Što se tiče materijala za izradu tiče uvijek dobro dodje eko tex oznaka, da su certificirane protiv neškodljivosti (bez kroma, dobar pH, bez azo bojila, što isključuje ove jeftine materijale iz Kine). Na koži koja je dobra se vidi na oko, mislim ne znam, vidjela sam hrpu loših koža pa na oko već vidim ako ne valja, potplat savitljiv, fleksibilan ne prekrut, dobra podrška za zglobove da nije ko papir, također oznaka za vodonepropusnost ako je za kišu. I tu ima koža koje su loše i dobre, znači izdrže kišne vremenske uvjete.
Teško je ovako reći za marke, evo ja sam na about you na blef naručila više, pepino su mi super što se tiče svih uvjeta bile, koža diše, savitljiv potplat, dobro rađen, jedne super fit sam vratila nisu mi bile dobre niti mi je kvaliteta bila dobra, dok na oko ne vidim i ne testiram ne znam kakva bude, vjerujem i da je od modela do modela. Al evo nisu ni one jeftine, puna cijena im je 80 eura bila i uspjela ubosti za 35 eura i samo njezin broj ostao.
Ima i jedna srpska Marka koja mi se čini ok Milami step by step, čini mi se da ih ima u alpini kod nas
Mi smo ok, sutra cemo do pedijatra pa da vidimo kaj ona kaze na sve te simptome, i kad bi mala mogla ici u vrtic. U svakom slucaju mala ponovno moze normalno hodat (vratila joj se snaga), smije se.... Tak da smo hepi :) Crazypeach, tak je i meni nekad lakse kad kura antibiotika traje dulje, kao dobro ce to onda antibiotik sredit
Kaj se tice cipela ne mislim da su froddo jedine kaj valjaju, al bas ni ne vidim neku razliku u cijeni u usporedbi s drugim markama iste kvalitete. Meni je onda lakse otic u ducan i rijesit to u pola sata, (a kad su ovako mali volim se i tamo konzultirat), nego narucivat pa vracat. Nema mi goreg od togaA od fizickih ducana ovdje kaj valjaju za tak male bebace ja ne znam druge nego froddo i ciciban. Za malog mi je vec lakse, znam kaj mu odgovara, i on recimo sad ima barefoot superfit vodonepropusne i zadovoljni smo. I isto su bile oko 500tinjak kuna. Takodjer nisam neka od popusta jer nikad ne gledam za te cipele osim ako mi zatreba, tak da rijetko i ulovim popust. To kalkuliranje kad ce im nogica bit koji broj, ne osjecam da mogu to pogodit pa ni ne pokusavam
Te froddice od male su neke ljubicaste, al bas neka ugodna boja koja pase na sve. Al meni nekak sve na bebacims
Slucajno je poslalo... Al meni nekak sve na bebacima super zgleda, pa i rozo i crvenoStvari koje nebi sebi nikak skombala, na njoj mi fora :) Mada inace ne volim rozu pa kaj se bas roze tice, ona je isto ne nosi puno.
Ja imam barefoot papuče froddo sad za sljedeći broj jer je s ovima lagano naknap (imamo baš milamijeve trenutno i jako sam zadovoljna s njima), al mala ove froddo skida cijelo vrijeme (dobila sam free nove), baš sam joj dala ovih dana malo za probu kad smo u stanu da vidim kak će reagirati, ima ih možda pet min i skine. Nekako mi se čine prelake za skidanje, mislim da bude u vrticu pola bila bosa. Ne znam sta bi rekla nekako joj nogica pliva u njima, dosta su široke, nije lijepo fiksirana. Mislim da svakako treba naći model koji paše stopalu bebe, svaka beba ima drugačiju anatomiju stopala pa nažalost nema jedinstvenog rješenja za sve.
Moj malac je imao barefoot froddo sandale za ljeto, to tolko meni udobno zgleda. Al jesu malo sire. Mozda su onda za vas bas superfit. One su generalno za uza stopala.
Burito ma nit nema nešto usko stopalo, rekla bi srednje široko, ma super su one i kvalitetne, sve pet, čak su ove jako dobre sad za zimski period jer je mješavina s vunom pa grije nogu, a opet prirodni materijali i stopalo diše, al nema pomoći ako će skidati. Probat ćemo za koji tjedan pa ću tražit tete povratnu info, ak ne bude dobro mislim da budem kupila iste kao što ima sad samo broj veće, model je sličan cicibanu i te joj baš odgovaraju.
btw. koji ti je curka vec broj? Ja pitala za barefoot u froodu za curku pa rekle da ne proizvode barefoot za tak male, mada moja je stvarno mini
btw. koji ti je curka vec broj? Ja pitala za barefoot u froodu za curku pa rekle da ne proizvode barefoot za tak male, mada moja je stvarno mini
Sad je na 19 papučama, al one imaju malo veći kalup, više su 19 i pol, jer po gazištu naginje na froddo 20 već, taj broj isto ovisi o marki ali i ostala obuća joj je 20 i dobra je. Evo 20 froddo ima brojeva za papučice, ne znam za manje brojeve.
Pa kaj u vrtiću ne nose papuče? Ne znam ak sam pisala ovaj moj izuva papuče doma non stop ali ni to nije dosta nego skida i čarape. Onda nađe naše natikače/papuče/cipele sve čegaa se dočepa i obuva i tak nosi po stanu. Iskreno čak mu i dobro ide hodanje u našoj obući u vrtiću su mu papuče obljepile sa pik trakom da ne skida.
Burito drago mi je da je malena dobro sada. Da,ono primi me panika. Ako ne djeluje antbiotik onda kaj će?
Jel cure vaši klinci pričaju.kaj? E ovaj moj ne priča niš. Priča svoje. Ni deda ni baka ni mjau ni vau. Zna reći hvala. Dobro više je lala. Razumije i kima glavnom ali pričanje 0 bodova. Neki dan sam došla po njega u vrtić,ma ništa on samo do mene,još se ljuti kaj ga ne uzimam doma,pa di ćeš bez jakne i cipela govorim mu. A došla je još jedna mama po svojeg koji je malo stariji od mojeg. Mali lijepo sjeo na pod,izuo se. Do mame donio cipele. Ovaj moj niš od toga.
I stariji mi teže priča. Sad ima 5,priča nerazumljivo još k tome i malo zamuckiva. Ide logopedu negdje oko 2 godine. Svakako bolje zvuči nego prije ali dođe mi ga žao. Nadam se da će se do škole svakako popraviti. Reciml Leon zna govoriti veon. Zna reći L ali mu se valjda ne. Onda isto za vlak,ponekad vakić i tak
Sortiraj odgovore
Najstariji