Prinsess Mimi budem potrazila. Inace nemam problema sa zgaravicom, samo evo zato sto mi je ovo bilo preljuto. Soda mi je pomogla, vise me ne pece ni ne kasljem od ljutine 😄 evo taman sam se namjestila i planiram zaspat. Danas vodim muza na veceru da proslqvimo sve do ro i povisivu. Malo da zqjedbo uzivamo posto je lockdown gotov i mozemo otic negdje. 😄
Uživajte! Zasluženo 🤗
Cure da li ste ikad imali smeđarenje od pregleda, jucer sam bila na pregledu sve super, danas išla stavit utrogestane kad smeđi iscjedak i sad kao smeđa vodica čisti se sva sam se prepala
Ja nisam. Al rekla mi ginekologica kad mi bude uzimala briseve da malo raskrvari. A to mi se bas neda, mozda uspijem izbjeci to. Neznam dali je obavezno uopce . Brisevi su mi bili u redu radila sam hi mislim u 3 mj.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Meni se dogodilo isto u pocetku trudnoce nakon papa testa.
Vise je bilo kao smeckasta sluz,ne znam.
Malo je bilo u tragovima dan nakon pregleda i vise se nije pojavljivalo.
2 biokemijske
1.10➕
12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
______
https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png
Meni je lagano krvarilo nakon uzimanja pape i briseva, mislim da je to normalno nakon pregleda i da nije ništa zabrinjavajuće.
Prinsess Mimi budem potrazila. Inace nemam problema sa zgaravicom, samo evo zato sto mi je ovo bilo preljuto. Soda mi je pomogla, vise me ne pece ni ne kasljem od ljutine 😄 evo taman sam se namjestila i planiram zaspat. Danas vodim muza na veceru da proslqvimo sve do ro i povisivu. Malo da zqjedbo uzivamo posto je lockdown gotov i mozemo otic negdje. 😄
Mislim da moraš paziti koju sodu koristiš
Zaboravih sto ono ima u njoj
Meni je ginekologinja bila u prvoj trudnoći savjetovala:
Svi simptomi ukazuju na gastritis, refluks- kiselina iz želuca se vraća u jednjak.To je u trudnoći češće nego inače. Možete uzeti gastal ili rupurut, kupite Reflustat.-on se uzima preventivno iza obroka, a gastal ili rupurut kad postoje smetnje.Morate paziti što jedete, češće manje obroke, izbjegavati gazirana pića, začinjenu hranu
Može se koristiti i Donat Mg
*
Tako da ja iz kuće ne izlazim bez reflustata ili rupuruta jer sam bila pojela hamburger i tjedan dana imala takvu žgaravicu da nisam mogla spavati ni disati i cijelo vrijeme sam imala osjećaj da mi netko sjedi na plucima i rebrima
*
Lovely sretan rođendan
Napokon smo kupili bor, sutra ćemo na ručku reci braci od muza i ženama tako da jedva čekam.
U ovoj trudnoći njima cemo reci dosta kasno za razliku od prve trudnoće kad je bilo obrnuto. Sad moje kolege znaju vec dva tjedna ali nisu ni blizu kontakti pa nisu mogli saznati preko njih. Odgađali smo zbog njihovih privatnih problema.
Umjesila tri vrste raspucanaca i sad čekam da haharica zaspi da mogu bar limunske ispeci
koje nosim u ponedjeljak počastiti u uredu za ugovor jer nisam častila prije
*
*
*
Mogli bi se malo i upoznati ima nas sad puno :)
Evo ja sam Slavonka imam 32, muž polu Dalmatinac 37. U braku smo 4 skoro 5 godina. Živimo u Dalmaciji
Nakon puno muke suza i boli dobili smo našu rainbow 🌈 bebitu
I sad čekamo drugu kojoj još ne znamo spol.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Cure ja danas cijeli dan u pokretu ☺️ u Rijeci je baš bio divan dan za iskoristiti sunce i advent i sve šta dolazi sa time,sad sam legla na kauč i mrtva sam 😆
Sretan rođendan Lovely 🎂🎂 nadam se da si ga lijepo provela..i moj rođendan se bliži,na staru godinu..ove godine poseban i okrugli 30 nadam sed a će bit dobra fešta ❤️
Za ovo smeđarenje nakon pregleda mislim da je normalno i meni se znali dogoditi...
Ja sam iz Rijeke uskoro ću napunit 30godina,dečko iz Rijeke isto 32...ovo nam je prvo dijete i jako se veselimo..iako je strah od svega šta nas čeka..
Laku noć cure 😊
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Upravo dosla od seke s muzem,i bas sam se umorila,inace iz Zagreba ja 28 muz ce sad 1.1. 30 zajedno 9 godina od toga u braku godinu dana,cekamo prvog bebaca
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Ja jedina nisam iz Cro ali mi se svidja provoditi vrijeme na ovom forumu i sa ovim zenama nadam se da ne smeta sto sam iz bosne tacnije iz mog dragog bihaca i muz isto. imam 21 godinu a on 25. skupa smo dvije godine a u braku 4 mjeseca i cekamo nasu prvu princezu 🥺💗
nisam bas aktivna zadnja dva dana samo citam i divim se Ariel koja ide u teretanu, svaka cast 🤩
mene glavobolje raspametise, taman su prestale tamo oko 13. nedjelje i sad opet.. ne znam sta da radim
Limica mene kad glava ful boli popim si lupocet
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Teab pokusala sam sve zivo ne pomaze.. prije trudnoce sam pila jake analgetike tipa nalgesin ili analgin u velikim dozama tako da mi sad lupocet dodje kao neka bombonica hahahha
pokusala sam mazati masti sa onim efektom hladjenja cak i japansko neko ulje ma dzabe samo mi bubuljice iskoce… dali su mi i neki kao inhalator sa mentolom ali uzalud.
rekao mi je doktor da kad ne budem vise mogla trpiti popijem voltaren a meni nesto zao, kako ce moja mrvica svariti u svojim crijevima voltaren pa ne mogu joj to uraditi taman da mi glava eksplodira 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji