A eto na razgovoru smo za IVF, obavljamo pretrage i tako. To nam je opcija. Budemo vidjeli kaj bude. Sutra idem sa nekim nalazima. Al radimo i prirodno na tome pa ćemo vidjeti :)
Bok Curke evo da se i ja malo javim… moja curka se skroz oporavila sto se tiče noge, od ovog mjeseca ju i puštam na tobogan, drugi i treći mjesec sam ju štedjela za sve. Na faksu imam još samo jedan ispit i specijalistički rad, položila državni ispit, tako da mi sve nekako ide po planu. Veselim se ljetu bez učenja i obaveza i napokon duugom godišnjem
Nisam ju jos odviknula Od pelene, probali smo jedan vikend pa se zapisavala gdje je stigla, od 10 pokušaja samo jedan je bio u Tutu, kajanje niti čuti u Tutu, pravi se ona da kaka ali spremna je sjedit ba Tuti sat vremena i onda se ukakat u pelenu, vidim da bi to mogli biti bas izazovno kad izbacimo skroz pelene, a to ću napraviti sad pred ljeto, pa će nekako naučiti, treba mi malo vise dana od vikenda . Inace bas puno priča, jedan tata u parku se iznenadio kao kako za svoju dob već slaže tako komplicirane rečenice, stvarno je ok sad da se s njom sve dogovorit, jedino je teška postala za jutarnje spremanje u vrtić i s fazom da će sve sama, bas ju jako ljuti ako nešto napravim sto si je ona zamislila. Neki dan su u vrticu imali traženje jaja pa je bila oduševljena s tim, općenito postaje sve socijalnija i ima dvije frendice u vrticu koje mi stalno spominje 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji