Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crazypeach
    14. Veljača 2024. 07:46

Ja njima sve kupujem veće. I odjeću i obuću jer mi je najgore kad im kupim i onda bude na knap ili taman u smislu-obukao bude 2 puta i bit će mu za par tjedana premalo. Onda opet u dućan. Moj mlađi nosi 116 ali urednu mu kupujem 122. 

Crazypeach
    14. Veljača 2024. 07:47

Haha stariji nosi 116 sa mlađim sam još 86

• Burito
    14. Veljača 2024. 20:13

sunchica, bome si nakupovala:) Da, ja sam zaboravila da sam uzela i za sanjkanje one prave cizme za snijeg, isto 18 i te su joj jos i ok
    Crazypeach, kaj nije tvoj stariji nesto mladji od mog? Moj jos na 104, 110 mu prevelikoAl moji klinci jesu mini. 
    Ja sam dobila savjet da dok su mali ne dajem nista za imunitet jer se mora samostalno razviti, a kao da ga ovi dodaci mogu zbog toga zeznuti. Al imamo omnibiotik Pandu pa to imam u pripremi da cu pocet redovno davat, al nikak. 

• sunchica555
    15. Veljača 2024. 07:04

Burito ima smisla to za imunitet i ja sam to čula al sam svejedno dala nakon sto je najesen ispila prvu kuru antibiotika. Ipak onda neću ove sezone više. Mi smo na odjeći 92 sada, čak moze i 98 više zbog širine nego duzine, neki dan ju vagala, ima točno 14 kg. 

Crazypeach
    15. Veljača 2024. 08:49

Burito joj više se ne sjećam kolko je tvoj star. Moj bude stariji ove godine u 9-om imao 6.  On je jak baš visok. Po onoj tablici rekla je doktorica čak izvan prosjeka za svoju dob;a kila manje nego što bi po nekom prosjeku trebao imati. Svi misle zbog visine da je i stariji nego što je. Izgleda ko kišna glista ()-mršav a visok.  Ali nema veze,ionako kažu da je više pretile djece tako da se ja s njegovom kilažom nikad nisam zamarala. Ima se vremena udebljati. 
    Nisam znala to za imunitet. Ja sam svojima počela davati prije vrtića,ali i ja se slažem da ima smisla to da trebaju sami razviti.
    I ja mislim s mlađim da bi uskoro mogao preći na vdličinu 92;već te hlačice postaju prekratke. 

• Burito
    16. Veljača 2024. 01:45

Ma ja sam onda skroz pomjesala. Moj malac tek proslavio 4 god. A curka mi vjecno ima cca 10kila. Mi jos na 80, 86 robici otprilike 92 mi izgleda ko da bu tek dogodine mogla.
    Ja isto stalno cujem kak imamo veliki problem s pretilom djecom, da Hrv prednjaci u tome. Al zapravo ne vidim zasad pretilu djecu u ovim vrtickim skupinama, vise to bude iznimka nego pravilo. Mozda to postane vidljivo u dobi kad krecu u skolu. 

Crazypeach
    16. Veljača 2024. 07:45

Da dobro si primjetila,ni ja ne vidim pretilu djecu. Prije sam se jako živcirala oko toga kad bi mi netko govorio da je premršav,ali tokom godina me sve manje smeta. I ja sam bila mršava do puberteta i nisam ništa htjela jesti. Takav je; dosta izbirljiv a mlađi je skroz drugačiji. I fizički i karakterno su skroz različiti. Čini mi se ko da u vrtiću nema niš za jelo jer oni obadvoje kad dođu doma sjedaju za stol,mlađi pogotovo. 

• Burito
    16. Veljača 2024. 11:14

Ma da, pa tak je nebitno jel su mrsavci il ne. Ako su zdravi drugo nije vazno. Ja sam bila prava strkljavica do visih razreda osnovne skole, a jela sam stvarno da boli glava, bez ikakvih restrikcija i sve zivo i puno :D Sjecam se da me jednom jedna baka na plazi pitala jel jedem ja doma kruh i mlijeko   Meni ti komentari cak ni nisu neki bed. Kad bi mi komentirali bilo mi je svejedno jer sam i sama znala da sam mrsavica, bolje nit ne razmisljati nista dalje od toga osim da je to obicna cinjenica.

• Tinchy300
    16. Veljača 2024. 16:07

Bok curke,
    Ma joj moja ima 18 mj i 9 kg i 79cm. Svako dijete je drugacije. Bitno da su sretni i zdravi. I suprug i ja smo bili mrsavci, ja sam i dan danas. Mene su ti komentari znali zivcirati al kako staris iskreno ti je svejedno. 🤣

• sunchica555
    17. Veljača 2024. 07:27

Ja sam bila isto buckica ko dijete, nije sad nesto ekstremno ali bilo me je, poslije sam otišla u visinu i normalne sam građe, znači zlatna sredina cijeli život. Muž je isto, više mršaviji tip, sportskog smo duha oboje, pa se nadam da bude se i mala izduzila, moram priznat da je ona među najjačima u svojoj skupini. Iako ju tete obozavaju, stalno bi ju štipkale čak ove iz skupine do jedva čekaju da im dođe da ju malo ispipaju, ima bucmaste obraze pa im je to slatko.
    Mene pak brine da ne prijeđe u pretilost, iako mi to nema smisla jer stvarno ovo što ona jede je sve zdravo, evo prije dva tjedna sam joj ukinula doručak doma prije vrtića jer nema smisla da tolko jede a ima je ionako i voli papat, pravi gurman na mamu.iako u zadnje vrijeme vege gurman
    Dobro mi je jedino kad je bolesna, slabo jede, mirnija sam jer ima zaliha i svaku bolest ona dobro podnese, nije da izgleda bolesno, blijedo i preiscrpljeno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.