TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰
bubamara19 - 12.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
teja4444 - 12.01. ♥️🤰 (C)
MfrauM - 13.01. ♥️🤰
Tinkica27 - 14.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Niki777 - 17.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
IK_26 - 17.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Hrabrica - za cca 2tj 💖 it's a GIRL! 💖🤰
nina_ - za cca 2tj ♥️🤰
Mallla - … ♥️🤰
Tini_ - … ♥️🤰
Tonkica - … ♥️🤰(C)
Limica - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
ar5 - … ♥️🤰
MmmartinaO - … ♥️🤰
gelkor45 - … ♥️🤰
Dreams - … ♥️🤰
zoeeuzoee - … ♥️🤰
Mrvica72 - … ♥️🤰
petra_pan - … ♥️🤰
XoXo - … ♥️🤰
AnnieP - … ♥️🤰
Lisa_ - … ♥️🤰
Comming072022 - … ♥️🤰
Principessa007 - … ♥️🤰
Micicaaa - … ♥️🤰
TonkicaPrrr - … ♥️🤰
marimare - … ♥️🤰
nanida - … ♥️🤰 (D)
Ayzis - … ♥️🤰(D)
Darijaaa11 - … ♥️🤰
Tonia♥️ - … ♥️🤰
UKUPNO: 11 dječaka 💙 & 10 curica 🌸
Popis poklona za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
Popis stvari za bebu: str. 410 📖✅
Cure, dobro jutro svima želim! Svom novim curkama želim dobrodošlicu i ugodne, školske trudnoće. 🥰🤗
*
Ja sam vam se jučer tako prepala...po prvi put sam na gaćicama vidjela malo tamno smeđeg iscjetka, al zbilja malo malo, i nakon što sam popiškila i obrisala bilo je malo vidljivo na wc papiru. Ginićka mi je rekla da stavim utrogestane i ako se slučajno ponovi da se javim na hitni prijem da me pogledaju. Za sada je sve okej. Tako da sada s nestrpljenjem očekujem sutrašnji pregled i baš sam i dalje u blagoj panici. Osjećam zadnjih 2, 3 dana onako ful blage blage ("tihe") grčeve, kao u početku trudnoće. Jučer sam možda malo pretjerala sa svime - šetnja, kupovina, peglanje veša skoro 2h, kićenje bora...A sjetila sam se da sam prije par dana imala epizodu na wcu kada sam se jako jako morala naprezati, doslovno do plača. Možda je od toga puknula koja žilica? Ne znam.
*
Inače evo da se i ja kratko predstavim, imam 33 godine, dečko 30. Naša priča je moderna romantika 🙈 Upoznali smo se preko Tindera, prije godinu i po dana, i šta da vam kažem - ljubav života. On se preselio iz Njemačke u Istru radi mene nakon svega par mjeseci, i sad već čekamo bebu, kupili kuću, i gradimo zajednički život. ❤️❤️❤️
Sweety skroz na sjeveru, u Donjoj Saskiji.
Mallla si ti možda bila u Ljetnim bebama 2021.? Nekako mi je poznati nick, ja sam bila kratko jer mi se opet dogodila biokemijska, ali tebe se nekako sjećam.
Čestitam ti na plusiću i dobrodošla 🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Cure, dobro jutro svima želim! Svom novim curkama želim dobrodošlicu i ugodne, školske trudnoće.🥰🤗
*
Ja sam vam se jučer tako prepala…po prvi put sam na gaćicama vidjela malo tamno smeđeg iscjetka, al zbilja malo malo, i nakon što sam popiškila i obrisala bilo je malo vidljivo na wc papiru. Ginićka mi je rekla da stavim utrogestane i ako se slučajno ponovi da se javim na hitni prijem da me pogledaju. Za sada je sve okej. Tako da sada s nestrpljenjem očekujem sutrašnji pregled i baš sam i dalje u blagoj panici. Osjećam zadnjih 2, 3 dana onako ful blage blage ("tihe") grčeve, kao u početku trudnoće. Jučer sam možda malo pretjerala sa svime - šetnja, kupovina, peglanje veša skoro 2h, kićenje bora…A sjetila sam se da sam prije par dana imala epizodu na wcu kada sam se jako jako morala naprezati, doslovno do plača. Možda je od toga puknula koja žilica? Ne znam.
*
Inače evo da se i ja kratko predstavim, imam 33 godine, dečko 30. Naša priča je moderna romantika🙈 Upoznali smo se preko Tindera, prije godinu i po dana, i šta da vam kažem - ljubav života. On se preselio iz Njemačke u Istru radi mene nakon svega par mjeseci, i sad već čekamo bebu, kupili kuću, i gradimo zajednički život.❤️❤️❤️
Mislim da ti je to sve jer si bila u pokretu, ja sam jučer isto tako bila od jutra na nogama i u điru, i na večer sam isto imala lagane grčeve i baš sam skužila da se grčevi pojave kad sam ja više u pokretu. Vjerujem da ti je stres kad vidiš smeđe ali provjerila si sa ginekologom, sutra ti je pregled, sad se samo umiri i čekaj sutra 🤗
P.S. Baš lijepa ljubavna priča ❤️
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Hvala ti Monstera 🤗
Mrvica72 - apsolutno te razumijem. Pitam se samo hoće li nam tako biti do samog kraja, ili ćemo se ipak moći malo opustiti 😅
Muž i ja smo iz Karlovca, ali već dulje vrijeme živimo u Zagrebu. Ja imam 31 godinu, on 39. U braku smo 3 mjeseca i iako smo jako htjeli od prve ostat trudni, nismo nekako mislili da je to moguće. Na kraju smo ipak uspjeli 😁
Jako jako lijepo vidjet od kud ste i vase price :)
MMMartina, stavrno prava ljubavna prica <3
Mislim da bi se sve trebale malo pripaziti oko blagdana, ja takodjer sastavila popis, ocititi, okiti, skuhati, namotati, kupiti itd. i sjedim tu i cekam kad cu krenuti sa svim. U drugu brzinu, ne u cetvrtu, sta bude bit ce :)
Ja imam 26, zaručnik 33, skupa smo 6ipo godina, ja sam prvo bila iz Imkotskog pa Zagreba, on je pravi zagrebpčanec al evo prije dvije godine se preselili poslom u Zadar pa smo sami dalje od obitelji i prijatelja al prilagođavamo se i na moru je lijepo, sunčano. :) Trudnoća nam je mistično čudo, ja od djetinjstva imam puno problema od oba PCO, hasimoto hipo par doktora reklo da sam neplodna. Taman smo kraj ljeta se dogovarali za svadbu u 6 mjesecu 2022. pa kao nakon toga cemo krenuti s umjetnim ili ako neide usvajanje. zadnja 4 mjeseca preko ljeta vise niti menstruaciju nisam imala. Nismo se niti nadali, niti na kraj pameti nam bilo da postoji čudo, stvarno smo mislili umjetne ili usvajanje. Pregled u 9 mjesecu se odvio iz drugih razloga, vezano za probleme s jajnicima i nestalom menstruacijom i dva tjedna iza kad sam trebala prokrvariti kako bi napravili test neki koji moze samo kad je menstruacija nije opet dosla, test sam napravila iz neznam kojeg razloga tad, bezveze. I bio je plus, dva sata sam sjedila u wcu i plakala, Otisla odmah na pregled al to je bilo jako rano 3tt do 7tt nitko mi nije htio potvrditi trudnocu, da moze biti svasta, mjehuric, prazna vrecica, svasta. 4 tjedna strave, velike sreće i straha da si dozvolim sreću.Paralelno su mi rekli da ću krvariti svako toliko jer mi je stjenka zadebljena, pila dufaston i nisam. Kad se trudnoća potvrdila rekli su mi da imam septum tj dvije maternice i da je velika komplikacija, googlala sam i opet bila u strahu da cu izgubiti plod. Kasnije su ustvrdili da nije potpuna pregrada nego djelomična što je manja komplikacija. Nakon Niftya i urednog rezultata rekli obitelji, i sami tek tada prihvstili trudnoću, cjela obitelj zove beu božje čudo :)
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Čitam kako ste aktivne, a ja ne mogu dočekati da se izvalim u krevet i ležim. Evo, da prijavim, danas prvi put povratila. Vjerujem da je to dobar znak. Prije par dana sam imala nagon na povracanje i nakon toga ovih dana mučnine.
Ja sam neki dan dobila vreću punu dječje robice koja je stara oko 30 godina, prijateljica od svekrve čuvala i dala da mi da hh, Nisam još pregledala, mislila sam ostaviti ako je pamučno i ne oštećeno ali više uopće ne vidim ceduljicu kako se izbjelila al baš me iznenadilo da ljudi čuvaju stvari toliko godina.
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Citam vase price i sve su toliko divne neke cak i pune borbe,ja smatram da smo mi sretni ostali smo trudni prvi put nakon 3. Mj pokusavanja,ali zavrsilo je biokemijskom,i eto sada nam dolazi sin nakon 2 mj pokusavanja od biokemijske,uzasno me bilo strah u pocetku zbog epilepsije i vrtila sam si u glavi sto ako ovo,sto ako ono,ali kad mu cujem srceko znam da ce se biti u najboljem redu,sori na malo poduzem tekstu
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰