Meni isto crossfit kao neki ekstrem. Iako nikad nisam probala, al slusala sam ljude sto rade na treningu pa nikad nisam ni pozeljela :) Cini mi se da za to moras biti sportski tip, a ja iako uzivam ici na vjezbanje i generalno kretanje itd, apsolutno nisam sportski tip, bas suprotno :D
.
Mislim da je bas bitna i mikrolokacija za vrijeme porodiljnog. Ja sam na ovom zadnjem porodiljnom bila u kvartu koji ima bas lijepo uredjene prostrane pjesacke zone, zelenilo, potok, trgic... Ista je stvar bila da je mala voljela puno spavati iskljucivo vani, tako da su meni ti sati u setnji bili top :) I na hladnoci i na suncu. Procitala sam u tom periodu vise knjiga u tim setnjama, sjedala na kave, malo si ugadjala s hranom vani, npr croassan i kava :P U kvartu je stalno puno trudnica/mama s djecom tako da tako i upoznas nekog, pa bi mi frendice znale doc u kvart na kavu. Maksimalno sam koristila to vrijeme vani. Naravno, na pocetku kad je bilo sto stupnjeva nismo izlazili, mala se rodila pocetkom sedmog. Al cim se dalo krenule smo u setnje. Inace mislim da je moj kvart prenapucen, i izvan tih pjesackih zona ima previse auta, prometa i strke. Al kad si na porodiljnom i koristis samo te mirne zone dok vecine drugih ljudi ni nema jer rade, tad bude bas idilicno. Izdajat se na srecu nisam nikad morala osim u mozda nekoj iznimnoj situaciji. To mi je tlaka samo i pomisao na to.
.
Sunchica, jel oporavak 3 tjedna od sad il ste vec odradili neko vrijeme? Tri tjedna mi se bas dosta cini, vjerujem da se kroz dane kako se noga 'ugrijava', oporavak i ubrzava. Meni je mala tako prestala hodati i bila malaksala kad joj je falilo zeljeza. Bas je tada bila klimava na tim nogama, bilo pa proslo hvala Bogu.
Mi imamo na poslu onaj podizni stol. To je kao dobro koristiti da ga dignes svakih par sati. Svi smo bili sretni kad smo ih dobili, sad mislim da ih dignemo svakih par mjeseci ili nikad :D Stolice su na srecu jako dobre. Crazypeach, mozda mozes traziti bolju stolicu? To je fakat bitno s obzirom da 8 sati sjedis u njoj. Pogotovo ako mozes od doktora dobiti potvrdu da imas neki problem s ledjima.
U Klaićevoj su baš stavili tri tjedna mirovanja od vrtića i poštedu jačih aktivnosti, ne bi ni mogla jače aktivnosti kad ne ide. Pa da od prvog dana do sada je velika razlika al i to je i dalje daleko od njezinog "normalnog", ne mora ona trčati za tri tjedna ali barem da normalno hoda i ima koliko toliko kondicije , kod njih to ide brzo, vjerujem da bude već drugi tjedan mogla samostalno hodati, makar uz šepanje.
Burito ja kako sam s malom bila na hitnoj u prvom mjesecu jer je konstantno plakala uvijek sam valjda bila u nekom grču i brizi, eto mogla sam i ja čitati knjige vani al nisam se mogla opustiti nikako, opuštanje mi je valjda bilo slušanje tišine. Totalni kaos mi je bio u glavi. Vjerujem da za drugo ne bi to tako bilo, sve i da bude plačljivom, em znam sve zive trikove sad, em oglušiš već na plač i ne letiš na prvu nit se možeš samo posvetiti bebi jer postoji i drugo dijete .
Što se tice crossa, da ja sam malo ludjak, volim te teške treninge, nije baš da sam hodala na rukama jer ne mogu al dosta sam stvari mogla i ti treninzi su me baš ispunjavali.
Crazypeach mene je to vaganje ubijalo jer bi isto tako samo to pratila onda ako zeznem s prehranom si prebacujem jer vaga stoji ili čak ako sam se drzala pa vise nije islo dolje sam odustajala, probat cu da mi ovo prijeđe u naviku, najgore mi je ubiti to trpanje hranom navečer kad malu stavim spavat, to me i deblja, na proljeće ću probati ubaciti treninge i rolanje.
Burito i ja jako volim kretanje,treninge i šetnje ali isto nisam sportski tip-nikako. Podizni stol zvuči super. Barem malo ustaneš.
Sunchica i ja budem navečer gladna ko vuk. Ovu večer sam si malo zgrijala mlijeko da barem malo zaboravim,čak je i pomoglo. Da to kad vaga stoji je baš frustrirajuće ili ako se nedajbože brojka poveća vidim da je sad puno bolje od kad nema napolitanki više na poslu odnosno kolege jedu,ja ignoriram. U redu je da se tu i tam počastimo ali ovo je baš iz dana u dan. Jučer je išla vrečica čipsa u krug,pa kikiriki...
Pa ja bi skrenula na tvom poslu, to bi bila vjecna borba :) Onda je stvarno jedina opcija 100 posto izbacit to i ni ne gledat kaj se jede, Jesu mladji ljudi ili? Cudi me toliko slatkisa u nasoj dobi :D
.
Ja isto volim jesti navecer. Moze biti i da je to jer sam tada napokon bez klinaca koji ce mi odmah uzimat iz ruke, i opusta me tak malo nes fino uzet, sjest uz telku i tako, gustanje... Tak da isto radim na tome da vise ne padam u napast jesti prije spavanja. Ili si uzmem malo bolje varijante, npr pojedem jogurt s granolom. To mi je bas fino fino, a nije losa opcija.
Sortiraj odgovore
Najstariji