Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Burito
    25. Veljača 2025. 22:45

E provjerila. Ako upises Savjetovaliste za prehranu, izbacit ce ti i link na kojem se mozes prijaviti za ici preko hzzoa, i poseban link za savjetovaliste od grada Zagreba u Domu zdravlja Centar (i taj zagrebacki je skroz besplatan i ne treba uputnica, samo se narucis telefonski ili mailom). Ne znam koliko si daleko od Zga, al taj je na dobrom glasu. Al za ovo od hzzoa bi se trebala moci naruciti. Nema ih u svim domovima zdravlja, pa kad se prijavis vjerojatno ce ti reci gdje je najblizi. 

• Burito
    25. Veljača 2025. 22:46

I pise da taj od hzzoa ima tim kineziolog, nutricionist, psiholog i ne znam ko jos. Stvarno dobro zvuci. Pitanje je samo gdje se tim uspio oformiti, a gdje nije, zbog manjak osoblja

Crazypeach
    26. Veljača 2025. 08:43

Burito da skužila sam i kaj ti hoćeš reć,ako imaš već kuću na moru,znači da možeš i ušparati. Ovo baš dobro zvuči. Nisam daleko od Zagreba,okolica Zaprešića sam. Budem vidjela,možda se i naručim. 

Crazypeach
    24. Ožujak 2025. 11:53

Bok cure opet je zatišje. Javljam da smo bili jedan vikend na moru,u family hotelu. Uglavnom,za klince super. Dvije su igraonice,jedna za manju djecu,druga sa napuhancima za veću djecu. Soba za igranje videoigrica (to mi se baš nije dopalo) bazen i saune. S time da možeš djecu ostaviti i na čuvanju (ako su stariji od 3 godine). Navečer su razne aktivnosti-dječji disko s animatorima i kino (puste neki crtani na Netflixu). Uglavom moji su bili oduševljeni. Ima tih family hotela posvuda mi smo bili u Novom Vinodolskom. Bolje je ić kad je loše vrijeme jer da je bilo lijepo bili bi većinom vani pa igraonica sama po sebi nema smisla. Evo čisto ako je netko za takav oblik vikenda. Mi smo se sjajno proveli i jedva čekamo ponovno na neki takav izlet. Hrane u izobilju,jednostavno od toliko izbora ni ne znaš na kraju kaj bi jeo. I doručak i ručak i večera vrlo bogato posluženi međutim unatoč tome ni muž ni ja nismo pretjerivali,a klinci isto nisu baš bili nešto od jela. 

• Burito
    25. Ožujak 2025. 01:25

Super, zvuci kao da ste se malo odmorili :) 
    .
    Mi smo bili u mini zoo landu u Sloveniji. Bas je fora za klince, super izlet. Samo mi je bilo zao krokodila i lavova, bas imaju male nastambe, tuzno zgledaju. Ostale zivotinje su cak veselije jer je interakcija s ljudima veca. Moze se uci kod papiga, hranit alpake koje hodaju okolo, devu, konja mozes podragat, hranit koze i kozlice, uci kod zeca u nastambu. Ima i mastovit parkic unutar zoo-a i tak je nekak cudno sve uredjeno, kao na filmskom setu westerna, tak da ima poseban stih. Ne znam jel inace tako, al nije bila ni guzva tako da smo bili odusevljeni sa svime. Planiramo iduce ici u Postojnsku jamu, nadam se vec u subotu. Ja i suprug smo bili prije djece, a mislim da bude klincima prefora.

Crazypeach
    25. Ožujak 2025. 09:28

Hvala na savjetu,zvuči fora. Slovenija nije daleko,mogli bi otići. Slažem se za jamu,to je i meni želja. Mi smo u nedjelju u Crikvenici,ima akvarij,čak sa morskim psima ali maleni su. Međutim nekak mi se srce stisnulo,te ribice plivaju u malom.prostoru,jednako kao i morski psi(3 su unutra),imaju čak i malenog krokodila koji živi sam u maloj nastambi. Baš mi je iskreno bilo žao tih životinja,oni su za divljinu a ne da ljudi bulje u njih preko stakla. 

• Tinchy300
    07. Travanj 2025. 15:10

Hej cure. Mi smo ok. Prebacili malu u njenu sobu sredinom 3 mj, pa 2 tjedna nakon skinuli pelenu. Još ima noćnu jer pije bočicu sa AD-om tako da i to moram riješiti.
    Ostalo je sve ok. Odborjavam do nekog spojenog vikenda da malo odmorim :).
    Kak su vaši klinci? 

Crazypeach
    08. Travanj 2025. 09:28

Tinchy znači velike promjene su se dogodile. Kako je prihvatila svoj krevetić i tutu? Mi smo dobro. Već 3 i pol mjeseca bez ikakvih prehlada/viroza. Zapravo se čak i potajno nadam da bude se jedan malo prehladio (naravno ništa.značajno tek tolko) pa da ostanem par dana doma. Željela bi oprati prozore prije Uskrsa jer kod nas nešto rade na cesti i to sad već traje i traje mjesecima. O prašini na prozorima i balkonu da ni pričam. Iako nisu gotovi sa radovima voljela bi malo počistiti tek toliko da osvježim. Ako ne onda mi ostaje subota a subotom su također druge obaveze.

• Tinchy300
    08. Travanj 2025. 13:17

Crazypeach  sve je super prihvatila, ide piškiti na wc iako može i na tutu. Sobu je super prihvatila, suprug i ja smo bili jako iznenađeni, ide bez problema. Samo nas ta bočica muči još. Dok to ne riješim ima noćnu pelenu. 
    Super da ste zdravi, nama se zaredala gripa pa upala uha i tako. Na uho je osjetljiva. Nos je konstanta od kada je krenula u vrtić.
    Da li ste vi odmah skinuli i dnevnu i noćnu ili? Ako ste noćnu ostavili koliko dugo ste ju ostavili nakon skidanja dnevne?

Crazypeach
    08. Travanj 2025. 14:56

Super da je sve prošlo glatko. A joj žao mi je zbog gripe i ostalih prehlada....moj malac ne pije kroz noć mlijeko ali ujutro obavezno. Nisam odmah skinula noćnu a ni dnevnu,to tek kad je 3 dana za redom bila suha. Ali ni to nije bila garancija. I danas mu zna pobjeći. Prije spavanja mu kažemo da ide piškit da ne popiški krevet. A ako smo negdje nema šanse da taj ode na wc. Radije se popiša u gaće.Kak ide na planu za drugo dijete?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.