Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunchica555
    07. Studeni 2023. 10:15

Meni su ove pepino stvarno super, kvaliteta je kao froddo, prirodna koža i potplat jako savitljiv i kvalitetan, mogu na kišu. Bile su na dobroj akciji,s 80 eura na 35 spustene i samo njezin broj ostao. 
    Sad cu za black friday njuškati broj veće froddo za proljeće. 
    Mi imamo te gumene Bogs ,iznutra imaju podstavu, kao za temp do -10, baš će mi bit zao ako ne bude mogla bi malo te nositi. Probat cu joj još s debljom čarapom, prvi put nije bila oduševljena s njima, i skinula ih prilično lako

• Tinchy300
    07. Studeni 2023. 11:08

Hvala curke. Mislim da cu ici u Froddo. I sad ima neke iz Frodda i ok su joj. A ne hoda da al ocekujem da ce svaki cas. Ne kupuju mi se sad cipele i onda nove ako prohoda kroz mjesec dana. Osim naravno ako joj ove budu premale do tada. 

• Burito
    07. Studeni 2023. 18:56

Crazypeach, jucer smo otpusteni iz bolnice, i ujutro skuzim kak joj se bas jako ljusti koza na prstu sto je simptom one teze bolesti na koju su sumnjali. I opet se vracala na zaraznu i pol dana zgubila gore dok je nisu pregledali. Kao vele da ne mora bit od toga nego da je mozda imala i neprimjetan streptokok pa da je od toga ili jos neku infekciju. Tak da smo se vratili doma, i sad navecer opet izmjerim joj 37.8 Nadam se fakat da je neka slucajnost i da ne bude opet kurila jer cu poludit. A usta joj isto toliko pucaju od bolesti, stalno krvare. Pocela sam melemom mazati. Uglavnom doma bude jos ovaj tjedan, za dalje cemo vidjet. Ja za klince obicno imam samo jedan par cipela, i od kad je mali malo.
     porastao, gumene cizme dodatno. I to kupim neke kvalitetne i to je to, stalno onda nosi iste dok ne preraste. 

Crazypeach
    07. Studeni 2023. 19:53

Aha,nisam znala da se skroz u bolnici bili,skužila sam po pisanju da ste samo 1 dan proveli na zaraznoj,odnosno 24 h. Koliko ste bili u bolnici? 
    Ma da,pa i ja za klince imam obično samo 1 par jer im ionako brzo raste noga,a i nije da negdje pretjerano idemo još da imam curicu možda;ali nema potrebe. Kupili smo malom čizmice 22 ,zapravo su to visoke tenisice. Broj 21 je nosio gotovo niš. 

• Burito
    07. Studeni 2023. 20:14

Zapravo smo bili pacijenti dnevne bolnice. Pa se u nju vraca svaki dan na terapiju dok nisi dovoljno zdrav da to vise nije potrebno, i tada budes otpusten. Bili smo za prvu ruku 24 sata (to je najvise sto se moze biti u dnevnoj u komadu, jer ako je potrebno vise od toga onda slijedi prava hospitalizacija). Nakon tog smo se iduci dan vratili ono kad su nam dali opet infuziju. Pa opet jucer kontrola kad su nas otpustili i danas opet. Znaci od petka smo svaki dan bili tamo. Al moram rec da mi je zarazna, koju sam inace izbjegavala u sirokom luku, otkrice. Ako je potrebna obrada posalju te u dnevnu bolnicu, tamo dobijes svoju sobu sa kinderbetom i naslonjacem ili krevetom. Nose ti obroke, spoje na infuziju koja uvijek digne covjeka. Bas super pristup sve skupa. Dnevna bolnica u kojoj smo jednom bili na srebrnjaku s bronhitisom je bila samo jedna zbuksana prostorija sa hrpom bolesnika, u kojoj provedes sate s bebom u rukama, dok je ovdje to cijela zgrada sa odvojenim sobama. Tak da mislim da cemo cesce ic ovdje u buducnosti nego negdje drugdje (mada nadam se da nece trebat vise😢)

Moji cak i iznose dosta te cipele i papuce. Nekak su oboje sitni i sporije im rastu i stopala. Al meni nekak nema smisla kupovat vise obuce. Nije da se moraju kombinirat ko mi odrasliPatim na to da je obuca bas kvalitetna, tak da mozda bi i uzela koji dodatan par za modne kombinacije da to nije tolko urnebesno skupo. 

• Burito
    07. Studeni 2023. 20:17

Super mi je bila pogodnost kad je malac isao na vjezbice zbog motorike, onda smo imali svakih 6 mjeseci pravo na ortopedske cipelice besplatno (naravno, ako fizijatar napise, a nas je htio), pa smo isli kod Valeka davat otiske i po cipke. A te cipele bi inace kostale oko 1000kn😬 

Crazypeach
    07. Studeni 2023. 21:48

Burito a da,dnevna bolnica,zaboravila sam na to. Javi sutra kako je. Potpuno te razumijem kao majka,odnosno na neki način i brinem. Naravno,dijete kao dijete,nitko nije imun(barem ne bi trebao biti) kad se radi o bebi. Znam kak je meni bilo nedugo kad je mali bio bolestan i na Sumamedu. Drugi dan je nakon popijene 1.doze antibiotika i dalje imao temperaturu koja se isto nekako brzo vračala a  Sumamed se pije 3 dana. Popio je i 2.dozu temperatura je i dalje bila. Hvala Bogu pa se onda nekak stabiliziralo. 
    Ja sam svom starijem.iz fore kupila bijele tenisice;ajde kao kad ide na neki rođendan ili tako nešto;ne znam koliko ih je obuo puta. A i naravno bijele tenisice nikako za djecu

• Tinchy300
    07. Studeni 2023. 22:47

Burito

Super mi je bila pogodnost kad je malac isao na vjezbice zbog motorike, onda smo imali svakih 6 mjeseci pravo na ortopedske cipelice besplatno (naravno, ako fizijatar napise, a nas je htio), pa smo isli kod Valeka davat otiske i po cipke. A te cipele bi inace kostale oko 1000kn😬

Ja sam pitala svoju fizijatricu za ortopedske cipele i nije htjela napisati. Al nasa nije nis htjela napisati. Bas mi je to bzvz. Ma samo jedne cipele cu joj uzeti pa onda nove kad te preraste. Nadam se da cete brzo ozdraviti. Meni je iscrpljujuce kad joj samo nos curi a kamoli kad ima temp i jos da ima tako dugo temp i da idete u zaraznu. Mis mali. 

• sunchica555
    07. Studeni 2023. 23:04

Ja pak ne mogu odolit na neke zgodne čizmice ili nešto da joj ne kupim, nemrem ju obuć da ima roze tenisice npr.a gore crveno, bode me za oko, doslovce mi je kao da i ja tak neusklađena izadjem, čak joj čarape uskladim i spremam tjedne kombinacije za vrtić po bojama ,najgore kaj jesu modeli za curice uglavnom neki rozi ili neka boja koja ne paše na sve. Ja kombiniram više modela al znam i prepoznat kaj valja jer mi je to struka, ne mora biti nužno froddo da je dobro. Sretno Burito, nadam se da će krenut na bolje i da ne bude više kurila.

• Tinchy300
    08. Studeni 2023. 18:17

sunchica555

Ja pak ne mogu odolit na neke zgodne čizmice ili nešto da joj ne kupim, nemrem ju obuć da ima roze tenisice npr.a gore crveno, bode me za oko, doslovce mi je kao da i ja tak neusklađena izadjem, čak joj čarape uskladim i spremam tjedne kombinacije za vrtić po bojama,najgore kaj jesu modeli za curice uglavnom neki rozi ili neka boja koja ne paše na sve. Ja kombiniram više modela al znam i prepoznat kaj valja jer mi je to struka, ne mora biti nužno froddo da je dobro.Sretno Burito, nadam se da će krenut na bolje i da ne bude više kurila.

Kuzim te. I mene takve stvari bodu u oci al eto dok ne krene hodati biti cemo na jednim cipelama. Sta jos po tebi valja, a da nije Froddo? Pomozi onima koji se ne kuze u to. 🤣🙈🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.