, i postoji li način da se uvjerim da je sve u redu? Kako vi funkcionirate?
Ja sam i dalje bez simptoma, osim užasno bolnih leđa... Neznam dali je to ikakav simptom ili samo iscrpljenost?
Znači, trtica, leđa me užasno bole, treba mi 100 godina dok se dignem s kauča, a onda i pomaknuti noge... Strašno!
Ima li još netko s bolovima?
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Bubamara imas sad u magic baby 15%na kolica i jos neke stvari cijeli 1.mjesec pa si pogledaj. I mi isto pikiramo samo ne znam jel jos prerano a opet bi uzela dok su na akciji.
2 biokemijske
1.10➕
12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
______
https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png
Zna li mozda neka od vas kada budu popusti u ovim vecim ducanima? Procitala sam nekad prije da u babycentru ili u magic baby svake prve srijede u mjesecu bude 10 ili 15% popusta, ali sad to ne mogu naci nigdje pa ne znam jel sam nesto pobrkala ili sanjala 🤔🙄
Pikirali smo jedna kolica pa gledam kad da se bacimo u akciju 😬
Utorkom ti je u bubamari popust 10% za trudnice, to znam, samo se učlaniš u klub i dobiješ karticu, mozeš na licu mjesta.A imaš i na webu, svi ti dućani stalno imaju neke akcije tipa na kolica, na krevetiće itd.ne znam od kud si, ali svake prve srijede u mjesecu je u City centru žuta srijeda, pa sigurno uvijek imaju akciju na nešto🙂
url=https://lilypie.com]
UPOMOC!!
Usred noci Maloprije probudila me ostra bol u trbuhu, zdjelici. Jedva Sam se skrvcila bocno, svaki pokret boli. Bilo je jako duboko pocelo na lijevoj zavrsilo na Desnoj strani. Isla do wca, Nema krvi Al ustajanje bolilo ko grcenje. Sada mi je lakes.
O cemu se radi? Jel ovako nesto nornalno? Trebam li ici hitno na ultrazvuk?
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Mame s drugim i vise trudnoca, gdje ste radale, koja bolnica, kakvo vam je bilo iskustvo? Hocete li ponoviti istu bolnicu ili idete drugdje ovaj put? :)
Ja sam u Vinogradskoj i opet ću tamo, iskustvo ok, to ti je sve individualno. Smještaj im baš nije nešto, higijena wc-a i tako, kazu da je i sad tako, ja bila prije 5 godina, ali ok nisam očekivala hotel i navikneš se, ja sam bila duže, pa sam bila ko inventar tamo🤦♀️ Kažem većina osoblja im je ok. Čula sam od puno žena za Merkur i Sv.Duh jako riječi hvale za osoblje i da su uvjeti smještaja super, bolji nego u Vinogradskoj.Iskreno, ja imam poznanicu koja je primalja u Vinogradskoj pa zato idem tamo jer mi je ipak malo lakše kad nekog znam🙂inače bi vjerojatno išla negdje drugdje.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji