Čestitam cure 😊😊 baš lijepo 🍀🍀🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Bas mi je drago zbog svih dobrih pregleda. Cestitam vam cure ❤️❤️❤️
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Cestitam cure, bas je lijepo vidjeti ove lijepe vijesti.
Ne znam jel vi popratite, ali kad otvaram forum ispod je tema spontani pobačaj i vidjela sam dosta imena cura pa sam pročitala, znači od cura koje su nam bile ovdje na temi, a nisu nam u međuvremenu ni javile tužne vijesti :(
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ne znam jel vi popratite, ali kad otvaram forum ispod je tema spontani pobačaj i vidjela sam dosta imena cura pa sam pročitala, znači od cura koje su nam bile ovdje na temi, a nisu nam u međuvremenu ni javile tužne vijesti :(
Aaaaaaaa 🙀 nemoj mi to ni govoriti, panika mi i ovako raste od sutrašnjeg termina 🙈😭 😥
Tak mi je bilo drago čuti sve te lijepe vijesti,sad me opet panika lovi. Tko će dočekati termin sutra u 13:00...😏😞
Aaaaaaaa 🙀 nemoj mi to ni govoriti, panika mi i ovako raste od sutrašnjeg termina 🙈😭 😥
Tak mi je bilo drago čuti sve te lijepe vijesti,sad me opet panika lovi. Tko će dočekati termin sutra u 13:00…😏😞
Suosjećam. Moj je u petak tek, onda će mi biti 3 tjedna od zadnjeg pregleda, koliko se lošeg izdogađalo u međuvremenu sve me strah više nego inače 🤷♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Čestitke curama na dobrim pregledima.
Novim curkama želim dobrodošlicu.
Ja baš nisam aktivna ovih dana jer su me satrale glavobolje, i ponovno sam počela povraćati.., 😏
Hej cure, sutra ce biti tjedan od niftya.. da bar dodje.. ali n3 vjerujem.. u prvoj trudnoci mi je dosao nakon 9 dana.hahah.. tako da bolje da se ne nadam.. čestitke curke na super pregledima..
🧔39
👧31
Cure ja vas napustam...zao mi je ali nemam dobre vijesti i žao mi je što kvarim dan sa dobrim vijestima. Uglavnom u bolnici sam,ujutro idem na čišćenje. Dijagnoza je molarna trudnoca tako da...😔 teško mi je al nemogu promjeniti situaciju. Sretno vam svima. I nadam se da se opet nekad čujemo.
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Evo zvala me doktorica sada, nifty uredan, čekamo dečkića 🥰🥰🥰
🧔39
👧31
Evo zvala me doktorica sada, nifty uredan, čekamo dečkića 🥰🥰🥰
Ooo puni nam se lista, čini mi se da dečkići vode haha.
Sortiraj odgovore
Najstariji