Meni su ti u ljekarnoj preporucili lekadol.
Uhvatila me jaka glavobolja tj bas migrena. I muz u nedjelju do dezurne ljekarne i rekao je da sam trudna da me boli bla bla.
I rekli su da je onda najbolje za bol uzet lekadol.
A lupocet za temp.
Trudnice smiju lijekove koje sadrze paracetamol.
2 biokemijske
1.10➕
12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
______
https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png
Mrvica72 to ti je normalno, meni je u cet radio uzv ono sonda sva smeđe krvava uopće se nije obazirao na to. Kad sam ga pitala za onaj drugi hematom koji nije iskrvario (kad smo bilo na hitnoj) kaze - ma ništa to, pustite hematom. Kaze da je normalno da žena tak krvari do 20tt i da ima žena koje krvare cijelu trudnoću. Mene je to baš smirilo, nadam se da će i tebe. Da je nešto problematično već bi oni vidjeli.
Eto da se upoznamo- ja sam valjda najstarija ovdje, iz ZG, imam 37 god, muž 39, 10 godina smo u braku oliko smo i čekali bebicu, i nakon sto smo već odustali stiglo nam iznenađenje u prvom ciklusu nakon operacije.
Cutke iskoristila sam rupu u mucninama i napravila linzere, mislim da ću ranom zorom još raspuknutice. Ubija me ovo ne spavanje, nikako da dođem k sebi
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Probajte za glavobolju potražiti koja mjesta se pritisnu na tijelu. To je bilo meni pomoglo.
To i inhalacije ili topli oblog na čelo. Ponekad i hladni
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ni ja ne spavam 🥲😅 spavam sa bebačem u krevetu i valjda je sanjao nešto pa je bio skroz nemiran, nisam mu dala puno dojiti jer me bole bradavice (nadam se da će to prestati) pa sam mu pjevala i srećom uspjelo je, spava kao anđelek 🤗❤️
S druge strane, sad me bolucka mjehur, stvarno se nadam da nije neka upala, sutra ću se nalijevati čajem 🙈
Demetria, super ideja za upoznavanje!
Iz Zagreba sam (29), muž iz Slavonije (30).
Skupa smo 7 godina, u braku 2 i imamo sina od godinu i 3 mj ❤️
Trenutno živimo u Irskoj i čekamo drugu bebicu 🥰
Evo i mene u klubu nespavaca, nekad tako dobro spavam, a nekad katastrofa.
Ja imam isto 37 g, moj muz 36. Imamo curicu od 17 i pol mjeseci. Skupa smo 6,5 g, od toga u braku 3,5. Ovo nam je druga bebica i trudnoca. Ja imam endometriozu, pa smo curicu dobili umjetnom oplodnjom(3.pokusaj), dok sam sada ostala trudna prirodnim putem. 🙏🙏
I da, zaboravila sam napisati da zivimo u Njemackoj. Inace smo iz Bosne, a cijeli zivot skoro sam provela u Hrvatskoj
Jutro cure! Nadam se da me primate u svoj klub i da cu se zadrzati tu! Uglavnom da krenem od pocetka imam 32 godine, muž 37, skupa smo 12 godina, a od toga 6 u braku. Imamo dvije divne cure i treću točkicu na putu. Za prvu curu smo se trudili 10mj, za drugu 2 godine a sad je treća beba pravo iznenađenje. Već sam godinama tu na forumu 🙈 Prvo sam bila dio tko planira i radi na bebi pa smo otvorile temu LH trakice, onda sam bila dio teme zimske bebe 2016/2017, zatim pustila korjenje na LH trakicama i magistrirala sjene i sjeice a onda sam pristupila grupi Ljetne bebe 2021, a sad sam aktivan čllan teme mame i bebe ljetnice 2021. I tako prije 2 jutra ugledah pozitivan test pa sam sad na putu da budem i ljetne bebe 2022. Ovaj put sam osjetila prije m da sam trudna, bockali me jajnici, nekakvo buckanje u pi-pi a i strujanje kroz grudi, napravila LH trakicu pa onda još x LH trakica i svaka pozitivna na 28dc a znam da sam ovulaciju vec imala. Tako kupim 2 testa i kontam ma korona mi zafrkla hormone kad ono dvije crte. Ova trudnoca nije planirana bas sada ali je željena svakako, uvijek smo željeli 3 djece. Sad čekam siječanj i 1 pregled, a onda moram na razgovor s poslodavcem da dogovorimo ranije vracanje s prvog porodiljnog da bi na drugom mogla imati punu naknadu. Još nitko ne zna od obitelji osim muža za ovu trudnoću, to planiram čekati da pregled potvrdi da je sve u redu. Sad mi je zapravo jedina želja da sve bude u redu u prvom redu zbog trudnoće za trudnoćom i zatrudnjivanja dok sam zaražena koronom 🤷♀️ kod mene očita posljedica = trudnoća. Vidim kod vas 10, 14, 16tt i sad mi se to čini daleko, a znam da ću brzo doklapati do tu. Još se jedino stravim mučnina koje su me kršile oba dva prethodna puta. Eto cure sorry na romanu i veselim se tipkanju s vama!
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro cure!
Novima zelim dobrodoslicu
Ja sam Hercegovka, imam 33 god, muz Dalmatinac, ima 30 god, zivimo u Zg. Zajedno smo 3 i pol godine, od toga godinu i pol u braku. Sad cekamo naseg pisulinca
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Jutro curke. Eto jucer pojela puno mesa za veceru, ovu noc nisamm nista spavala. Znam dq ce mi sad probava imat pauzu dan/dva dok se ta teska hrana ne probavi. Sama sam sebi rekla vise nema. 🙄
Ja sam rorom iz Zagreba ali ko malena preseljena na podrucje Zagorja. Suprug je iz madimurja i zajedno smo 5 godina, a prije par mjeseci proslavili i prvu godisnjicu braka. Ja imam 29 godina on 30. Oboje smo se spakirali i otisli u Austriju (da nam rit puta vidi - kak vi se reklo). Na kraju nam se tu scida pa smo odlucili ostat. 😊
Drago mi je da sam vas sve malo bolje upoznala. 🤗
Dobro jutro zenske!
Citala sam vas kak se mucite sa spavanjem i stalno si mislim blago meni, spavam ko top, po 9 sati svaku noc. I sad zadnje dvije, NIKAKO. Malo mi se koce kriza, malo me probada u jajnicima, malo me grebe grlo, malo mi se piski... 🤣 Nadam se da je prolazna faza.
Muz (39 puni u petak) i ja (32) smo iz Zg. Skupa 6, u braku 2 godine koliko i radimo na bebici. Nasa mrvica (odnosno sad je vec velicine jajeta 🥚😊) je IVF beba. Odradila sam Nifty u utorak i jako se nadam da ce mi rezultati stici do kraja tjedna jer bi bas htjela muza za rodjendan/Badnjak razveseliti (nadajmo se) dobrim rezultatima i spolom! 😁🤞
👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Sortiraj odgovore
Najstariji