Maja ja uzimam femibion 1 koji ima skoro sve, dodatno uzimam kalcij, magnezij, d3 i omegu 3. Te stvari nema u femibionu pa sam na svoju ruku. Doktor rekao da je ok.
Ja upravo ispekla kokice jer mi je muka i jedino mi je ok ako nesto grickam. Volumenom puno, kalorijama malo, imam sto za grickat. Bilo bi mi draze da mi je muka dok jedem, barem ne bi stalno jela nesto 😅
Nekeybeah meni su na histeroskopiji rekli da imam jako usku rodnicu u gornjoj trećini, kad sam pitala sestru prije pregleda kod ginica šta to znači, kaze ona , "ma vi ste još dobri imali smo danas ženu sa dvije maternice". Tak da ono, nemam pojma🙄. Na hitnoj mi je jedan dr rekao - ako dođemo do porodajne faze probat ćemo prirodno ako nejde ,onda na carski, ali pitat ću na slj pregledu bas liječnika koji me operirao i koji me vodi što to znači za porod i bebu općenito.
Što se tiče babpskih priča moja teta je rekla da ne smijem nikom tajiti jer će dijete bit sutljivo, brijem da pol sela zna da sam trudna a da me nikad u životu nisu vidjeli, no dobro stvarno sam odlučila ne zivcirati se jer ne mogu se trosit na njih stvarno.
Cestitke curke na dobrim pregledima i novim curkama i dečkima, bas ste nam uljepsale dan 😊 💝💙
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
To s kupovanjem stvari sam se i ja sa svojom mamom razisla u misljenju. Ona za nas sve tri kceri nije nista pripremala dok se nismo rodile, ali ja ne mogu tako. Zelim biti spremna i organizirana, sigurna sam da ce mi tako biti lakse. A i muz je malo zbunjola, mislim da bi se izbezumio da njemu to ostavim da rjesava 🤣
Svakog trena trudnoce sam svjesna da se svasta moze desiti, ali ne zelim da mi prva, a mozda i jedina, trudnoca prodje u strahu i kocenju veselja i priprema. Zelim uzivati koliko mogu, a na kraju kako bude. 😊
Ja se na primjer tu razilazim s muzem sto je malo veci problem. Njemu za sve jos rano, treba se dovesti soba za bebu, ugraditi klima jer smo na moru pa tu grijemo na klimu pa prefarbat pa namjestaj stari van i stvari novi unutra, pa ga tjeram da gleda vece auto, pa treba naci i krevetic i prematalicu i kolica i jaje i robica i stvari a po njemu to sve moze za par mjeseci Al ono bit Ce do poroda bez brige a ja luda xD
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Tams i demetria čestitke!!! 💗💙💗💙💗💙💗💙
Meni isto došli rezultati za Nifty.
Nizak rizik za trisomije i naša cura će dobit braca 😁
Divno, čestitam…
Ma idealna kombinacija, braco i seka 🤩
Objašnjavam sinu (2,5 god) da mu stize seka, a on odgovara "a kad stize pingvin" 🤣🤣
Haha a što mu znači to pingvin?! 😁
Eto bit ćemo i punice i svekrve 😉😁
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Nekeybeah meni su na histeroskopiji rekli da imam jako usku rodnicu u gornjoj trećini, kad sam pitala sestru prije pregleda kod ginica šta to znači, kaze ona , "ma vi ste još dobri imali smo danas ženu sa dvije maternice". Tak da ono, nemam pojma🙄. Na hitnoj mi je jedan dr rekao - ako dođemo do porodajne faze probat ćemo prirodno ako nejde ,onda na carski, ali pitat ću na slj pregledu bas liječnika koji me operirao i koji me vodi što to znači za porod i bebu općenito.
Što se tiče babpskih priča moja teta je rekla da ne smijem nikom tajiti jer će dijete bit sutljivo, brijem da pol sela zna da sam trudna a da me nikad u životu nisu vidjeli, no dobro stvarno sam odlučila ne zivcirati se jer ne mogu se trosit na njih stvarno.
Cestitke curke na dobrim pregledima i novim curkama i dečkima, bas ste nam uljepsale dan 😊 💝💙
Meni je negdje u 8 tjednu postavljena dijagnoza dvije maternice, grozno bilo, nikad cula za tako nesto, nikad prije mi nitko nije rekao nista na ultrazvuku, navodno se me vidi obicnim nego samo preko histeroskopije a posto vec trudna nemigu to napraviti. Onda drugo mišljenje da nisu dvije maternice nego septum, na kraju da je blagi septum i zavojita maternica. Postoji mogućnost prijevremenog, manje bebice i da Ce biti carski. Naravno spontani... Al evo proslo 12 tjedana od tad i sve dobro ide, razmisljam lagano di na porod, sta ako bude carski pa onda Mozes cak i jesam vise za carski nego prirodno, pogotovo kad citam iskustva razna s poroda i kako su izvlacili djecu. Cula da vinogradska u Zagrebu radi francuski nacin carskog, jedino oni, tehnika da se ne rezu misici nego rasiruju i onda sivaju nazad pa je oporavak brzi i nema dijastaze. Jel itko mozda cuo za to ?
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Cure malo prije sam na gacicama naisla na tamno smedu mrljicu(iscjedak). Obrisala sam se ,ali vise nista nije vidljivo osim te upitne mrljice na gacicama🤷♀️Nemam apsolutno nikakve bolove.E sad...sta napraviti po tom pitanju?da odem na hitnu ili da sutra javim ginekologici? Stvarno ne znam...da osjecam i najmanju bol vec bi trcala,ali ovako...sta vi mislite?
Cure malo prije sam na gacicama naisla na tamno smedu mrljicu(iscjedak). Obrisala sam se ,ali vise nista nije vidljivo osim te upitne mrljice na gacicama🤷♀️Nemam apsolutno nikakve bolove.E sad…sta napraviti po tom pitanju?da odem na hitnu ili da sutra javim ginekologici? Stvarno ne znam…da osjecam i najmanju bol vec bi trcala,ali ovako…sta vi mislite?
Koji si ti tjedan?
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Cure malo prije sam na gacicama naisla na tamno smedu mrljicu(iscjedak). Obrisala sam se ,ali vise nista nije vidljivo osim te upitne mrljice na gacicama🤷♀️Nemam apsolutno nikakve bolove.E sad…sta napraviti po tom pitanju?da odem na hitnu ili da sutra javim ginekologici? Stvarno ne znam…da osjecam i najmanju bol vec bi trcala,ali ovako…sta vi mislite?
Koji si ti tjedan?
8+6tt
Meni je negdje u 8 tjednu postavljena dijagnoza dvije maternice, grozno bilo, nikad cula za tako nesto, nikad prije mi nitko nije rekao nista na ultrazvuku, navodno se me vidi obicnim nego samo preko histeroskopije a posto vec trudna nemigu to napraviti. Onda drugo mišljenje da nisu dvije maternice nego septum, na kraju da je blagi septum i zavojita maternica. Postoji mogućnost prijevremenog, manje bebice i da Ce biti carski. Naravno spontani… Al evo proslo 12 tjedana od tad i sve dobro ide, razmisljam lagano di na porod, sta ako bude carski pa onda Mozes cak i jesam vise za carski nego prirodno, pogotovo kad citam iskustva razna s poroda i kako su izvlacili djecu. Cula da vinogradska u Zagrebu radi francuski nacin carskog, jedino oni, tehnika da se ne rezu misici nego rasiruju i onda sivaju nazad pa je oporavak brzi i nema dijastaze. Jel itko mozda cuo za to ?
I ja imam dvije maternice. Dok sam dosla na prvi pregled ginekologica mi rekla da nisam trudna, nakon par minuta pronasla bebu u drugoj maternici. Ostala u soku, isto ko i ja. U prvoj trudnoci je sve bilo super, nikakvih problema nije bilo, rodila na carski jer kad imas dvostruku maternicu beba se ne moze okrenuti, i na zadak je. Rekla mi je i sad da budem isla na carksi, da ne budu riskirali prirodan porod.
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
MfrauM ajde javi onda ako saznaš nešto 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji