Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crazypeach
    06. Svibanj 2025. 08:17

Kakvi su vaši sa popodnevnim spavanjem? Moj je nešto prehlađen od vikenda (kašlje i curi mu nos,imao je i temp.) I muku mučim s njim doma. Jako je neposlušan,ne bi se inhalirao,ne bi si čistio nos i sve to nekako uspjevam s njim dogovoriti ali zato spavanje.... grozno,uvijek plač,preko vikenda nije niti spavao jer smo imali neke goste. Naravno onda.je zaspao na kauču u 5 popodne pa sam ga morala buditi. Jučer je isto zaspao pred tv-om u pola 3 i isto sam ga oko 4 probudila. I po noci nas je zafrkavao. Došao je k nama u neko doba ali sa.svim plišancima koje je valjda našao i probudio nas. I evo njega opet u 4 ujutro. Ne znam kaj je izvodio i oboje nas probudio,baš sam se naljutila,reko ko da imam malu bebu. A da ni ne pričam da od kad se rodio nikad se nije probudio poslije 8 ujutro. 95%sam sigurna. Ako odspava do 7 ili pola 7 to je odlično,inače se budi prije 6 ujutro

• sunchica555
    06. Svibanj 2025. 21:46

Joj probala sam i s nagradama i s naljepnicama pa ništa, ma rekla sam prvi ljetni godišnji i idu gaće pa kako god, neka se i pokaka u gaće pa da vidi da to vise nije tomora shvatiti nekako, uz to moramo se i dude riješiti.
    Sto se tiče spavanja evo moja nijednom još nije preskočila dnevno spavanje, nedavno su nam došli gosti za vrijeme njezinog dnevnog spavanja i sve sam se mislila kako će biti jer je ona naviknula u to vrijeme spavati i igrala se malo duze nego inace al je ipak u pola dva tražila da ide spavati, iako se super igrala s curicom. Tako da eto ok je, ne mogu reci, zna joj se i dalje zalomit da po danu spava po 3 sata. Moja isto rano ustaje, al mislim da je to ok jer ako idu spavati oko 20h to im je dovoljno noćnog sna, moja ide oko 20:30h, u zadnje vrijeme ju budim za vrtić u 7.00 (otkad je ljetno računanje vremena) po zimi je ustajala sama od sebe oko 6:15, vikende zna spavati do pola osam, 8. Al isto ne Pamtim da je duze od tog spavala iako mi ima logike da tada ustaje ako joj je takav ritam i ako ide spavati otprilike u isto vrijeme. Moja je još u visokom kinderbetu u svojoj sobi pa nema kod nas seljenja po noći, zove na babyphone ako je neka kriza, al obično samo ujutro :”mama dodji” ponavlja Ko papiga 😆

• Burito
    09. Svibanj 2025. 22:24

Moji ne spavaju popodne osim u vrticu, ni jedan ni drugi. I generalno su bas teski za otic spavat navecer, evo ih jos budni. Imaju krevet jedan pored drugog, cujem ih iz boravka kak se ne gase. Iako su u mraku u svojim krevetima, al eto... Nekad se bas naljutim pa pocnem vikat da moraju lezat sa zatvorenim ocima i tak neke gluposti. I vidim da kad su umorni, al bas se ne daju. Kad se sjetim kak je ona kao beba svaki dan u 9 zaspala, bas sam tada mislila da bude drukcija po tom pitanju, al eto. Inace mala mi je pocela 'r' govorit, ima koji mjesec. Vec sam pricala kako je razgovorljiva, al ovo me zbilja iznenadilo. Inace smo ok. Danas smo organizirali skupini od malca kviz, pa smo i suprug i mala i ja proveli prijepodne u njegovom vrticu, forica je bilo. Cekam da pocne ljeto i godisnji :) 

Crazypeach
    10. Svibanj 2025. 16:10

Ja ipak povlačim da moj mali ne priča,zapravo mu se govor u zadnjih tjedan dana jako popravio,sve ponavlja i dosta priča. Ne gasi se pogotovo kada nešto želi a ne dobije. U stanju je bezbroj puta ponoviti isto. Zeza oko odjeće,stalno želi ili drugu majicu ili čarape. Ne daj Bože ako mu par kapi vode padne na majicu dok pere ruke ili zube-gotovo je-majica ide dole. Isto je ako stane u nešto mokro. Moj stariji je jako rano počeo govoriti R. Šteta pa nije bila garancija da nece ić logopedu. Išao je radi nekih drugih slova.Dan danas mu slabo ide slovo lj. 

• Tinchy300
    12. Svibanj 2025. 15:26

Pozdrav cure, meni mala kada ne spava popodne preko vikenda zaspi navečer do 19.30h hahaha. Jako je tvrdoglava oko popodnevnog spavanja iako joj je potrebno pa neki put ne forsiramo, al zato navečer zaspi jako rano. 
    Što se tiče govora, sve ponavlja, ne priča slovo R. 
    Kod nas drugo sve po starom. Nos i dalje aktualan čim je u vrtiću i tako :)

Samoja6
    16. Svibanj 2025. 23:26

Naš malac ubrzo puni 3 godine, uspjeli smo dobiti vrtić i uskoro kreće a ja sam u panici! Kako će on to, jako je vezan za nas, kako ću ja to jer eto i ja sam jaaako slaba na njega?! Znam da će to vjv pomoći i u govoru, socijalizaciji, možda i pelenama, ali ipak... Nepoznato je koliko njemu toliko i meni...

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Crazypeach
    19. Svibanj 2025. 07:42

Samoja naravno da si u panici to je ipak velika promjena u obitelji i u vašoj rutini. Svakako je bolje i za tebe i za njega da ide u vrtić. Socijalizacija je jako važna. Suza mislim da će svakako biti. Meni su rekle tete da će suza.biti prije ili kasnije ali bolje da se isplače odmah na početku nego kasnije. Moj maleni ide u vrtić već 2 godine i dan danas plakati kad ga ostavljam. Nije baš plač nego više nekakvo nezadovoljstvo. Utjeha je da.sve prolazi pa tako će i to. 

Crazypeach
    20. Svibanj 2025. 11:05

Girls, do your little ones know colors? Mine doesn't yet and honestly, at one point I even asked if he was color blind. I show him the color blue 5 times and the sixth time I ask him what color it is he says I don't know neki dan ga je logopedica iz vrtića uzela na "razgovor" i rekla mi je da je super. Govor puno bolji (napokon je krenuo) odgovara sa punim rečenicama,sve je znao reći što ga je god pitala. Onda sam ju pitala baš to za boje pa je rekla da se ne brinem,da to ne treba još znati?

Crazypeach
    20. Svibanj 2025. 11:06

Joj sorry krivo sam nešto stisla pa je prevelo

• sunchica555
    25. Svibanj 2025. 06:36

Mislila sam da je spam nekimoja zna boje, nekad pobrka zelenu i crvenu (mislila sam još da je daltonist ali kad se skoncentrira zna razliku) smeđu npr ne zna i tak neke kompliciranije boje. Al od nedavno je to tek. 

Jučer je bacila sve dude u smeće i prespavala noć bez dudi. Jutros je ustala u pol šest u placu al nisam htjela odustati kad je već cijela noć dobro prošla, ustale smo i dudic vila joj je donijela poklon, nadam se sa ćemo se uspjeti riješit dude❤️ inace ju je koristila za spavanje i npr ujutro u vrticu ako još nisu u svojoj sobi da se utjesi, ako je neka veća kriza padne i sl. Jel Vaši još koriste dude? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.