Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crazypeach
    20. Siječanj 2025. 13:25

Burito moja firma je jako staromodna,odnosno nije firma nego direktor koji je vodi tako da rad od kuće postoji ali u rijetkim slučajevima. U koroni hvala Bogu nisam niti trebala na posao jer mi je rekao da ostanem doma s klincem. Nadam se da će mu se ubrzo  imunutet popraviti jer mi je stvarno neugodno. Inače direktor stvarno ima.razumijevanja za klince. Kak muž i ja radimo zajedno u istoj firmi jednom smo ga sreli na parkingu od firme i pitali ga više iz fore ko da dođe na posao jer je mali bio bolestan rekao je da je mama mama. Samo eto,njega rijetko sretnem 
    . Šef mog odjela je problem već. 

Crazypeach
    27. Siječanj 2025. 08:16

Dobro jutro  cure,htjela sam samo offtopic napisati danas na meniju u našoj firmi:chips slani (već je otvorena vrećica),napolitanke,čokolada (isto otvorena),mislim da oni tuc krekeri,u nizu još vidim par kutija keksa (u pripremi su kad su napolitanke pojedu),štapići....uglavnom strašno. Ali držim se. Ponekad nešto čvaknem,možda kakvu kockicu čokolade ali nekako kao da sam se i zasitila. 
    Curke kak su vaši? Svi su ok,nitko nema gripu?

• sunchica555
    27. Siječanj 2025. 17:00

Meni vam je stvarno zdrav .  ja jedem do cca 17h to je to, evo u subotu stajem na vagu, vidjet ćemo. 
    Ja sam krenula danas raditi nakon mjesec i pol, sva sam umorna, curka je jučer inzistirala ostat kod bake i dede spavati što me iznenadilo jer se baš vezala za mene, reko ajd ionako je plan bio da ju još ovaj tjedan bake čuvaju pa od drugog mjeseca vrtić i čekala ja još u autu deset min hoće li se predomislit al nije. Mama kaze da je bila odlična, probili smo led sa spavancima ako baš zagusti. kAze moja mama da je poslije sama sebi pričala: ja sam ostala, mama mora raditi, kupit će kikija a ja sam ostalaznači show. 
    Kad su vaši počeli spavati kod baka djedova? Ne bih to stalno prakticirala al dobro dodje i napravit malo rez i odmorit dušu i tijelo, iako sam ja ovu noć loše spavala od brige hoće li ona dobro spavatvaljda je meni teže palo al voljela bi da joj bude i to ugodna i poznata situacija ako će zatrebati. 

• Tinchy300
    28. Siječanj 2025. 15:30

Pozdrav meni jos L nije niti jednom spavala negdje drugdje. Eto nekako jos nisam u toj fazi. Mislim da bi meni bilo gore nego njoj. Al nekako mi niti ona ne djeluje da bi to htjela. Iako bi me mozda iznenadila.

• sunchica555
    28. Siječanj 2025. 17:27

Pa evo kod nas se desilo spontano, ja došla po nju i neće ona doma, taman se bila zaigrala, reko ok, da mama onda ide sama? Kaze frajerica da da, reko dobro al znaš da to znači da ćeš spavati tu i mama tek dodje poslije posla po tebe, svejedno ćeš ostati? kaze, opet ona da da i ništa ja nju poljubila rekla da ću doći sutra i da sluša baku i dedu, dala mi pusu i pozdravila se. Joj i meni je skroz neobično bilo al gospođica je guštala .

Crazypeach
    28. Siječanj 2025. 20:57

Ja sam svoje dosta rano krenula "navikavat" ali obadvojica nisu bili nešto vezani za nas. Starijeg sam prvi puta kod mame ostavila na spavancu sa nekih 3-4 mjeseca mislim. Imala sam dosta tešku trudnoću pa mislim da smo za Božić dobili na poklon vikend u Trakošćanu baš od mojih. Mlađi malo manje ostaje spavati kod obje bake jer je svima lakše čuvati starijeg ali ostao je par puta kod moje mame i isto je bilo sve ok. 

• Burito
    02. Veljača 2025. 00:31

Mi nismo jos curku ostavljali spavati negdje. Ona nije jos za to, al planiramo se svejedno uskoro okusat u tom s  obzirom da je svekrva kat ispod nas. Ne sjecam se kad je malac prvi puta ostao spavati kod bake, mozda sa nekih 3 ili cak malo kasnije. To dosta rijetko bude. Znaju doc kod nas bake, djedovi, necaci itd pa ih uspavat, ako mi bas zelimo u kino ili nesto. Vise taj scenarij prakticiramo. Necaci onda nekad ostanu i prespavat, bude nam to fora. Mi nekim cudom zdravi. Zasad nas gripa zaobisla kao  i ostale radosti. Iako u vrticu ima i gripa i srreptokoka i laringitisa, rsva, ne znam cega sve ne. Al eto, mi zasad super :) Kako vi? 

Crazypeach
    02. Veljača 2025. 13:03

Pa evo za neko divno čudo i moji su zdravi iako je u vrtiću isto cijela paleta bolesti. Neki dan sam došla po njih i pitala sam jesu zadnji taj dan jer mi se učinilo da je tako s obzirom da je bilo malo djece. Na poslu baš imam gužvu pa mi i odgovara da sad imamo jedan period kad idu u vrtić malo s kontinuitetom jer su u prosincu bili više doma nego u vrtiću. Svojima dajem Biorela čokoladice,ne znam jel ima nešto u tome ali meni su se pokazale baš dobre a i oni ih obožavaju.

• sunchica555
    06. Veljača 2025. 09:09

Mi smo krenule od utorka u vrtić. U principu vidim da hoće i voli, prošlo je bez suza, dan prije je dramila da neće ići, al smo se dogovorile da će obući lijepu haljinicu Miki i pokazat ju teti i jednom dečku s kojim se igra, pa je okrenula ploču i htjela odmah ićivratila se u film od prije dva mjeseca, tako da super, oni se brzo sjete svoje rutine. Teta kaze da se ni ne osjeti da je nije bilo, isto se ponaša kao prije. Manje ih je i kod nas što se dobro poklopilo za nju, da joj se mogu malo više posvetiti a i da pripaze na nogicu, iako je već sad super, skoro da se ne kuzi da se ista i desilo. 

• Burito
    10. Veljača 2025. 03:42

sunchica, bas mi je drago da se tako brzo prilagodila nazad :) Kod nas isto stalno fale djeca. Svi kaslju i bolesnjikavi su. Evo i moja krenula sa slajmom, ostavit cu je par dana doma da izbjegnemo bronhitis. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.