Drage cure! Jeli neka od vas u ranoj trudnoći osjećala kao menstrualne mučnine, kao da ću dobiti? Jeli to normalno ili nije dobar znak? Prije nekoliko dana sam imala plus na testu, u ponedjeljak vadim prvu betu, Hvala puno 💗💗💗
U prvoj trudnoći skoro cijelo prvo tromjesečje onda nista skoro do zadnjeg onda opet.
Sad sam skoro bez simptoma i to me bas brine.
Do pregleda jos dva i pol tjedna sva sam napeta i nervozna.
Sretno s betom.
Vadis ponedjeljak i srijedu?
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
38 Curica💜46 Dečko💙11 🌞= 95 bebice naše lijepe
Naš popis tamo skoro pred početak poroda naših ljeto/jesenskih beba...
Tada sam ja vodila listu i nekim curama sam cesto mjenjala spol skoro sa svakim pregledom tako da me baš zanima kako će se nama u grupi pokazati ❤️
Znam i jednu curu privatno kojoj je nifty rekao krivi spol
*
Evo me 😁 sve je ok s bebicom
Svi mogući nalazi krvi i urina dobri, osim šećera koji je malo povišen pa idem na OGTT za dva tjedna. Veliki smo 4,53 cm (po uzv 11+2), ❤ lupa, a beba se toliko razmahala da ju je dr. jedva izmjerila 😁 Sljedeći pregled je drugi petak, 26. 11. kad mjerimo NN.
I sve nekako imam osjećaj da je dečko, ne znam zašto, ali eto. 💙
29 god., dulji ciklusi
11. 10. - debeli➕
21. 10. - prvi pregled (7+4 ZM, 6+4 UZV), ❤ kuca, hematom ➡️ Duphaston
19. 11. drugi pregled: 4,53 cm, sve ok ❤
26. 11. Nn ✔
Evo me 😁 sve je ok s bebicom
Svi mogući nalazi krvi i urina dobri, osim šećera koji je malo povišen pa idem na OGTT za dva tjedna. Veliki smo 4,53 cm (po uzv 11+2), ❤ lupa, a beba se toliko razmahala da ju je dr. jedva izmjerila 😁 Sljedeći pregled je drugi petak, 26. 11. kad mjerimo NN.
I sve nekako imam osjećaj da je dečko, ne znam zašto, ali eto. 💙
Ajme super za dobar pregled!❤️❤️🥰
Nadam se da je šećer samo lažna uzbuna i da će i to biti u redu. I ja imam feeling da nosim dečka, al budemo vidjeli uskoro 🤗
Nikako vas pohvatat zadnjih dana 😔
Ugl cestitke curke na super pregledima a novim curama zelim dobrodoslicu i ugodno druzenje ☺️
Vecinu toga sam zaboravila sto sam htjela napisat dok sam procitala sve do kraja 😅 zao mi je cure sto imate jos uvijek mucnine ali i tome ce doci kraj 😉 ja sam u timu bez simptoma uopce osim minimalnih probadanja u jajnicima i to predvecer pa to vec prepisujem umoru. Vidim da ste razgovarali o kilama, ja sam na zadnjem pregledu se vagala prvi put nakon poroda 😂 startam s 48.9 a dokle cemo doc vidjet cemo😅 proslu t sam bila 52, zavrsila s 63
Dobro jutro cure! Zelim vam ugodan vikend
Bravo za uredan pregled hihi
Svaki dan ne mogu ponovno zaspati ako se probudim da moram na wc 🙈 bas mi je to iritantno, pogotovo ako me probudi u 2 ujutro
Sweety bas ti je slatki pupo kod mene je slicno, pripisujem to nadutosti koju jos uvijek osjecam, vjerojatno i utrici tome pridonose, ali da je iskocilo u donjem dijelu trbuha i da je tvrdo bome je
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Cure jesu i kod vas trbuscici ovako ??
https://ibb.co/cks6T7v
Divan ti je Pupo
*
Jutro curke. Luda sam evo haha 🤦 probudila se u pola 4 da idem u WC, i nakon toga nebi zaspala nikako. Okrećem se kao na ražnju po krevetu 🤷🤣
Dobro jutro, evo i ja ne spavam od 5h sigurno, glava me boli uzasno, pa sam ustala da popijem kavu, ne mogu vise lezat i prevrcat se po krevetu.
Hvala za pupu, nekako mi se cini da ga ima pa me zanimalo jel i kod vas tako. S time da kazu da u drugoj trudnoci pocinje prije rasti nego u prvoj
Sortiraj odgovore
Najstariji