Skroz je fleksibilno, nekad budem do 13h, nekad do 16h, ovisi koliko posla imam, ili pak obiteljskih obveza. Ali mozemo uzeti i za van pa ima opcija da uzmem rucak doma iz kantine. Tako da kad smo npr bolesni ili slicno, nekad tako i radim. Mi smo na proslom poslu uvijek nosili tortu za rockas u ured, to se sjecam. U ovoj nema vise ni toga. Vjerojatno jer smo na starom poslu bili dosta dobra i vesela ekipa. Ovdje gdje sam sada imam dvije, tri dobre kolegice, ali sa svima ostalima ne bih rekla da je tu nesto vise od strogog poslovnog odnosa. Vecina ljudi oko mene su bas developeri, IT-evci raznih vrsta, sve dobri ljudi, al nekak nismo na istoj valnoj duljini. Iako i je i moj posao vezan za IT teme, ipak je dosta šarolikiji što se tice mojih obaveza.
Hej curke, kod mene na bivšem poslu smo imali faze, tamo oko Uskrsa i korizme sve zdravo, pred Božić bi stalno dobivali neke slatkiše pa bi krenulo debljanje, pred more bi svi paziliovdje sad nema toga jer je prevelik kolektiv, mi koji smo u sobi znamo nekad nešto donijet pa međusobno podijelit, također rodjendan tko hoće nešto sitno donese. Evo da se i ja pohvalim drzim se režima od 29.12, još se nisam vagala, primjećujem da je škemba splasnula.Curka već super hoda, još malo nogica zaostaje, al sve može raditi kao i prije (još ne može trčati) tako da mislim da bude treći tjedan bila super. Meni se tak teško sad vratit na posao nakon ovolike stanke, vjerujem da će i njoj biti problem, baš se naviknula sad na mene, a sad mi je i lakše s njom jer sve može i stolica se normalizirala pa baš uživamo
Curke jel ste uvele jastuke djeci? Ne znam šta bih s tim jastukom, kako je imala nogu u gipsu smo joj stavili vitapur first pillow, jer nije mogla spavati u puno polozaja, da joj bude što udobnije, sad kak više nema gips prekjučer ju nađem obrnuto od jastuka da leži na trbuhu (i inače voli spavat na trbuhu), vidim da još voli spavat na ravnom, sad sam joj stavila neki skroz mali jastuk, ne znam dal' da to i smatram uopće jastukom jer muž veli da misli da joj je ovaj previsok i da će samo ukočiti vrat, neda se smanjit punjenje na njemu, eto ne znam ni sama, sad sam joj ostavila taj skroz skroz nizak, mozda pet cm visine, al opet znam da je vrijeme uskoro da se uvede normalan, ona kao da bi kombinirala.
Sunchica ja sam uspjela skinuti neke 2 kile. Još 8 barem nije da sam toliko debela,izgledam normalno ali noge su mi bucaste. Uvijek su mi bedra bila šira i kad sam bila najmršavija. Drago mi je da je curka dobro i da se super oporavlja. Čekaj jel ti jedeš jednom dnevno? Ja bi umrla od gladi. Moj ima jastuk od nedavno,isto je dosta visok-neki Ikein. U prvo vrijeme ga je izbjegavao i glavu imao na ravnom, sad mi se čini da ima glavicu na jastuku. Mislim da smo mu kupili jastuk prije negdje pola godine.
Ja sam joj pocela davat jastuk kod nekog od njenih bronhitisa, s obzirom da je kod toga bolje da je na povisenom. Sad ih imaju, al nekad ga koriste, nekad ne. Mislim da im nije nesto bitan taj jastuk dok su tako mali. Mozes staviti pa nek ga koristi kad zeli. Nekad se stvarno cini kao da bi se mogli pokocit, al ja kad o sebi razmisljam, nisam znala kaj je to pokocenost do tinejdzerske dobi negdje. A imala sam uzasne i madrace i jastuke cijelo djetinjstvo Meni se taj vitapur cinio bas dobar, i njega i mi imamo.
.
Ja sam isto gradjena nekak da mi sve ide u guzocu i noge, trbuh mi nikad nije bio problem. I bokovi su mi presiroki za moj ukus, al kad budem u fit fazi, ko da ta sirina ne dolazi do izrazaja tako.
Pozdrav curke zavidim svima koje nemaju problem sa trbuhom. Meni je najgori taj dio. Ja sam mrsava al uvijek sam imala skembicu i to nemrem rijesiti. Mozda bi mogla da smanjim slatko al nikad i kad sam trenirala 4x tjedno nisam imala skroz ravan trbuh.
Meni mala ima jastuk iz ikea-e al to je tako nisko. I to zbog sinusa obzirom da ima sluzi u nosu i zna se zakasljati. Nekad spava na njemu nekad ne. Nekako se ne sekiram oko toga kad je bas niski.
Burito skuzila sam danas da se ipak može maknut punjenje, pola sam maknula, čini mi se da će sad biti ok. Jučer navečer sam gledala kak da izvučem punjenje ali nisam našlada i meni se sviđa taj vitapur, čak je bila akcija jedan plus jedan gratis pa sam uzela odmah i onaj s memorijskom pjenom nakon treće godine, al taj je jos zapakiran.Crazypeach ma ne, jedem dva put dnevno čak izmedju i slatko koji dan, ali u pet sati sve znači cca od 11:30 do 16:30 i to je to, nekad uspijem balansirati skroz zdrave obroke a kad me pukne dam si i oduška.
i meni se prima najviše donji dio trbuha i guza, bedra, visoka sam pa to ok izgleda čak i s kojom kilom više, tj nije primjetno, čak mi genetski guza ok i kad ne vježbam, ali prvo kad gubim na kilazi odlazi lice i cicke, po mjerama mi je gornji dio uži od donjeg, onda Guza a trbuh zadnji. Za odlazak masti s trbuha baš treba vojnički rezim, imala sam lijep trbuh s min pet treninga tjedno (cross fit treninzi) i balansiranom prehranom, a to je baš teško postići, treba baš biti u tome.
Ne stignem popratiti sve... Mi smo evo od dermatitisa završili u bolnici! U jedan dan se to strašno pogoršalo, vjv se na tijelu otvorila ranica, tj.znam da je i ušla bakterija! Napala svu kožu na tijelu! Znači, ono je bilo strašno za vidit! To se izdogađalo u tako kratkom vremenu da ni ja sama još ne vjerujem! U jednu večer je cijeli pocrvenio, infekcija, a Bože!
Jbnti dermatitis, luda sam! Nekad baš pomisliš, pa jeli ovo moguće?! Zar stvarno u današnje vrijeme ne postoji lijek, za oni sranje da moram tako reći od korone su preko noći izmislili 300 cjepiva, a za ovo - nađite kremu koja mu odgovara!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Sortiraj odgovore
Najstariji