Pozdrav. Toliko zanimljivih prica ali drago mi je da nas sve veze jedna lijepa tema i zelja 🤩
Evo ja dosla iz teretane, malo se razgibala. Kad se operem ko da se restartam. Prenje kose postao fizicki posao 😂
Ne znam ima li jos netko tak ali ja imam sve manje i manje kila a jedem ko bidala. Prije 2 dana pojela pizzu (i jos 3 obroka), jucer pojela 2 obroka i navecer pola kile mesa i pommes. Idem se sad vagat i imam manje kila nego prije 3 dana. Ne znam kako 😅
Mrvica hvala ti na lijepim riječima, ne brini stvarno, oba gin su mi rekla dok je smeđa krv dobro je. Kao da se ne naprežem puno pogotovo sad za blagdane, ako osjetim zatezanje neka legnem ali mogu šetati, hodati i sl dok se ne umorim . Malo malo legnem makar na pola sata pa dalje...
Ariel ajme blago tebi s klopom, ja nema šanse da išta stavim u usta, par dana se već tjeram, a kile stoje.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
MfrauM ja jedem stalno. Jedino tako mi nije muka. Sve dok neki vrag zvacem, ok je. Danas sam vjezbala i jela mentose. Jedina sam bila u teretani koja vjezba i jede dok vjezba 😂 sad cekam muza pa da skupq pojedemo rucak. Danas je riba na meniju 🤩
Evo i nase price.. iz Zadra oboje , ja 26 god, dragi 29 i u vezi skoro 5 godina. Zaruceni od ovog ljeta i trebali bi se vjencati sad u veljaci 😃
Poceli raditi na bebi prije godinu ipo dana ali nazalost smo izgubili nasu prvu bebicu. Nismo odustali, puno molitve, suza i teskih trenutaka ali i vjere. Na kraju nam je Bog poslao naseg dječaka 💜💕
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Zanimljive i predivne priče 🥰
Evo ja sam stavila L spavati, pa da otvorim temu koja me dosta muči danas... Nekako imam osjećaj da me samo vi razumijete, iako znam da nema logike 😅
Uglavnom, zove me mama danas, da je rekla najboljoj prijateljici da sam trudna. Ona je kakti "pogodila" pa joj nije htjela lagati i podijelila je to s njom.
E sad...mi još nismo nikome od naših rekli, ja ni tati, bratu ni muževim starcima, zapravo nitko osim nje i nas nije znao.
Meni je zato bilo žao što je sad tako ispalo, iako znam da ne bude nikom rekla, ali opet....
I ono što me najviše zasmetalo je to što je stav moje mame: "Pa, dobro, šta sad? Imam ja pravo podijeliti neke stvari koje mi se događaju sa svojom prijateljicom."
I ok, kužim, ali zar ne bi prvo trebala pitati mene? Cak da je i slučajno saznala, radije bi da mi kaže, "sorry, znam da si htjela ti podijeliti tu vijest" a ne, pa šta sad🤷🏻♀️🙄
Eto, ne znam jesam li luda, ali živciraju me takve stvari, pogotovo jer ja stvarno poštujem tuđe tajne i ne govorim ništa bez odobrenja te osobe. A da mi ne znam kako izleti, prvo bih se ispričala, a ne zauzela stav "ja imam pravo reći"
😕
Što vi mislite?❤️
Princess mimi ja te skroz razumijem i ro je razlog zasto mi necemo rec roditeljima jos. Jer ako ja kazem svojima, suprug ce htjet svojima a oni su takvi da NISTA ne drze tajnom ili ne postuju nase zelje. Dogovorili smo se da cemo rec sestrama (mojoj i njegovoj) ker one sve drze tajnom. Obje znaju za spontane i sve, i sve drze tajnom. A htjela bi nekom rec jer se veselim i htjela bi to s nekim podjelit.
I da, u pravu si. To je tvoja stvar i tvoja tajna. Da je pogodila tvoja mam se trebala nekako ozvuc iz te situacije ili prije s tobom popricat o tome da je sretna pa bi rado najboljoj prijateljici rekla. Tako da u pravu si, posto vidim da si u 5tt i to ie jako rano. To su neke stvari koje treba uzet u obzir. A i to ie sve jako privatno...nije u redu.
Evo ja sam stavila L spavati, pa da otvorim temu koja me dosta muči danas… Nekako imam osjećaj da me samo vi razumijete, iako znam da nema logike 😅
Uglavnom, zove me mama danas, da je rekla najboljoj prijateljici da sam trudna. Ona je kakti "pogodila" pa joj nije htjela lagati i podijelila je to s njom.
E sad…mi još nismo nikome od naših rekli, ja ni tati, bratu ni muževim starcima, zapravo nitko osim nje i nas nije znao.
Meni je zato bilo žao što je sad tako ispalo, iako znam da ne bude nikom rekla, ali opet….
I ono što me najviše zasmetalo je to što je stav moje mame: "Pa, dobro, šta sad? Imam ja pravo podijeliti neke stvari koje mi se događaju sa svojom prijateljicom."
I ok, kužim, ali zar ne bi prvo trebala pitati mene? Cak da je i slučajno saznala, radije bi da mi kaže, "sorry, znam da si htjela ti podijeliti tu vijest" a ne, pa šta sad🤷🏻♀️🙄
Eto, ne znam jesam li luda, ali živciraju me takve stvari, pogotovo jer ja stvarno poštujem tuđe tajne i ne govorim ništa bez odobrenja te osobe. A da mi ne znam kako izleti, prvo bih se ispričala, a ne zauzela stav "ja imam pravo reći"
😕
Što vi mislite?❤️
Jao, ja te razumijem u potpunosti. Mi smo mojima rekli rekli isto rano, bila sam kao i ti u 4tt...A oni su doslovno dan poslije razglasili svima. 🤦🤦🤦 Susjedima koje bi sreli, pa čak i ljudima koje sretnu dok šetaju pse po naselju. Znači, poznanike. Ja sam bila užasno ljuta, jer tada niti moji najbliži prijatelji, a ni kolege s posla nisu znali... Baš sam im bila oštro prigovorila, al šta je tu je... Oni to (kao i tvoja mama) uopće nisu doživjeli kao neku grešku, jednostavno ih je ponijelo uzbudjene i o ničem drugome nisu mislili.
Ljutila sam se neko vrijeme, pa sam zaboravila.
Princess tako sam i ja poludila na svog svekra koji je rekao susjedi a ni moja baka koju obozavam nije znala,bas sam bila ljuta i povrijedena i rekla sam to muzu a i svekru jer po meni nitko nema pravo nista govorit pogotovo o mojoj trudnoci i mojim osobnim stvarima ako ja tako ne kazem
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Princess mimi ja te skroz razumijem i ro je razlog zasto mi necemo rec roditeljima jos. Jer ako ja kazem svojima, suprug ce htjet svojima a oni su takvi da NISTA ne drze tajnom ili ne postuju nase zelje. Dogovorili smo se da cemo rec sestrama (mojoj i njegovoj) ker one sve drze tajnom. Obje znaju za spontane i sve, i sve drze tajnom. A htjela bi nekom rec jer se veselim i htjela bi to s nekim podjelit.
I da, u pravu si. To je tvoja stvar i tvoja tajna. Da je pogodila tvoja mam se trebala nekako ozvuc iz te situacije ili prije s tobom popricat o tome da je sretna pa bi rado najboljoj prijateljici rekla. Tako da u pravu si, posto vidim da si u 5tt i to ie jako rano. To su neke stvari koje treba uzet u obzir. A i to ie sve jako privatno…nije u redu.
Hvala ti na ovome ❤️
Nisam još ni na prvom pregledu bila...
Sad mi je zao sto sam joj rekla, ali sve joj kažem i stvarno je do sada čuvala za sebe... Bas se glupo osjećam.
Razumijem te skroz što niste još obznanili, bolje je tako. Barem nema stresa oko "vijesti"
Evo ja sam stavila L spavati, pa da otvorim temu koja me dosta muči danas… Nekako imam osjećaj da me samo vi razumijete, iako znam da nema logike 😅
E sad…mi još nismo nikome od naših rekli, ja ni tati, bratu ni muževim starcima, zapravo nitko osim nje i nas nije znao.
Meni je zato bilo žao što je sad tako ispalo, iako znam da ne bude nikom rekla, ali opet….
😕
Što vi mislite?❤️
Jao, ja te razumijem u potpunosti. Mi smo mojima rekli rekli isto rano, bila sam kao i ti u 4tt…A oni su doslovno dan poslije razglasili svima. 🤦🤦🤦 Susjedima koje bi sreli, pa čak i ljudima koje sretnu dok šetaju pse po naselju. Znači, poznanike. Ja sam bila užasno ljuta, jer tada niti moji najbliži prijatelji, a ni kolege s posla nisu znali… Baš sam im bila oštro prigovorila, al šta je tu je… Oni to (kao i tvoja mama) uopće nisu doživjeli kao neku grešku, jednostavno ih je ponijelo uzbudjene i o ničem drugome nisu mislili.
Ljutila sam se neko vrijeme, pa sam zaboravila.
Bas tako, ona uopće ne vidi svoju grešku u tome...
I onda kad god se ja "naljutim" ili bilo što prigovorim, na kraju ja ispadnem kriva, razmažena i sto drugih stvari...
Pametnije mi je presutit
Sortiraj odgovore
Najstariji