Pozdrav cure! Neke će me se možda sjetiti, neke me ne "poznaju"... Nisam vam još došla jer sam nekako, prilično oprezna ovaj put...
Uglavnom, da ne duljim, molim Vas recite mi dali je iti jedna imala bolove u trtici? Danas sam se probudila a tim bolovima i ne prestaju cijeli dan... Malo sam zabrinuta...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Bla bla, hvala 🤗🥰
Kao što vidiš i ja muku mučim sa spavanjem 🥴😅
Ustanem na wc i onda ne mogu zaspati. Na početku trudnoće sam išla također 2-3 puta na wc, sada samo jednom. Međutim, svaku noć se probudim oko 2 i onda nema sna do 5 🤷
Samoja nekoliko cura ovdje je imalo/ima te bolove u trtici. Ne brini, sigurna sam da je normalno. Javit će ti se cure sigurno 🥰🥰
Blabla cijelu prvu trudnoću sam visila stalno u wcu dok nisam krenula na vježbe za trudnice pa smo između ostalog vjezbali i vjezbe za misice zdjelicnog dna
Samoja ista stvar...proslo kad sam kupila jastuk za spavanje stavila ga medu noge. I nadmadrac isto
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ali ako vam je ista sumnjivo kontaktirajte ginekologa.
Obavezno
Nasa intuicija nekada ne grijesi
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Jutro cure 😘😘
Ja spavala od 21 do sad bez buđenja 😅 inače bi se dizala na wc za piškiti,danima već ništa 😒 asimptomatski sve totalno.. jučer smo bili na rođendanu cijeli dan izdivljala se djeca istrčali,sad spava mali ko top ja se ustala napravit si čaj i uzivam u tišini.
Samoja bolovi u trtici su zaista normalni,pogotovo u prvoj t jer kako raste maternica polako širi kosti i onda se to osjeti. Vjerujem da si oprezna ali dođi nam čim prije ♥️
Pepsi biti će sve dobro a i brzo je pregled pa ćeš biti na miru♥️ do mojega jos 10 dana tko će to izdrzat 🤦😳😄
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
TRUDNICE I PREGLEDI 🥰
Libo1415 - sutra ♥️🤰
Tonkica - sutra ♥️🤰(C)
IK_26 - sutra ♥️🤰
BlaBla - sutra ♥️🤰 (C)
Tonia♥️ - 23.11. ♥️🤰
Visibaba07 - 23.11. ♥️🤰(D)
Gabi12 - 23.11. ♥️🤰(C)
Pepsi2019 - 23.11.♥️🤰
dunja03 - 23.11. ♥️🤰(C)
Didi4321 - 23.11. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Darijaaa11 - 23.11. ♥️🤰
Pepika - 24.11. ♥️🤰(D)
AnnieP - 25.11. ♥️🤰
Chappie - 25.11.♥️🤰(D)
Ninnek - 25.11.♥️🤰 (D)
nanida - 25.11.♥️🤰 (D)
Ayzis - 25.11. ♥️🤰(D)
marta96 - 26.11. ♥️🤰 (C)
Mary10 - 26.11. ♥️🤰
kristinka9 - 26.11. ♥️🤰 (D)
Lovely_ - 1.12. ♥️🤰(D)
teja4444 - 1.12. ♥️🤰 (C)
Monstera - 1.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Marijanaaa12345 - 2.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Atina25 - 2.12. ♥️🤰 (D)
Demetria - 6.12. ♥️🤰(C)
Anushka - 6.12. ♥️🤰(D)
Teab - 7.12. ♥️🤰(C)
missR - 7.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Sweety - 13.12. ♥️🤰(D)
Tinkica27 - 14.12. ♥️🤰(D)
bubamara19 - 15.12. ♥️🤰 (C)
Niki777 - 16.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Hrabrica - za cca 2 tj ♥️🤰
MMMartinaaa - za cca 3 tj ♥️🤰 (D)
Lisa_ - za cca 5 tj ♥️🤰
knjižničarka - … ♥️🤰
Dobro jutro vam želim svima!
Atina - I ja sam se bome napokon ovu noć naspavala. 😊 Ja već ludim jer ne znam točan datum pregleda, čekam da me zove sestra iz bolnice, ali oni tek raspored za sljedeći mjesec dobivaju krajem ovog mjeseca... Tako da ni ne znam do čega odbrojavati 😕 No brzo će to proći... Sada sam nekako u isčekivanju Panorame, trebala bi početkom tjedna stići.🤞
Samoja6 - I ja sam imala te bolove prije koji tjedan, pogotovo kad bi se ustala se nisam mogla ispraviti dok se ne bi "zagrijala". Kao što su ostale cure rekle, to je vjerojatno jedan od normalnih simptoma. Meni je pomoglo skakutanje na pilates lopti (umjesto sjedenje na stolici dok radim), uzela sam si nadmadrac za kauč tako da mi bude ful udobno dok navečer gledamo TV, i uzela sam si jedan jastučić za radnu stolicu koji podupire donja leđa. Sve to skupa mi je pomoglo čini mi se. Držim fige da i tebi prođe ubrzo.
Dobro jutro curke ❤️
I ja sam spavala bas bas dobro ali jucer sam napravila generalku stana i bas se umorila tako da je i to razlog..
Moj je pregled tek za 16 dana.. odbrojavam i pozitiva, nema druge 🤞🏻
Uzivajte u nedjelji 😊
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Jutro curke 😊 i ja se napokon naspavala ovu noć,samo jedno dizanje za pišanje.
Dali imate jastuk za trudnice za spavanje?noćas sam se probudila na trbuhu,neznam dal' to može naštetiti bebi u ovom ranom periodu ali sve više razmišljam o tom jastuku..imate savjete na šta paziti prilikom odabira,možda neke stranice preko kojih ste naručile ako imate? Hvala 😊
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Jutro curke 😊 i ja se napokon naspavala ovu noć,samo jedno dizanje za pišanje.
Dali imate jastuk za trudnice za spavanje?noćas sam se probudila na trbuhu,neznam dal' to može naštetiti bebi u ovom ranom periodu ali sve više razmišljam o tom jastuku..imate savjete na šta paziti prilikom odabira,možda neke stranice preko kojih ste naručile ako imate? Hvala 😊
Ja cijelu trudnoću spavam na trbuhu. Nisam ni razmišljala o tome da bi moglo naštetiti bebi. Misliš da bih trebala promijeniti poziciju spavanja?
Hej svima!! Vidim ovdje jakoooo puno aktivnih članica i to me baš veseli!! 🥰🥰🥰
Voljela bi se pridružiti ovom forumu jer stiže bebica na ljeto! Naravno, ako sve bude ok. Nisam još obavila prvi pregled, naručena sam tek 2.12. I ne znam kako ću dočekati to!
😉😉😉
Dva sam testa napravila, oba su pozitivna bila, ali mislim da ću jos koji do 2.12. 😁😁 Sigurno nisam jedina nestrpljiva tako!
Inače mi je ovo druga trudnoća, imam jednu malecku od 2 godine i 3 mjeseca i baš sam uzbuđena 😌😌😌😌
Eto ukratko.. pokušati ću ući u vaše priče što prije i veselim se međusobnim podrškama i savjetima 🧡🧡🧡🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji