Ja isto ne volim pametovanje sa svih strana, mislim da smo sve ovdje dovoljno odrasle i pametne da možemo odlučiti za sebe ☺️ a ljudi ko ljudi vole davati savjete (iako vise odmognu nego pomognu). Srecom evo moji su "normalni", barem za sad.
Meni je suludo čekati do rodjenja bebe. Evo moja poznanica je rodila u 30tj, nikad ne znas sta se moze desiti, po meni je bolje biti spreman, a i manji je stres sada nego kupovati i spremati stvari u poodmakloj trudnoci.

Pozdrav cure!! Cestitam na svim lijepim vijestima i dobrim pregledima!! Ja svoj jedva cekam sutra🤞🤞🤞🤞🤞
Poceli su mi lroblemi sa zubima i vidom, vid mi se drasticno pogorsao (inace nosim naočale)...
Aplikaciju koju ja koristim za Kegelove je "Trudnoca" preko koje i pratim tjedne itd.
Koje vi aplikacije koristite za pracenje trudnoce?
Jos imam uz to Momly i standardni menstrualni kalendar "Moj kalendar" 😊

U RH su mi reklid a svaka trudnica dolazi jednom mjesecno, a ja jednom u 8 tjedana. Moram priznat kako mi je to bas prevelik razmak, s tim da se vodim pod rizicnu trudnocu.
Ali zadnji puta sam na ultrazvuku vidjela i srce i ruke i noge, sve se krasno vidjelo, pa me to umirilo dosta. Evo sutra ujutro idem vidjet taj hematom i sto s tim. Bas sam planirala u teretanu malo, a sad moram mirovat.
I da, sretno svim curama ovaj tjedan sa pregledima, jedva cekam procitat vase lijepe vijesti. Radujem im se ko da su moje!
Evo meni su svaka 4 tjedna tako mi je bila i prva a rizična zbog svega prije i hematoma u početku. Plus komplikacije
A sada isto 4 tjedna a sve je u redu.
Dok poznanici kojoj je pocetak bio koma koma od hematoma do lose bete pa hitna operacija jer je vanmatericna pa ipak nije pa se cekalo pa ipak trudnoća i sad ima pregled nakon 8 tjedana od zadnji puta. Sto meni nema logike.
Ok ne moraš ju gledati dolje i čačkati ali bar nazovi ženu i pitaj je sve u redu. Ima li potrebu za ranije

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Maja uzimas li kalcij? Ja uzimam kalcij svaki dan zbog mogucnosti da zubi idu k vragu. Puno jogurta i sve sto ima kalcija. Mene zubi jako brinu jer volim svoje zube 😅

Slazem se, treba pripremiti se. Meni su rekli da blizanacka kolica koja ja zelim moram poruciti 2 mjeseca unaprijed. Mada jos nisam 100% sigurna , nije neki velik izbor u trgovinama, a online ima ali drugacije je kad ja to vidim i osjetim jesu li mi legla na prvu. Svi mi kazu da je 2 u 1 najbolji izbor. U pocetku jaje (koje je i autosjedalica) a poslije korpa.
I nikako mi se ne svidjaju ona sto su kao vozic,jedno iza drugoga. A tih ima najvise.
Ali garderobicu ne planiram gomilati. Uvijek se moze dokupiti. A i tesko je zbog velicina. Sad ima i online svega za poruciti.

Pozdrav cure!! Cestitam na svim lijepim vijestima i dobrim pregledima!! Ja svoj jedva cekam sutra🤞🤞🤞🤞🤞
Poceli su mi lroblemi sa zubima i vidom, vid mi se drasticno pogorsao (inace nosim naočale)…
Aplikaciju koju ja koristim za Kegelove je "Trudnoca" preko koje i pratim tjedne itd.
Koje vi aplikacije koristite za pracenje trudnoce?
Jos imam uz to Momly i standardni menstrualni kalendar "Moj kalendar" 😊
Momly i moj kalendar najbolji

*
Slazem se, treba pripremiti se. Meni su rekli da blizanacka kolica koja ja zelim moram poruciti 2 mjeseca unaprijed. Mada jos nisam 100% sigurna , nije neki velik izbor u trgovinama, a online ima ali drugacije je kad ja to vidim i osjetim jesu li mi legla na prvu. Svi mi kazu da je 2 u 1 najbolji izbor. U pocetku jaje (koje je i autosjedalica) a poslije korpa.
I nikako mi se ne svidjaju ona sto su kao vozic,jedno iza drugoga. A tih ima najvise.
Ali garderobicu ne planiram gomilati. Uvijek se moze dokupiti. A i tesko je zbog velicina. Sad ima i online svega za poruciti.
Moj vam je savjet mozea kupiti veličine u istoj trgovini.
Stavim ovih dana primjer hma Ca Zare Lidla i LC waikikija.
Niti jedan Body naprimjer isti

*
Tams i demetria čestitke!!! 💗💙💗💙💗💙💗💙
Meni isto došli rezultati za Nifty.
Nizak rizik za trisomije i naša cura će dobit braca 😁
Divno, čestitam...
Ma idealna kombinacija, braco i seka 🤩
Objašnjavam sinu (2,5 god) da mu stize seka, a on odgovara "a kad stize pingvin" 🤣🤣
Maja uzimas li kalcij? Ja uzimam kalcij svaki dan zbog mogucnosti da zubi idu k vragu. Puno jogurta i sve sto ima kalcija. Mene zubi jako brinu jer volim svoje zube 😅
Joj zubi su meni slaba tocka. Minimum jednom u 2 mj sam kod zubara samo na kontroli. Tamo sam kao doma 😅😅 i naravno ono oko cega najvise vodis brige, najvise problema izaziva nevjerovatno. Kako pijem Novalac, folnu i Utrogestan strah me da ne unesem previse kakvih vitamina i svega pa nisam dodatno kalcij jos uzela iako sam ga prije trudnoce pila. Sutra cu na pregledu pitati ginekologa je li mogu. 😕

Jucer imala neku cudnu situaciju, pitala me njegova familija koliko sam sada i kazem u 5 mjesecu i oni meni nemoguće, stan ces onda roditi u 4 mjesecu, ja Reko ne, kraj 5 mjeseca i ispravili me da sam 4mj a ja 20tjedana i to me nekako rastužilo, ostala sam suteci kao ok neznam, moguce.
Nemoj se zamarati što drugi govore. Ljudi će uvijek nešto morati reći, i lijepo i ružno, dijeliti savjete, i one potrebne i nepotrebne, ma svega će biti. Ti samo kimni glavom i nastavi po svom. Koga briga šta netko drugi kaže 😁
Ako si u 20. tjednu znači da si trudna 4 i pol mjeseca i da si u 5. mjesecu trudnoće.
Evo stavljam i sličicu sa tjednima/mjesecima trudnoće koju sam ja spremila sebi kad sam bila na početku trudnoće. S obzirom da mi je ovo prva trudnoća nisam imala pojma ništa o tim tjednima i to mi je olakšalo da razumijem😊
https://ibb.co/NrtF44H
Hvala ti <3
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji