Marta jesi dobro? Sve ok?
Kod mene je burno, nisam se javila bilo mi je svega previše.
Inače 22.9 sam izgubila trudnoću.. No to nije sve, imali smo neki upsić u ovom mjesecu i sad mi je test opet pozitivan, jučer sam imala M bolove i neki smeđi iscjedak, danas nista, inače jučer sam tek ttrbala dobiti M pa se ne nadamo ničemu, vidjet ćemo 🙏
Bas mi je zao zbog izgubljene trudnoce. 😘
Klinci su dobro i idu u vrtic, al zato sad ja imam temperaturu Mislim da me prije ubio tempo nego zaraza od malog. Crazypeach, zvuci gadno, obicno nakon antibiotika odma sve prodje tak da ocito je nesto zestoko, nadam se da nece vise temperatura. Mi koristimo Lupocet sirup i kolko se sjecam jednom sam citala da traje 6 mjeseci od otvaranja i tak racunam, iako nikad nisam bas sigurna kad sam ga otvorila, mozda bi trebala pocet pisat na lijek🤔
Marta, drzim fige. Zvuci kao implantacijsko pa se nadam da je to to:)
Hvala cure, nadam se i ja da će bit ok. Inače za tjedan dana počinjem raditi bas se sve tak poklopilo, al nije neki težak posao uz laptop i to na 4h🙈
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Crazypeach
Evo mi koristimo panadol, na njemu baš piše rok valjanosti mjesec dana nakon otvaranja. Dobila sam preporuke za njega jer je dobrog okusa pa dijete hoće popit i evo nismo imali problema ali nisam znala da je tolko mali rok.
Mislim da budem ga i ja ipak malo duže iskoristila ako će zartrebati, sumnjam da mu se može šta desiti i da stoji dva, tri mjeseca.
Marta baš mi je žao, nadam se da će vam se uskoro desiti drugi bebinjo ako si to želite :))) drzim fige.
Kakav vam je to sapun iz dma?
Ja koristim frosch baby za mrlje ili venish, one baš tvrdokorne se nedaju lako ukloniti al većinu uspijem. Mala mi je sve tajice sredila na koljenima prvi mjesec u vrticu kad još nije prohodala kako treba, tak su isli van a ona puže, sve crno bilo na koljenima i jako tesko za oprat i dalje se vide tragovi, onda sam odustala od tog da u lijepoj robici ide pa bi joj neke stare tajice stavljala ili tamne gdje se ne vide mrlje, odjeću koja je flekava od mrlja koje se nedaju oprati nosi po doma, uglavnom su to svijetle stvari.
Pozdrav, jeste uvele sampinjone u prehranu? Ne znam kad bi se to moglo uvesti obzirom da pise svasta na internetu - negdje pise nakon godine dana a negdje cak nakon 12 godine 🙈🤣😘
12 godina Ja nisam nit zapamtila, tamo negdje sa 7 mjeseci mislim da smo joj dali. Oni su nam vec preko godine dana i nema vise toga sto ne smiju. Jedino je preporuka do druge izbjegavati secer, ali to je to. Uvijek mozes i provjeriti na WHO.
Mi isto frosch baby, ok mi se cini. Al vise mi nikakve mrlje ne smetaju
E bas gledam, panadol je fakat mjesec dana, a lupocet 6 mjeseci. A mom malom je bas fini lupocet. Sad nam je prvi put ikad odbio jer pretpostavljam da mu se povracalo, a doza za njega je vec i pozamasna. Ovo za panadol je fakat glupo, pa onda bi trebali imati upola manja pakiranja. Doslovce da moras baciti nakon tih par puta sto ti dijete popije dozu.
Ne sjećam se ni ja kad sam uvela šampinjone. Jedno vrijeme sam starijem kao branila jer sam isto čula da do 12 godine ne,ali nisam znala ni sama. Dajem sve od reda,i šećer i gljive dok sam ja bila mala dali su mi da jedem šećer sa žličicom. Ne mogu zamisliti kakva sam bila kad me taj šećer puknuo. Mi smo konačno ozdravili,uglavnom još mu izlaze sve 4 četvorke i sad i trojka. Ajme meni. Jučer je.bio pun mjesec mislim i spavao je koma. Ko novorođenče. Ta potreba za mlijekom još uvijek mi baš ide na živce
Moja mala ima 12 zubi vec par mjeseci. Prvih cetri i gore i dolje, i onda simetricno jos po dva gore i dolje negdje iza. Iznenadila me kak je to sve izaslo za cas. Sad vec gledam kad ce ostali zubi niknut. Vele i da to kad beba jede kruto od pocetka utjece i na brzinu razvoja celjusti, no ko ce ga znat.
Mene jos grlo bas boli, mala je malo bolje. Uglavnom svi bumo doma jos do cetvrtka. Mali je cak zdrav, al naravno da su kod njega pospojili vikend sa sisvetama pa su spojene grupe. Tak da bude ipak doma.
Nama su jucer i prekjucer bile dosta lose noci sto se tice spavanja klinaca. Al nekak mi se isto cini da se to znalo poklapati s punim mjesecom i prije
Burito jel se tvoji svađaju? Ja moram priznati da danas imam 0 tolerancije za njih. Prvo sam bila s malim doma,taj cendra konstantno,čak je super bio kad je bio bolestan. Onda reko ajde ići ćemo kupit jedan rođendanski poklon,možda mu tamo bude ok. Nismo danas išli šetat jer je puhao vjetar. Naravno,nije mu bilo dobro vozit se u triciklu jer bi on sam na sve strane išao. Onda stariji krene s igračkama....Zašto se i njemu ne bi kupila igračka,a naš stan je zatrpan igračkama. Čak ih je većina završila i na tavanu. Tuku se i svađaju grozno-tek sad razumijem svoju mamu. Sad ih je tata obadvoje potrjerao spavati jer je stariji mlađeg gutio. Ludi smo više. sve manje imam živaca,jedva čekam da se nešto promjeni
Sortiraj odgovore
Najstariji