Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Burito
    26. Listopad 2023. 00:13

Crazypeach, jeste bili kod ped? Kakvo je stanje? Moj mali inace pije sirup, al sad kad je stariji i ta kolicina se povecala, ne zeli vise puta u danu kad zatreba. Tak da smo mu sada prvi put dali cepic kad je trebalo. Ja se inace tog grozim, al fakat je lakse i navodno brze djeluje. 

• sunchica555
    26. Listopad 2023. 07:52

Da crazypeach onda cepić, nasilu, to se bar moze nasilu , sirup uvijek moze ispljuvat.
    Ja imam obje kombinacije, malo mi je i bezveze sirup jer je rok trajanja sirupa mjesec dana od otvaranja, al ona super hoće popit sve te lijekove, antibiotik, sirup, paracetamol, betaglukana, sve njoj pašećepiće nisam ni davala od kad mi ne zeli mjeriti toplomjerom u guzi al možda se vratim na njih jer imaju bolje rokove. Probat cu bas drugi put..

marta96
    26. Listopad 2023. 09:45

Crazypeach

Marta jesi dobro? Sve ok?

Kod mene je burno, nisam se javila bilo mi je svega previše. 
    Inače 22.9 sam izgubila trudnoću.. No to nije sve, imali smo neki upsić u ovom mjesecu i sad mi je test opet pozitivan, jučer sam imala M bolove i neki smeđi iscjedak, danas nista, inače jučer sam tek ttrbala dobiti M pa se ne nadamo ničemu, vidjet ćemo 🙏

👩‍🦰 28g
    🧔33g06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
    22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️

AuroraB
    26. Listopad 2023. 10:22

marta96

Crazypeach

Inače 22.9 sam izgubila trudnoću.. No to nije sve, imali smo neki upsić u ovom mjesecu i sad mi je test opet pozitivan, jučer sam imala M bolove i neki smeđi iscjedak, danas nista, inače jučer sam tek ttrbala dobiti M pa se ne nadamo ničemu, vidjet ćemo 🙏

Ajme meni, pa ti si čudo od žene!! Žao mi je zbog izgubljene trudnoće i nadam se da bude dalje sve ok!!! 🙏🙏Mi od početka koristimo čepiće, sirup nisam nikad ni davala...Cure, s kojim sredstvom skidate fleke s odjeće? Ja  do sada onim sapunom iz DM-a, i većinom ode sve dolje ako na vrijeme reagiram, ali recimo mrlje od svježe jabuke nisam uspjela još sa ničime... Imate li kakvu preporuku kako najbolje sačuvati oblekicu?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Crazypeach
    26. Listopad 2023. 13:04

Marta jako mi je žao čuti to....nadam se da će sad biti sve ok. Drži se. 
    Burito bili smo,a ima neku bakteriju....uglavnom sad smo na Sumamedu. Nadam se da će mu bit bolje,inače je sretan i veseo ali brzo dobi temperaturu. Recimo noćas kad sam išla spavati je imao 38.5 i onda mi je bilo glupo buditi ga za sirup,bio je u super pozi za čepić. Probudio se u pola 8 ujutro sav šmrkav i opet temperatura 39. Dala sam mu sirup,za sad nema temperature;nadam se da će tak i ostati. A i stariji mi je navečer zakurio ali od tada ne.Tvoji su dobro? Mali je krenuo u vrtić?
    Sunchica jesi sigurna da traje sirup samo mjesec dana nakon otvaranja? Pa ja to držim u ormariću s lijekovima i duže pa spusti. Nisam imala pojma da je tako. 
    Aurora muku mučim oduvijek s mrljama. Užas.isto imam taj sapun ali nekad ni on ne pomogne.

• Tinchy300
    26. Listopad 2023. 14:09

marta96

Crazypeach

Bas mi je zao zbog izgubljene trudnoce. 😘

• Burito
    26. Listopad 2023. 16:13

Klinci su dobro i idu u vrtic, al zato sad ja imam temperaturu Mislim da me prije ubio tempo nego zaraza od malog. Crazypeach, zvuci gadno, obicno nakon antibiotika odma sve prodje tak da ocito je nesto zestoko, nadam se da nece vise temperatura. Mi koristimo Lupocet sirup i kolko se sjecam jednom sam citala da traje 6 mjeseci od otvaranja i tak racunam, iako nikad nisam bas sigurna kad sam ga otvorila, mozda bi trebala pocet pisat na lijek🤔

• Burito
    26. Listopad 2023. 16:15

Marta, drzim fige. Zvuci kao implantacijsko pa se nadam da je to to:) 

marta96
    26. Listopad 2023. 19:45

Hvala cure, nadam se i ja da će bit ok. Inače za tjedan dana počinjem raditi bas se sve tak poklopilo, al nije neki težak posao uz laptop i to na 4h🙈

👩‍🦰 28g
    🧔33g06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
    22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️

• sunchica555
    26. Listopad 2023. 19:54

Crazypeach 
    Evo mi koristimo panadol, na njemu baš piše rok valjanosti mjesec dana nakon otvaranja. Dobila sam preporuke za njega jer je dobrog okusa pa dijete hoće popit i evo nismo imali problema ali nisam znala da je tolko mali rok.
    Mislim da budem ga i ja ipak malo duže iskoristila ako će zartrebati, sumnjam da mu se može šta desiti i da stoji dva, tri mjeseca. 
    Marta baš mi je žao, nadam se da će vam se uskoro desiti drugi bebinjo ako si to želite :))) drzim fige.Kakav vam je to sapun iz dma?
    Ja koristim frosch baby za mrlje ili venish, one baš tvrdokorne se nedaju lako ukloniti al većinu uspijem. Mala mi je sve tajice sredila na koljenima prvi mjesec u vrticu kad još nije prohodala kako treba, tak su isli van a ona puže, sve crno bilo na koljenima i jako tesko za oprat i dalje se vide tragovi, onda sam odustala od tog da u lijepoj robici ide pa bi joj neke stare tajice stavljala ili tamne gdje se ne vide mrlje, odjeću koja je flekava od mrlja koje se nedaju oprati nosi po doma, uglavnom su to svijetle stvari.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.