Jutro cure, dobrodošle nove curke, Lovely sretan ročkas sa zakašnjenjem🥳ja sam iz Zagreba, rođena i cijeli život živim tu, muž isto iz Zg-a, rodom iz Banja Luke. Imam 34 god, muž 32.Zajedno smo 11 godina, 5 u braku.Imamo curicu od 5 godina i ovo mi je druga trudnoća, opet curka. Živim u kući sa njegovim roditeljima, odvojeno, ali smo svekica i ja ko pas i mačka, ja sam njoj uzela njezinog sina, pa mi to ne može oprostiti😏 nego da li možda zna neka od vas, jucer sam isla sortirati robicu od prve curke, stajala je 5 god u kutijama i na dosta stvari žute mrlje, neke veće neke manje.stavila sam prati da vidim da li će otići ali nisu sve izašle.Ima koja savjet kako se toga riješiti?
url=https://lilypie.com]
Čula sam za te fleke namakati u octu i sodi, oprati i staviti na sunce 🙄, ali ono ljetno sunce pa sad ne znam jel pali ovo zimsko😄...
Cure moje mene ovi nespavanje stvarno već iscrpljuje. Ni po danu ne spavam bas, jer je stalno nešto. Ne znam više što bi popila da normalno zaspem. Preko dana mučno, po noći ne spavam. Najgore mi vidjeti muza kako slatko spava. Mislim si ja- ti si svoje obavio, a ja nek se patim 😅
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Jutro curke. I ja lose spavala. Dignem se na pisanje i odmah mucnina 🤢.
Mi smo iz istre ja 36 on 32. Prva beba nam je ova. Imali smo spontanih prije. 2ipool god smo zajedno. Cine mi se 10 😅.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Baš je lijepo i zanimljivo čitati otkud su svi ovdje i vaše priče 😊 Mi smo iz Međimurja, među krasnim brežuljcima i vinogradima. Dečko/sad već izvanbračni suprug ima 31, a ja 29 godina. Skupa smo 11 godina, živimo skupa 4 godine, nas dvoje i dvije mačke. Ovo nam je prva bebica, planirana i željena. Uspjeli smo iz trećeg pokušaja, uz mjerenja temperature i čega sve ne zbog mojih zbrčkanih ciklusa. Taman kad sam u tom trećem ciklusu odustala od mjerenja jer sam prethodna dva plakala na minus na testu i kad sam zbog posla bila pod najvećim stresom ikad, eto naše mrvice 😁❤
29 god., dulji ciklusi
11. 10. - debeli➕
21. 10. - prvi pregled (7+4 ZM, 6+4 UZV), ❤ kuca, hematom ➡️ Duphaston
19. 11. drugi pregled: 4,53 cm, sve ok ❤
26. 11. Nn ✔
Pozz svima, evo da se i ja pridružim predstavljanju.. Mi smo iz Slavonije, ja imam 27 godina uskoro, suprug 29. U braku smo skoro 2 godine, pokušavamo od 4.mj ove godine, a ovo nam je prva trudnoća.
Vidim da je Anushka spomenula robicu pa sam htjela pitati nešto.. Zanima me kako bi vi reagirali da vas bliska muževa rodbina "napada" da uzmete od njih krevetić za bebe za koji znate da je u jako lošem stanju.. Vidjela sam krevetić, znači za smeće je, djeca su ga doslovno razvalila... Da napomenem nije da nekog omalovažavam, zahvalna sam što su ponudili. Ljudi koji su odličnog imovinskog stanja, od nas su uvijek dobivali za djecu robicu, igračke itd sa etiketom iz trgovine,a sad Imam osjećaj da se samo žele riješiti nečeg što bi bacili pod krinkom dobrog djela.
Dobro jutro drage žene 🤗
Nisam se javljala neko vrijeme, u gužvi sam sa poslom i jednostavno ne stignem pratiti koliko bi htjela, ali radim još ovaj tjedan pa ću imati tjedan dana godišnjeg i nadam se da ću biti i aktivnija ovdje sa vama 🙂
Uspjela sam pročitati par stranica unazad Mrvica ti još ide smeđarenje? Vidim da si u 8.tjednu, ja sam baš u tom tjednu imala smeđarenje koje je trajalo tjedan dana, nisam išla kod doktora jer sam bila bez bolova i prošlo je samo od sebe.
Da se zahvalim, Demetria, volim čitati tvoje postove jer si puna znanja i informacija, spremila sam se sve tekstove i knjige koje si postala ☺️
Kad smo kod predstavljanja, ja sam iz okolice Pule, muž je iz Rijeke, trenutno smo u Njemačkoj zbog posla, zajedno smo 12 godina od toga 4 u braku, imali smo nekoliko biokemijskih i nakon silnih pretraga, dolazi nam sunce krajem 5.mjeseca ☀️
Vidim da nam se lista povećala sa novim curama, dobrodošle sve i uživajte u ovu prekrasnu nedjelju 🥰☀️😘
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Dobro jutro drage žene 🤗
Nisam se javljala neko vrijeme, u gužvi sam sa poslom i jednostavno ne stignem pratiti koliko bi htjela, ali radim još ovaj tjedan pa ću imati tjedan dana godišnjeg i nadam se da ću biti i aktivnija ovdje sa vama 🙂
Uspjela sam pročitati par stranica unazad Mrvica ti još ide smeđarenje? Vidim da si u 8.tjednu, ja sam baš u tom tjednu imala smeđarenje koje je trajalo tjedan dana, nisam išla kod doktora jer sam bila bez bolova i prošlo je samo od sebe.
Da se zahvalim,Demetria, volim čitati tvoje postove jer si puna znanja i informacija, spremila sam se sve tekstove i knjige koje si postala ☺️
Kad smo kod predstavljanja, ja sam iz okolice Pule, muž je iz Rijeke, trenutno smo u Njemačkoj zbog posla, zajedno smo 12 godina od toga 4 u braku, imali smo nekoliko biokemijskih i nakon silnih pretraga, dolazi nam sunce krajem 5.mjeseca ☀️
Vidim da nam se lista povećala sa novim curama, dobrodošle sve i uživajte u ovu prekrasnu nedjelju 🥰☀️😘
U kojoj pokrajini budete u Njemackoj? Mi smo u BW
Jutro cure, dobrodošle nove curke, Lovelysretan ročkas sa zakašnjenjem🥳ja sam iz Zagreba, rođena i cijeli život živim tu, muž isto iz Zg-a, rodom iz Banja Luke. Imam 34 god, muž 32.Zajedno smo 11 godina, 5 u braku.Imamo curicu od 5 godina i ovo mi je druga trudnoća, opet curka. Živim u kući sa njegovim roditeljima, odvojeno, ali smo svekica i ja ko pas i mačka, ja sam njoj uzela njezinog sina, pa mi to ne može oprostiti😏 nego da li možda zna neka od vas, jucer sam isla sortirati robicu od prve curke, stajala je 5 god u kutijama i na dosta stvari žute mrlje, neke veće neke manje.stavila sam prati da vidim da li će otići ali nisu sve izašle.Ima koja savjet kako se toga riješiti?
Da kažu da je najbolje izložiti sunčevoj svjetlosti jer since "izvuče" žutilo. A možeš probat i namočiti u živi prašak neko vrijeme pa onda kasnije dobro oprati u mašini. S tim da se u sunce kunu!
Pozz svima, evo da se i ja pridružim predstavljanju.. Mi smo iz Slavonije, ja imam 27 godina uskoro, suprug 29. U braku smo skoro 2 godine, pokušavamo od 4.mj ove godine, a ovo nam je prva trudnoća.
Vidim da je Anushka spomenula robicu pa sam htjela pitati nešto.. Zanima me kako bi vi reagirali da vas bliska muževa rodbina "napada" da uzmete od njih krevetić za bebe za koji znate da je u jako lošem stanju.. Vidjela sam krevetić, znači za smeće je, djeca su ga doslovno razvalila… Da napomenem nije da nekog omalovažavam, zahvalna sam što su ponudili. Ljudi koji su odličnog imovinskog stanja, od nas su uvijek dobivali za djecu robicu, igračke itd sa etiketom iz trgovine,a sad Imam osjećaj da se samo žele riješiti nečeg što bi bacili pod krinkom dobrog djela.
Bez problema kažeš hvala ali naumili smo kupiti novo. To je vaše dijete i nema tu pravit se fin (kad već oni nisu baš fini).
TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰
BlaBla - sutra 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Nekeybah - sutra ♥️🤰
Lisa_ - sutra ♥️🤰
Atina25 - sutra 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Visibaba07 - sutra 💖 it's a GIRL! 💖🤰
MMMartinaaa - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
ljubičica - 21.12. ♥️🤰
Comming072022 - 21.12. ♥️🤰
Pepsi2019 - 21.12. ♥️🤰 (D)
Gabi12 - 21.12. ♥️🤰(C)