Možda neki muffini? Ima dobrih recepata sa povrćem i voćem. A kad sl u žurbi neće čokolino? E ovaj moj mali doma niš ne jede,tj. Slabo. U vrtiću vele da jede super i sve a doma-druga priča. Skoro pa ništa
Cokolino hoce, jogurt nece. Sad je krenula dukatos al od jagode, nece obicni. Voce joj dajem al je isto izbirljiva. Bas mi je to tesko. Dada pogledati cu neke muffine. Hvala :).
Ma mislim da svi oni jedu u vrticu a doma zezaju :)
Moja doma ujutro samo žitarica s voćem što mi je i ok, recimo nije baš oduševljena običnim (našim doručkom), jaja joj nazalost baš ne dajem jer joj nastanu crvene mrlje od čistih jaja oko usana, kruh će pojesti sam, isto neće baš s namazom. Inače jako voli svu kiselu hranu (kisele krastavce, sarma, iz kiselog zelja posisa sok pa ispljune ko zmija ), više manje jede i u vrtiću i doma i buckica je.
Moja trenutno ima konjuktivitis pa je na baka servisu, sreća dok ide tako. Inaće je ok, al evo svako malo neka tako glupost zbog koje izbiva. Dobro je dok nije nešto ozbiljno. Još malo i da ovaj zimski period preguramo već mi je dosta tog slojevitog oblačenja.
Mojoj je danas izbio 9.zubić (četvorkice), čekamo još jedan pa bude valjda malo mira do trojkica, znala je sad zbog tih zubića plakat u snu i češće se buditi al to bez intervencije pa je čak prošlo ok.
Da i moja jede kruh sam. Nama su izbile sve cetvorke. Ima ukupno 10 zubica.
Ja uskoro krecem raditi. Eto nakon skoro 2 godine i bas mi je proletilo. Moja mama ce je cuvati jer nismo dobili vrtic. Barem nece biti cesto bolesna ako nis drugo. Full mi je tesko odvojiti se iako se veselim razgovoru sa odraslim ljudima i rucku u miru :)
Moja doma ujutro samo žitarica s voćem što mi je i ok, recimo nije baš oduševljena običnim (našim doručkom), jaja joj nazalost baš ne dajem jer joj nastanu crvene mrlje od čistih jaja oko usana, kruh će pojesti sam, isto neće baš s namazom. Inače jako voli svu kiselu hranu (kisele krastavce, sarma, iz kiselog zelja posisa sok pa ispljune ko zmija), više manje jede i u vrtiću i doma i buckica je.
Moja trenutno ima konjuktivitis pa je na baka servisu, sreća dok ide tako. Inaće je ok, al evo svako malo neka tako glupost zbog koje izbiva. Dobro je dok nije nešto ozbiljno. Još malo i da ovaj zimski period preguramo već mi je dosta tog slojevitog oblačenja.
Mojoj je danas izbio 9.zubić (četvorkice), čekamo još jedan pa bude valjda malo mira do trojkica, znala je sad zbog tih zubića plakat u snu i češće se buditi al to bez intervencije pa je čak prošlo ok.
Hej kak joj radis zitarice i sa kojim vocem joj ih dajes? Mene bi spasilo da to hoce jesti. Al probati cu opet pa cemo vidjeti :)
Tinchy, nez ak se sjecas, jednom je taj dorucak bio na temi. One staromodne zobene kuhane u mlijeku, unutra suho voce, svijeze voce, mljeveni rogac, sjemenke, (lan, chia, mljevene bucine, sezamove...), mljeveni/cijeli orasi, orasasti maslac, grcki jogurt kao toping (nekad za toping stavimo i one kase od jabuka/kruska/manga ima i dmu veca pakiranja),varijacija je masu, a takav dorucak je fakat za cas gotov, sam se sve ubaci u zdjelu i iskuha...nama 90% dorucka tako izgleda. Mozes i pecenu zobenu kasu, ima puno recepata po netku. Slatki omlet je nama isto super (jaja, banane, kikiriki maslac), u to znamo umakat kruh pa ispec, ili klasicni pohani kruh na jajima... Za uzinu ak mi se neda muffine i takve stvari dam voce i sa strane grcki jogurt s necim umjesanim, ili tak nesto ful jednostavno. Ili najjednostavnije onaj nutty by maja stapic, skupo al fakat me spasi nekad kad sam u skripcu s vremenom. Imam uvijek zalihu.
Mi smo svasta bili bolesni, neda mi se ni pisat. Sad smo unazad tjedan dana svi zdravi, al evo mali neku temperaturu danas imao. Izgleda mi ok, vidit cemo sutra.
Nas i stariji zna trazit da dodjemo kod njega kad se probudi po noci. Ciljano smo kupili krevet u koji stanemo i mi, ok nam je to :) Malu isto prebacimo kad zeli kod nas u krevet. Ona je jos s nama u sobi.
Burito jel ste uspjeli na putovanje na kraju?
Sunchica i moj jako voli kiselo. Krastavce isto rastura ali velim ne znam kaj je to,doma tak slabo jede da je to strašno. A i stariji stalno nešto izvoljeva,napravim integralnu rižu s povrćem i piletom,ko mile gere,ko da sam servirala poriluk ispred njih... veli mi stariji-ja volim rižu iz vrtića. Reko odlično... hvala keksi i slatkiši uvijek prolaze ali nešto konkretno doma slabo. Piju vaši još mlijeko?
Burito jel ste uspjeli na putovanje na kraju?
Sunchica i moj jako voli kiselo. Krastavce isto rasturaali velim ne znam kaj je to,doma tak slabo jede da je to strašno. A i stariji stalno nešto izvoljeva,napravim integralnu rižu s povrćem i piletom,ko mile gere,ko da sam servirala poriluk ispred njih… veli mi stariji-ja volim rižu iz vrtića. Reko odlično… hvala keksi i slatkiši uvijek prolaze ali nešto konkretno doma slabo. Piju vaši još mlijeko?
Ja svojoj dajem bocicu AD- navecer i ako se probudi usred noci. Nije bas luda za mlijekom pa joj i dalje dajem AD. Mlijeko mi je u grizu, cokolinu i sl.
Sortiraj odgovore
Najstariji