Bok curke.
I mene nervira to buđenje po noći, kao programirana u ponoć, pa oko 3h, pa ujutro u 6 🤷🤷 ali, potpisujem sve tegobe i probleme samo da nam sa pikulicom bude sve ok....
Sad nisam bila skoro 4 tj na kontroli, i baš me strah. Prva 3 tj nakon kontrole sam super, sretna opuštena, onda kad se približi kontrola me uhvati panika. Iako, ne vidim razlog zašto, ali eto... Žene 🥰🥰 jedva čekam sutra pola 10, da vidim bebuu... Ii daa, svejedno mi je što je zaista Dali je cura ili dečko, ali mislim da bi mogla biti curka.. ne znam zašto 🤷🤷
Ja se mučim sa spavanjem, na trbuhu me strah, leđa se ne preporučuju, iako sam još prvo tromjesečje, tako da se trudim spavati na bilo kojem boku, a to mi ne odgovara. Izvukla sam svoj jastuk-bananu, on mi malo pomogne. Uglavnom boli me u donjem dijelu kralježnice po noći već neko vrijeme🤔i dok peglam, neznam kaj mi je, speglam nekoliko stvari, kičma me rastura, stvarno neznam od čega🤷🏼♀️
url=https://lilypie.com]
Jutro curke 😊 i ja se napokon naspavala ovu noć,samo jedno dizanje za pišanje.
Dali imate jastuk za trudnice za spavanje?noćas sam se probudila na trbuhu,neznam dal' to može naštetiti bebi u ovom ranom periodu ali sve više razmišljam o tom jastuku..imate savjete na šta paziti prilikom odabira,možda neke stranice preko kojih ste naručile ako imate? Hvala 😊
Ja sam do trudnoće uvijek spavala na stomaku i ruci.
Onda sam u Kauflandu (a imate i u Lidlu Plodinama ponekad) kupila dva jastuka 140-150 cm dugi da mi budu s obje strane.
Lijepi su i dekorativni kad nisu vise u funkciji u trudnoći a možete koristiti i za dojenje.
Mene su oni koasoc
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Aaaa poslao prije nego sam napisala.
Meni su oni klasični u U trudnicki isli na zivce jer ne volim jastuk ispod glave, spavam na ruci.
Pogotovo oni šuškavi jastuci nop nop
Moj je od tkanine ili cega vec punjen.
Koristim ga i iza trudnoće da se ne prevalim na trbuh i skuzila sam da me manje bole leđa.
Pogotovo ako poduprem izmedu nogu i spavam na lijevom boku.
*
Libo1415, Tonkica, IK_26, BlaBla sretno sutra.
Ah cini mi se tako dalek moj pregled
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
TonkicaPrrr dobrodošla 😍😍🤞 i ja imam pregled isti dan pa nadam se da ćemo brzo dočekati 😅
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Hej svima!! Vidim ovdje jakoooo puno aktivnih članica i to me baš veseli!! 🥰🥰🥰
Voljela bi se pridružiti ovom forumu jer stiže bebica na ljeto! Naravno, ako sve bude ok. Nisam još obavila prvi pregled, naručena sam tek 2.12. I ne znam kako ću dočekati to!
😉😉😉
Dva sam testa napravila, oba su pozitivna bila, ali mislim da ću jos koji do 2.12. 😁😁 Sigurno nisam jedina nestrpljiva tako!
Inače mi je ovo druga trudnoća, imam jednu malecku od 2 godine i 3 mjeseca i baš sam uzbuđena 😌😌😌😌
Eto ukratko.. pokušati ću ući u vaše priče što prije i veselim se međusobnim podrškama i savjetima 🧡🧡🧡🧡
Dobrodošla! ❤️😊
Pozdrav zenice!!🥰
Radimo na bebici zadnja 3 mj (ja pijem elevit pronatal od 6mj) i ovaj cijeli tjedan sam si neka sva cudna, cice nikad nisam imala tak ogromne ko sada. Gospođa dolazi uvijek 31. Dan, ciklus uredan. I tako je ona trebala doci u cetvrtak (krenuli lagani bolovi dole ko prije nego trebam dobiti) al nista od nje. Probudila se ja ranije u petak opet nista reko aj da napravim test, bezveze ga idem napraviti opet bum se razocarala ko i inace. Jedva nasla test zadnji koji mi je ostao.... napravim ja test kad ono 2 crtice ko iz topa. Suze, šok, radost, sreća sveeee. Aplikacija nam kaze 4tj +6, sutra zovem da se narucim na pregled. Molim boga da bu sve u redu, da bu nasa bebica zdrava i ziva 🥰
Termin bi trebao biti 25.7.2022.
Htjela bih pitati jel ste i vi imale te grceve? Mene od cetvrtka štreca malo levo malo desno, pa malo boli pa ne boli, pa štreca negdje dole 🙊 jel to normalno? Trebam li se zabrinuti??
19.11. + ❣
22.11. 5+0
13.12. Prvi pregled😊
TonkicaPrrr & Micica dobro nam došle! 🤗❤️
Micica - puno je cura ovdje, tako i ja, imalo te grčeve u početku, to je skroz normalno. Meni su nekad bili jači, nekad slabiji, nekad sam osjećala kao nešto blaže menstrualne grčeve. Sjećam se da me je par dana bolila isključivo desna strana. Zbilja su grčevi česti.
Držim fige da vam prvi pregledi produ uspješno i da se nastavimo družiti sve do kraja 🤞💕
Pozdrav zenice!!🥰
Radimo na bebici zadnja 3 mj (ja pijem elevit pronatal od 6mj) i ovaj cijeli tjedan sam si neka sva cudna, cice nikad nisam imala tak ogromne ko sada. Gospođa dolazi uvijek 31. Dan, ciklus uredan. I tako je ona trebala doci u cetvrtak (krenuli lagani bolovi dole ko prije nego trebam dobiti) al nista od nje. Probudila se ja ranije u petak opet nista reko aj da napravim test, bezveze ga idem napraviti opet bum se razocarala ko i inace. Jedva nasla test zadnji koji mi je ostao…. napravim ja test kad ono 2 crtice ko iz topa. Suze, šok, radost, sreća sveeee. Aplikacija nam kaze 4tj +6, sutra zovem da se narucim na pregled. Molim boga da bu sve u redu, da bu nasa bebica zdrava i ziva 🥰
Termin bi trebao biti 25.7.2022.
Htjela bih pitati jel ste i vi imale te grceve? Mene od cetvrtka štreca malo levo malo desno, pa malo boli pa ne boli, pa štreca negdje dole 🙊 jel to normalno? Trebam li se zabrinuti??
Baš mi je drago 🤗🤗🤩
Ja sam imala takve grčeve do 6tt da sam mislila da ništa od trudnoće. Vjerujem da je to normalno, a i povuklo se samo od sebe.
Držim fige da sve bude kako treba i da se družimo svakako do ljeta 🤗💗
Micicaaa dobrodošla, čestitke na plusiću 😁
Meni su ti čudni grčevi bili znak da bi to moglo biti TO. Nikad mi nije bilo baš tak prije menge, a ovaj put me rasturalo na poslu, pritisak neki, grčevi, težina. Istina, menga je tada već pošteno kasnila, no uz svoje neredovite cikluse to tada nisam znala, svejedno sam ju očekivala.. Došla sam s posla i rekla dragom da ovo nije kak inače, nek uz dućan usput ode do apoteke. I eto nama bebe ❤ tak da nemoj brinuti, sve je to normalno u početku, ipak se nešto "kuha" unutra 😁
29 god., dulji ciklusi
11. 10. - debeli➕
21. 10. - prvi pregled (7+4 ZM, 6+4 UZV), ❤ kuca, hematom ➡️ Duphaston
19. 11. drugi pregled: 4,53 cm, sve ok ❤
26. 11. Nn ✔
Sortiraj odgovore
Najstariji