Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Burito
    17. Veljača 2025. 15:10

Mi prek fejsa trazimo smjestaje. Planiramo kampiranje+more kao veci godisnji, i jos par noci glamping u Amarinu u svibnju. Mi fakat nadjemo povoljno na moru. Npr glamping bude izmedju 60-80 eura noc u predsezoni za nas 4. Ne mogu rec da je jeftino, al s obzirom na glamping tamo inace stvarno velika razlika u cijenama. Vis smo prosle god placali 60 eura noc u sestom mjesecu za nas 4, i to na stvarno dobroj lokaciji. Zvali smo opet iste ljude i nisu povisili cijenu. 80 eura su termini pocetkom sedmog, pa mozda uzmemo mix jeftinijih i skupljih noci. Kampiranje je jos jeftinije i od jednog i od drugog, al tu je pocetni ulog velik (da se kupi oprema). Ali jako volim Sloveniju tako da ocekujem bar jedan skuplji izlet tamo, kao npr prosle god Alpe u Sloveniji. Generalno sve u Sloveniji nas ispadne jako skupo, al toliko mi je lijepa da ne mogu zaliti. Te Alpe prosle godine necu nikad zaboravit.

Kaj se tice tog Gorskog Kotara/Like, mi smo ono bili s prijateljima za Advent, i planiramo opet spajati u sestom mjesecu produzeni vikend. Kako nas je 4 obitelji sa hrpom djece, jako nam je tesko naci smjestaj da budemo skupa, ili bar da djelimo dvoriste npr. Ona kuca u kojoj smo bili za Advent je vec tada bila popunjena valjda za sve praznike u 2025. Tako da ovo sto smo jedino nasli je bas skupo i te novce mi je tesko prezalit. Al opet, kao iskustvo s tolko prijatelja i djece fakat radi uspomene...to me malo tjesi iako ne skroz
    .
    Generalno savjetujem trazenje smjestanja preko fejsa. Mi smo tako unazada cca 4,5 godina. Jos nas do sad nitko nije prevario, iako treba biti oprezan jer se opet placa kapara i ide na povjerenje. Al mi si uvijek damo truda da istrazimo malo osobe, prijasnje objave, review-e ako ima. Stvarno dosad smo imali samo dobra iskustva.

• Burito
    17. Veljača 2025. 15:14

Tinchy, drugi dio komentara samo nestao ojoj Ukratko, frendica mi je bas nedavno imala jako dobro iskustvo i zatrudnjela je odmah, no znam i price gdje je proces bio mukotrpan i dugotrajan...Ima ginekologa koji se bas i bave time da pomazu parovim u zacecu na prirodne nacine, ja bih vjerojatno prvo s time zapocela. Ako imas volje pa da nadjes nekog za konzulatcije. Pogotovo s obzirom da prvi puta nije bilo problema, i niste prepoznali neki moguci uzrok. Sretno u svakom slucaju  

Crazypeach
    18. Veljača 2025. 11:03

Ajoj Tincy baš mi je žao...ne razumijem se nažalost ništa. Nikada nisam koristila trakice pa ne znam kak se to prati isto. A jesi išla na pregled kod svog ginekologa? On/ona bi trebali vidjeti kad je ovulacija na uzv-u. Ja sam se ono bila us*** kad bi je kasnila menga mjesec dana,nakon toga sam.otišla na ginekološki pregled i rekla mi je doktorica da mi se dogodio neki disbalans u tijelu. Očito sam bila pod stresom a nisam ni sama znala da jesam. Uglavnom rekla mi je ako vidi vodeći folikul da je sve u redu i vidjela ga je. I jel muž bio na spermiogramu? 
    Burito hvala na savjetima.

• sunchica555
    18. Veljača 2025. 20:23

Burito mi smo imali isto stanje s upalom uha, al ja sam ju odvela doktorici odmah jer nekako i nakon te noge sam se baš bojala da ne bi još pukao bubnjić ili nešto, a nisam mogla procijeniti uopće kolko ju jako boli jer nam se prvi put desila upala uha, probudila se bila u plaču da je jako boli uho i temperatura 38,5, dobila je antibiotik al opet nije strasno s obzirom da joj je to drugi antibiotik u zivotu pa sam izvagala da ipak mozda bolje da popije, al nju općenito samo virusne bolesti napadaju pa sam skoro pa sigurna da je to bilo virusno isto. Uglavnom nakon tog jednog dana je već bila ok, al sam ju ostavila cijeli tjedan doma dok nismo popili sve. 

Sad opet vrtić, nadam se da bude zdrava, vjerojatno joj je i zbog te nogice i dugog mirovanja malo opao imunitet. 

Crazypeach kako ide s režimom prehrane?
    Ja sam na minus dvije kile, morala bi malo postrožiti režim

Joj ja imam trenutno i ispite na faksu, plus drzavni, čak i na poslu je guzva, jedva čekam da to sve riješim i da odemo na godišnji, ja bi voljela negdje van otići u predsezoni, Mallorca ili Alicante, ovo s kampovima i spavanje u prirodi me isto privlači jer sam ko mala bila u izviđačima i to mi je bilo top. 
    Razmisljam mozda o mobilnim kućicama kao jednu od opcija, to mi je fora dok su djeca tak mala pa mogu hodati okolo i upoznavati ljude. Mislim da je to njima top, još ako je neka borova šumica za bronhije i pluća, spojit ugodno s korisnim. Al evo vidjet ćemo do ljeta. 

Tinchy znam za par slučajeva, jedna poznanica dosta starija od tebe, više od 40, nije uspjelo iz više puta, na kraju su posvojili, druga do 35 te ostala iz prve, često znam da budu i blizanačke trudnoće u pitanju (od muževih kolega žene). Probajte svakako, nemate šta izgubit. 

Crazypeach
    19. Veljača 2025. 09:01

Sunchcica ne ide nikak. Debela sam ko prasica stvarno se pridržavam ali iz nekog razloga ne ide dole. Čak iz očaja razmišljam o tome da kupim neke sokove pa krenem postit ali su dosta skupi.Frendica ih je kupila i sad me nagovara da kupim i ja a meni je previše za dat. Imam i doma sokovnik ali moram priznat da mi se neda cijedit 5 sokova na dan jer to podrazumijeva i pripremu voća i povrća kao i pranje sokovnika. Ne znam muž mi veli ne treba ti;jedna cura.iz teretane mi je rekla da trebam skinut jedno 4 kile uglavnom više sam gladna nego sita a rezultata baš i nema. Još idem 2xtjedno trenirat. Ne znam kakva bi bila tek da ne idem.

Jel tko od vas išao možda s djecom u neki family hotel?

• Burito
    19. Veljača 2025. 11:28

Ma Crazypeach, ne posustaj. Ako vjezbas i pazis na prehranu prije ili kasnije rezultati ce doc. Ma ne maltretiraj se s tim sokovima. To je vise za procistit organizam, a ne dugorocno rijesenje. Koliko uopce dugo covjek moze izdrzat na tim sokovima. Ako mozes podebljaj si na 3 treninga tredno. Ja sam isto na dva treninga tjedno jer mi muz neda 3, to mu je previse da ga ostavljam solo doma uspavljivat klince :D Tako da vidm da nema dodatnih kila i problema, al ne mogu reci da se vracam u formu brzinom kojom zelim. Isto cekam na rezultate...
    sunchica, sretno s ucenjem. Ideja za mobilne, ma super. Nama su i to bila lijepa iskustva. Gledali smo uvijek da imaju vecu terasu pa da klinci mogu biti vani. A uglavnom se i rade takve da imaju povece terase. 

• Tinchy300
    19. Veljača 2025. 15:01

Spermiogram je uredan. Radili smo sve nalaze. Sve je ok. Jedino je meni igg bio 2x povisen. Normalno je 20, meni je bio 21 i 23.
    Sve je drugo ok. Zato sam jos vise jadna zbog svega. To je vjer ono kad ne znaju koji je uzrok. Ja vjerujem da je do kvalitete jajnih stanica. I rezerva jajnih stanica mi je slabija malo al nis alarmantno. U biti probati cemo i potpomognutu pa cemo vidjeti kaj bude.
    Ja mi isto mobilne kucice. Bas mi se to svidja. Gledala sam Valamar Porec al preskupo mi je obzirom da imamo vikendicu na moru. Budemo vidjeli kaj cemo. Suprug ima kolektivni u 8mj tak da ne mozemo bas birati godisnji.

Crazypeach
    19. Veljača 2025. 16:53

Tinchy puno sreće. 

To su sokovi,ili od pola litre ili manje koji se piju svaka 3 sata. Detox može trajati ili 3 ili 5 dana (ubiti može koliko želiš). Nikad nisam bila baš na takvom detoxu. Mislim da ne može biti loše samo eto malo je preskupo budući da se radi o sokovima. Ne bi samo radi dijete nego i dobrobiti orgaznizma.

Crazypeach
    19. Veljača 2025. 17:55

A za trening definitivnno se slažem da bi 3 x tjedno bilo optimalno samo eto-treba naći vremena živim na selu ali imam sve u "kvartu". Idem na nokte u salon kuća iza mene. Teretana mi je udaljena 10 min hoda od kuće i imam treninge u 18 h pa sam u 19:10 već doma. Sad sam čak počela ić i ranije pa vježbam 10-15 min prije na orbitreku. A razmišljam da i subote odem ujutro odvježbati pa makar sama ali subote su obično rezervirane. Ujutro ili idem u dućan pa se žurim skuhati ručak obično popodne idemo negdje s klincima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.