Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Burito
    19. Veljača 2025. 11:28

Ma Crazypeach, ne posustaj. Ako vjezbas i pazis na prehranu prije ili kasnije rezultati ce doc. Ma ne maltretiraj se s tim sokovima. To je vise za procistit organizam, a ne dugorocno rijesenje. Koliko uopce dugo covjek moze izdrzat na tim sokovima. Ako mozes podebljaj si na 3 treninga tredno. Ja sam isto na dva treninga tjedno jer mi muz neda 3, to mu je previse da ga ostavljam solo doma uspavljivat klince :D Tako da vidm da nema dodatnih kila i problema, al ne mogu reci da se vracam u formu brzinom kojom zelim. Isto cekam na rezultate...
    sunchica, sretno s ucenjem. Ideja za mobilne, ma super. Nama su i to bila lijepa iskustva. Gledali smo uvijek da imaju vecu terasu pa da klinci mogu biti vani. A uglavnom se i rade takve da imaju povece terase. 

• Tinchy300
    19. Veljača 2025. 15:01

Spermiogram je uredan. Radili smo sve nalaze. Sve je ok. Jedino je meni igg bio 2x povisen. Normalno je 20, meni je bio 21 i 23.
    Sve je drugo ok. Zato sam jos vise jadna zbog svega. To je vjer ono kad ne znaju koji je uzrok. Ja vjerujem da je do kvalitete jajnih stanica. I rezerva jajnih stanica mi je slabija malo al nis alarmantno. U biti probati cemo i potpomognutu pa cemo vidjeti kaj bude.
    Ja mi isto mobilne kucice. Bas mi se to svidja. Gledala sam Valamar Porec al preskupo mi je obzirom da imamo vikendicu na moru. Budemo vidjeli kaj cemo. Suprug ima kolektivni u 8mj tak da ne mozemo bas birati godisnji.

Crazypeach
    19. Veljača 2025. 16:53

Tinchy puno sreće. 

To su sokovi,ili od pola litre ili manje koji se piju svaka 3 sata. Detox može trajati ili 3 ili 5 dana (ubiti može koliko želiš). Nikad nisam bila baš na takvom detoxu. Mislim da ne može biti loše samo eto malo je preskupo budući da se radi o sokovima. Ne bi samo radi dijete nego i dobrobiti orgaznizma.

Crazypeach
    19. Veljača 2025. 17:55

A za trening definitivnno se slažem da bi 3 x tjedno bilo optimalno samo eto-treba naći vremena živim na selu ali imam sve u "kvartu". Idem na nokte u salon kuća iza mene. Teretana mi je udaljena 10 min hoda od kuće i imam treninge u 18 h pa sam u 19:10 već doma. Sad sam čak počela ić i ranije pa vježbam 10-15 min prije na orbitreku. A razmišljam da i subote odem ujutro odvježbati pa makar sama ali subote su obično rezervirane. Ujutro ili idem u dućan pa se žurim skuhati ručak obično popodne idemo negdje s klincima.

• Burito
    24. Veljača 2025. 09:51

Crazypeach, od prije koju godinu preko hzzoa se mozes naruciti kod nutricionista. Ne mislim da su ti sokovi losi, ja sam godinama pila dr Breuss umjesto dorucka, moji starci su ga radili. Ali nikad ovako da samo pijem sokove. Al vidla sam kod buraza i tate kak to izgleda :) Nutricionist bi te vjerojatno znao savjetovati o prehrani generalno kako da se usmjeris. Moji necaci idu od kad je to moguce preko hzzoa, i zadovoljni su. I ja sam razmisljala otici, ali nemam dosta veliku motivaciju s obzirom da nemam neki problem s time, kako mi se cini. Vise je do moje samokontrole :) 

• Burito
    24. Veljača 2025. 09:53

Tinchy, pa ako imas viksu na moru onda bi ti trebalo bit najlakse priustit si ponekad takav luksus, gora kombinacija mi zvuci kad je nemas 

Crazypeach
    25. Veljača 2025. 09:49

Burito nisam znala da možeš ići preko hzzo-a nutricionistu. Jesi sigurna da baš može ići bilo tko? Ili je to samo za osobe koje imaju poremećaj u prehrani. Inače u nedjelju sam stala na vagu. I.... ugodno se iznenadila. 61.1. što znači da sam ugrubo od Nove godine skinula 5 kila. Ipak ide ali jako sporo. Što se sokova tiče,nemam pojma. Možda bi probala na 3 dana mislim da ne može loše utjecati na organizam. 
    Ono što Tinchy želi reći (pretpodtavljam) da ti je žao izdvojit novac kad već imaš kuću na moru. To je nekako i moje mišljenje. Sve je postalo prestrašno skupo i meni je osobno žao dati novac (pričam o sezoni). Imamo kuću idem bilo kad bez obzira na cijenu mogu biti koliko želim. Lokacija kuće je super,drugi red do mora,pred nosom nam plaža. Da budem iskrena jako bi htjela otići negdje drugdje,jer ovako si uvijek na istom mjestu ali dal bi imala takav luksuz kakav imam u "svojoj"kući to je pitanje. 

• Tinchy300
    25. Veljača 2025. 13:17

Crazypeach Ma da to sam htjela reci. Zao ti je dati toliko novca jer je to fakat previse. Meni je previse dati 3000 eur za tjedan dana mobilnih kucica u Istri u sezoni. Eto fakat mi je to previse. 
    Sad smo si rezervirali 3 nocenja za tijelovo u kampu pored Poreca. Bas se veselimo. Al to je ok cijena, cca 460 eura 3 nocenja al samo nocenje. Al obzirom na neke druge kampove ovo je super cijena. 

• Burito
    25. Veljača 2025. 22:07

Skuzila sam kaj mislis, al reko ovo je druga strana price. Kad imas kucu na moru veci dio ljetovanja mozes proci dzabe, a onda je puno manji problem platiti nesto skuplje na tjedan dana. Ali cijena od 3000 eura na tjedan dana nema bas veze sa time imas li kucu ili ne. Bar u mom slucaju. To jednostavno ne razmatram. 

• Burito
    25. Veljača 2025. 22:16

To je samo razlika u razmisljanju onog ko ima nes na moru, i onog ko nema nis vjerojatno Crazypeach, trebalo bi biti za sve, al s obzirom da su informacije bile samo usmenim putem bas cu i provjeriti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.