Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchy300
    06. Studeni 2023. 08:59

Ma joj takvi su i moji i od supruga. Ocito su svi isti. Samo govore jedi jedi pa joj nude, ja kazek pustite ju, ali nista. 
    E pitanjce koje cipelice preporucujete za ovo kisno vrijeme, da su tople i nepropusne i da ih moze nositi dijete koje nije prohodalo jos samostalno 🙂

• sunchica555
    06. Studeni 2023. 17:57

Burito i mi smo kupili ovaj unaprijedjeni model al svejedno je bacalo razliku, mislim da je nekad i problem do same temperature, na jednom djelu tijela hladna, na drugom vruća, nije ravnomjerna. 
    Hahah tako i moje svekrva i mama, al njoj nije problem sve pomete, al da ju znaju bespotrebno šopat znaju. Ma ja ne znam otkud mojoj tolki apetit, znači čim dodjemo iz vrtića primi hranilicu i gura ju i dere se (njezino iskazivanje gladi) i Neda mi mira dok joj nedam jesti , tete kazu da super jede i da je već tak gladna čim dodjemo doma ne mogu vjerovati . Valjda su joj male te porcije ili pola prolije okolo, tko će ga znat.  
    Tinchy i mi smo mučili s tom obućom, bilo mi je glupi kupit nesto skupo jer je kombinirala puzanje i hodanje i dugo je bila u toj fazi pa mi glupo bilo kupit nesto skupo a da jedva hoda u tom i preraste brzo. Kad bi pala bi samo sjela i nije htjela dalje. Tako sam uzela privremeno neke svjetleće tene lagane za obući u pitarelu, sad kak je zima dosla imamo i neke iz Deichmanna samo futrirane, i ima kožne pepino, to sam joj kupila preko about you. Imamo i bogs čizme kupljene na sniženju i mislim da sam fulala broj jer sam kupovala prošlu zimu, uzela 21 al noga joj pliva u tome, realno je 20, skida ih. Ja se nadam da će moći za dva mjeseca makar. 
    Sljedeće za proljeće planiram froddo, ovo sad je bilo za tu fazu dok se još usavršava. Al evo već dva tjedna neka samo hoda i ne pada, od puzanja je odustala. 

• Burito
    07. Studeni 2023. 03:23

Tinchy, bas sam isla gledat. Te mekane prewalker vodonepropusne nalazim samo na stranim stranicama. A za prve cipke bi bilo dobro da ih proba. A ja bi na tvom mjestu uzela u froddu. Mi imamo njihove cipke. Mekane su i namjenjene za prve korake. I cini mi se da ne propustaju. Ako ne hoda sama, ne bude valjda puno ni isla po kisi, ne? Ja cekam dok joj noga malo poraste da kupim barefoot, za ovak male nogice nema barefoot modela... Tak da je ona nama i dalje non stop bosa, jedino joj obucemo te cipke kad idemo van (sto je zbog bolesti u zadnje vrijeme nikad). I veceras je mali opet zakurio. Smracilo mi se, mislim da cemo muz i ja prosvikat. Cijeli mjesec smo svi doma bolesni i taman kad se cinilo da se nazire kraj, opet evo mali. Ajme meni hhhhhhh

Crazypeach
    07. Studeni 2023. 08:26

Burito ima li kakvih novosti u vezi curice? Jel prošla temperatura? Joj nikad kraja s tim bolestima. Ja samo čekam kad smo mi opet na redu

Crazypeach
    07. Studeni 2023. 08:32

Mi smo u Frodu kupilu ko neke čizmice,valjda sad za ovo prijelatno razdoblje dok ne dođe zima. Razmišljam o tome da im kupim i gumene čizme za dane kad pljušti kiša.  

• sunchica555
    07. Studeni 2023. 10:15

Meni su ove pepino stvarno super, kvaliteta je kao froddo, prirodna koža i potplat jako savitljiv i kvalitetan, mogu na kišu. Bile su na dobroj akciji,s 80 eura na 35 spustene i samo njezin broj ostao. 
    Sad cu za black friday njuškati broj veće froddo za proljeće. 
    Mi imamo te gumene Bogs ,iznutra imaju podstavu, kao za temp do -10, baš će mi bit zao ako ne bude mogla bi malo te nositi. Probat cu joj još s debljom čarapom, prvi put nije bila oduševljena s njima, i skinula ih prilično lako

• Tinchy300
    07. Studeni 2023. 11:08

Hvala curke. Mislim da cu ici u Froddo. I sad ima neke iz Frodda i ok su joj. A ne hoda da al ocekujem da ce svaki cas. Ne kupuju mi se sad cipele i onda nove ako prohoda kroz mjesec dana. Osim naravno ako joj ove budu premale do tada. 

• Burito
    07. Studeni 2023. 18:56

Crazypeach, jucer smo otpusteni iz bolnice, i ujutro skuzim kak joj se bas jako ljusti koza na prstu sto je simptom one teze bolesti na koju su sumnjali. I opet se vracala na zaraznu i pol dana zgubila gore dok je nisu pregledali. Kao vele da ne mora bit od toga nego da je mozda imala i neprimjetan streptokok pa da je od toga ili jos neku infekciju. Tak da smo se vratili doma, i sad navecer opet izmjerim joj 37.8 Nadam se fakat da je neka slucajnost i da ne bude opet kurila jer cu poludit. A usta joj isto toliko pucaju od bolesti, stalno krvare. Pocela sam melemom mazati. Uglavnom doma bude jos ovaj tjedan, za dalje cemo vidjet. Ja za klince obicno imam samo jedan par cipela, i od kad je mali malo.
     porastao, gumene cizme dodatno. I to kupim neke kvalitetne i to je to, stalno onda nosi iste dok ne preraste. 

Crazypeach
    07. Studeni 2023. 19:53

Aha,nisam znala da se skroz u bolnici bili,skužila sam po pisanju da ste samo 1 dan proveli na zaraznoj,odnosno 24 h. Koliko ste bili u bolnici? 
    Ma da,pa i ja za klince imam obično samo 1 par jer im ionako brzo raste noga,a i nije da negdje pretjerano idemo još da imam curicu možda;ali nema potrebe. Kupili smo malom čizmice 22 ,zapravo su to visoke tenisice. Broj 21 je nosio gotovo niš. 

• Burito
    07. Studeni 2023. 20:14

Zapravo smo bili pacijenti dnevne bolnice. Pa se u nju vraca svaki dan na terapiju dok nisi dovoljno zdrav da to vise nije potrebno, i tada budes otpusten. Bili smo za prvu ruku 24 sata (to je najvise sto se moze biti u dnevnoj u komadu, jer ako je potrebno vise od toga onda slijedi prava hospitalizacija). Nakon tog smo se iduci dan vratili ono kad su nam dali opet infuziju. Pa opet jucer kontrola kad su nas otpustili i danas opet. Znaci od petka smo svaki dan bili tamo. Al moram rec da mi je zarazna, koju sam inace izbjegavala u sirokom luku, otkrice. Ako je potrebna obrada posalju te u dnevnu bolnicu, tamo dobijes svoju sobu sa kinderbetom i naslonjacem ili krevetom. Nose ti obroke, spoje na infuziju koja uvijek digne covjeka. Bas super pristup sve skupa. Dnevna bolnica u kojoj smo jednom bili na srebrnjaku s bronhitisom je bila samo jedna zbuksana prostorija sa hrpom bolesnika, u kojoj provedes sate s bebom u rukama, dok je ovdje to cijela zgrada sa odvojenim sobama. Tak da mislim da cemo cesce ic ovdje u buducnosti nego negdje drugdje (mada nadam se da nece trebat vise😢)

Moji cak i iznose dosta te cipele i papuce. Nekak su oboje sitni i sporije im rastu i stopala. Al meni nekak nema smisla kupovat vise obuce. Nije da se moraju kombinirat ko mi odrasliPatim na to da je obuca bas kvalitetna, tak da mozda bi i uzela koji dodatan par za modne kombinacije da to nije tolko urnebesno skupo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.