Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    19. Studeni 2021. 18:03

ljubičica

Drage cure! Jeli neka od vas u ranoj trudnoći osjećala kao menstrualne mučnine, kao da ću dobiti? Jeli to normalno ili nije dobar znak? Prije nekoliko dana sam imala plus na testu, u ponedjeljak vadim prvu betu, Hvala puno 💗💗💗

U prvoj trudnoći skoro cijelo prvo tromjesečje onda nista skoro do zadnjeg onda opet.
    Sad sam skoro bez simptoma i to me bas brine.
    Do pregleda jos dva i pol tjedna sva sam napeta i nervozna.
    Sretno s betom.
    Vadis ponedjeljak i srijedu?

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    19. Studeni 2021. 18:54

38 Curica💜46 Dečko💙11 🌞= 95 bebice naše lijepe 
    Naš popis tamo skoro pred početak poroda naših ljeto/jesenskih beba...
    Tada sam ja vodila listu i nekim curama sam cesto mjenjala spol skoro sa svakim pregledom tako da me baš zanima kako će se nama u grupi pokazati ❤️
    Znam i jednu curu privatno kojoj je nifty rekao krivi spol

*

kristinka9
    19. Studeni 2021. 20:33

Evo me 😁 sve je ok s bebicom

Svi mogući nalazi krvi i urina dobri, osim šećera koji je malo povišen pa idem na OGTT za dva tjedna. Veliki smo 4,53 cm (po uzv 11+2),  ❤ lupa, a beba se toliko razmahala da ju je dr. jedva izmjerila 😁 Sljedeći pregled je drugi petak, 26. 11. kad mjerimo NN. 

I sve nekako imam osjećaj da je dečko, ne znam zašto, ali eto. 💙

29 god., dulji ciklusi
    11. 10. - debeli➕
    21. 10. - prvi pregled (7+4 ZM, 6+4 UZV), ❤ kuca, hematom ➡️ Duphaston
    19. 11. drugi pregled: 4,53 cm, sve ok ❤
    26. 11. Nn ✔

MMMartinaaa
    19. Studeni 2021. 20:40

kristinka9

Evo me 😁 sve je ok s bebicom

Svi mogući nalazi krvi i urina dobri, osim šećera koji je malo povišen pa idem na OGTT za dva tjedna. Veliki smo 4,53 cm (po uzv 11+2), ❤ lupa, a beba se toliko razmahala da ju je dr. jedva izmjerila 😁 Sljedeći pregled je drugi petak, 26. 11. kad mjerimo NN.

I sve nekako imam osjećaj da je dečko, ne znam zašto, ali eto. 💙

Ajme super za dobar pregled!❤️❤️🥰
    Nadam se da je šećer samo lažna uzbuna i da će i to biti u redu. I ja imam feeling da nosim dečka, al budemo vidjeli uskoro 🤗

Sweety
    20. Studeni 2021. 00:12

Cure jesu i kod vas trbuscici ovako ??
    https://ibb.co/cks6T7v

• Pepika
    20. Studeni 2021. 03:12

Nikako vas pohvatat zadnjih dana 😔
    Ugl cestitke curke na super pregledima a novim curama zelim dobrodoslicu i ugodno druzenje ☺️
    Vecinu toga sam zaboravila sto sam htjela napisat dok sam procitala sve do kraja 😅 zao mi je cure sto imate jos uvijek mucnine ali i tome ce doci kraj 😉 ja sam u timu bez simptoma uopce osim minimalnih probadanja u jajnicima i to predvecer pa to vec prepisujem umoru. Vidim da ste razgovarali o kilama, ja sam na zadnjem pregledu se vagala prvi put nakon poroda 😂 startam s 48.9 a dokle cemo doc vidjet cemo😅 proslu t sam bila 52, zavrsila s 63

Didi4321
    20. Studeni 2021. 04:34

Dobro jutro cure! Zelim vam ugodan vikend 
    Bravo za uredan pregled hihi
    Svaki dan ne mogu ponovno zaspati ako se probudim da moram na wc 🙈 bas mi je to iritantno, pogotovo ako me probudi u 2 ujutro

Sweety bas ti je slatki pupo  kod mene je slicno, pripisujem to nadutosti koju jos uvijek osjecam, vjerojatno i utrici tome pridonose, ali da je iskocilo u donjem dijelu trbuha i da je tvrdo bome je 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Demetria
    20. Studeni 2021. 05:04

Sweety

Cure jesu i kod vas trbuscici ovako ??
    https://ibb.co/cks6T7v

Divan ti je Pupo

*

• IK_26
    20. Studeni 2021. 05:05

Jutro curke. Luda sam evo haha 🤦 probudila se u pola 4 da idem u WC, i nakon toga nebi zaspala nikako. Okrećem se kao na ražnju po krevetu 🤷🤣

Sweety
    20. Studeni 2021. 06:39

Dobro jutro, evo i ja ne spavam od 5h sigurno, glava me boli uzasno, pa sam ustala da popijem kavu, ne mogu vise lezat i prevrcat se po krevetu. 
    Hvala za pupu, nekako mi se cini da ga ima  pa me zanimalo jel i kod vas tako. S time da kazu da u drugoj trudnoci pocinje prije rasti nego u prvoj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.