Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Samoja6

Broj poruka: 988

Prijavi adminu

Burito

Ajme Samoja6, strašno, pa baš mi je žao da se tako mučite. Jeste sada doma? Kako je malac? A što nije da su kortikosteroidi i vama učinkoviti? To bi trebala biti djelotvorna terapija, To instant korona cjepivo bolje da ne komentiram

Jesu, ali se smiju mazati 7 dana najviše i to moram voditi "dnevnik" mazanja jer postoji određena količina kortikosteroida koja se smije namazati u mjesec dana... Iz

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Samoja6

Broj poruka: 988

Prijavi adminu

Slučajno poslala... Izašli smo danas iz bolnice... 
    Hvala Bogu dobro je, ali sad me malo panika nakon što sam vidjela ono... 
    Dobila sam preporuku za nekog jako dobrog doktora tu u ZD, koji je valjda stručnjak za alergije i povezana stanja, valjda iz cijele Hr dolaze kod njega jer je pomogao izliječiti puno ljudi... I da se javimo na Srebrnjak dječjem dermatologu... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.