Jutro cure. Ja sam vec danima slaba ne znam kako uopće to opisati i ne znam jel se koja susrela s tim..
Znači tlak mi je ok, ali kad krenem nesta raditi stalno u glavi ko da sam pijana na pola, uopće nisam svoja, kao da mi se vrti, ali nije vrtoglavica ono da mi se sve zavrti nego ni simo ni tamo. Najbolje mi je dok ležim i spavam🤦♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Znam da se negdje već spominjalo ali da ne vrtim unatrag toliko,cure koje koristite slobodan dan za pregled,šta pitate ginekologa samo da vam napiše potvrdu nekakvu ili? Hvala 😊
Tako je - tražiš od ginekologa potvrdu za poslodavca u svrhu ostvarivanja prava na plaćeni dopust za redovni pregled.
Moj poslodavac traži potvrdu, jer treba "dokaz" na temelju čega se dodjeljuje plaćeni dopust.
Jutro cure..
Sretno svima na pregledima danas!!!!
Dobrodošle nove cure i samo pozitivno i hrabro neka bude sve OK..
Nikki Kako mislis da ti je mala naknada? Naknada na komplikacijama je 4250 kuna tako negdje i to je za svih isto,osim ako nisi mislila da će ti izračunata naknada za porodiljni biti mala? Da ti ispričam iskustvo moje u prvoj t, ja sam ostala na komplikacijama radi krvarenja i kad je stalno isto sam se htijela vratit na posao i dobro da su me ovi s posla informirali da nije dobro prekidati (meni tada barem) zato sta mi naknada za komplikacije onda bi ušla u naknadu za porodiljni sta mi je bla razlika u plaći i srozalo bi mi prosjek jako puno tako da sam ostala doma do kraja. Raspitaj se malo o tome pa napravi računicu :)
Martina Nadam se da će ti danas,sutra poslati rezultate za Panoramu :)
Hvala ti! Baš nikako dočekat! Mail otvaram svakih 5 minuta 😅
Marta tako je i meni
I cim je prostor malo zagusljiviji odma me tak ulovi.
Ja sam cijeli prosli tjedan samo prelezala.
2 biokemijske
1.10➕
12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
______
https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png
Hvala cure 😊
Ja sam najavila već, privatna je firma pa možda me neće ni tražiti to,ali pitat ću ginekologicu za svaki slučaj.
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Visibaba Ni kod mene ne traže nikakve potvrde, iako sam ga ja prošli put pitala i on mi je napisao :) Moji iz firme su kao Lovely pošaljem na Kadrovsku da ću taj dan koristit plaćeni dopust radi pregleda i CC šefa u mail da zna koji dan će mi bit slobodan i to je to.. Tako da si provjeri na poslu,ako ne treba da ni ne pitaš..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Jutro cure❤️❤️❤️
Sretno danas na pregledima 😃
Ja se dosta dobro osjecam zadnjih par dana, vratila mi se energija i nema mucnina. Samo me probava i dalje jako muci.. ne idem danima i onda dobijem grceve i proljev.
Nekako mi je sad cudno bez mucnina i onog jadnog umornog osjecaja i stalno se pitam jel sve dobro s bebom 🤷🏻♀️
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
MissR I ja isto tako, 2 puta se valjda potrefilo da je bilo sve OK,a jučer opet drama s probavom :( i silim se samo da ne dođe do grčeva a ni to nije dobro..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Evo i mene nakon pregleda 🥰
Danas sam 11+5 po mengi, a po uzv 11+1... Sve je u najboljem redu. Beba je velika 4,35cm. Mlati rukicama i nogicama. 💜💙 Doktorica nam kaže da misli da je dečkić, ali neće potvrditi još jer je rano 🥰 kao što sam rekla, stvarno mi svejedno, najvažnije da je sve u najboljem redu 💙💜
Evo i mene nakon pregleda 🥰
Danas sam 11+5 po mengi, a po uzv 11+1… Sve je u najboljem redu. Beba je velika 4,35cm. Mlati rukicama i nogicama. 💜💙 Doktorica nam kaže da misli da je dečkić, ali neće potvrditi još jer je rano 🥰 kao što sam rekla, stvarno mi svejedno, najvažnije da je sve u najboljem redu 💙💜
Ajme baš mi je drago da je sve prošlo u najboljem redu! Ja se sva raznježim kad vidim te male pokrete i skakutanja 🤰💞
Kada ti je sljedeći pregled, da odmah update-am listu? 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji