Ajde baš mi je drago da je bolje. Evo taman su danas nazvali iz vrtića da je mlađi dobio temperaturu. Krasno,sad bude cendraviji nego inače...a baš sam ih hvalila kak su dobri,dugo su se "držali" bez bolesti. A joj ni ja ne volim kad su rolete skroz spuštene i kad je mrak. To mi je ko u mrtvačnici. Moj stariji je grozno spavao do nekih godinu dana. Od godinu dana je bilo ok. A za mlađeg više ni ne znam. Dobro je,puno bolje nego braco ali se oduvijek rano budi. Ne znam.zakaj nisam mogla roditi bebe koje spavaju do 8,9 ono 12 sati u komadu. To nikad nije bio kod nas slučaj ni s prvim ni drugim
To mi je san da se klinci ne bude i sastave 12 sati. Imam frendove ciji klinci fakat tak spavaju, po cca 11 sati. I onda jos normalno popodne. Ono, ne kuzim A ja sam mislim u zadnje tri noci spavala sve skupa mozda isprekidanih 8 sati. Ne kuzim kako uopce funkcioniram. Mali ima nuspojavu od antibiotika da ga uzasno svrbi koza, po noci bude koma pa se budi, dere. Pa mu caj radim usred noci... A ja jos nocima nadoknadjujem posao jer naravno ne stignem sve odraditi pored njega doma. Veli ped da moze u cetvrtak u vrtic tak da barem vidim svijetlo na kraju tunela
Crazypeach, kak je malac? Ima temp?
To stvarno ne mogu zamisliti da radim po noći. A jadan,pa to je užasno da ga tako svrbi koža. Jadno dijete. Hvala Bogu,još malo pa gotovo. Moj mali ima temperaturu. Kad smo došli doma dala sam mu sirup pa se spustila ali sad je navečer opet narasla. Sve odreda jede i mješa ali kad dođe na red sirup za temperaturu tu povlači crtu. Borimo se oko toga. Sutra ga vodim predijatrici popodne. Najbolje da izvadimo krv da znamo na čemu smo
Cure jel su vam bebe počele koristiti jastuke za spavanje?
Ja sam uzela my first pilow, ali neće bas na njemu dugo, a spava s nama u krevetu i kad se probudi u noći okrene se na moj anatomski i spava na njemu 🤦♀️ valjda joj paše
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Crazypeach, jeste bili kod ped? Kakvo je stanje? Moj mali inace pije sirup, al sad kad je stariji i ta kolicina se povecala, ne zeli vise puta u danu kad zatreba. Tak da smo mu sada prvi put dali cepic kad je trebalo. Ja se inace tog grozim, al fakat je lakse i navodno brze djeluje.
Da crazypeach onda cepić, nasilu, to se bar moze nasilu , sirup uvijek moze ispljuvat.
Ja imam obje kombinacije, malo mi je i bezveze sirup jer je rok trajanja sirupa mjesec dana od otvaranja, al ona super hoće popit sve te lijekove, antibiotik, sirup, paracetamol, betaglukana, sve njoj pašećepiće nisam ni davala od kad mi ne zeli mjeriti toplomjerom u guzi al možda se vratim na njih jer imaju bolje rokove. Probat cu bas drugi put..
Marta jesi dobro? Sve ok?
Kod mene je burno, nisam se javila bilo mi je svega previše.
Inače 22.9 sam izgubila trudnoću.. No to nije sve, imali smo neki upsić u ovom mjesecu i sad mi je test opet pozitivan, jučer sam imala M bolove i neki smeđi iscjedak, danas nista, inače jučer sam tek ttrbala dobiti M pa se ne nadamo ničemu, vidjet ćemo 🙏
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marta jesi dobro? Sve ok?
Kod mene je burno, nisam se javila bilo mi je svega previše.
Inače 22.9 sam izgubila trudnoću.. No to nije sve, imali smo neki upsić u ovom mjesecu i sad mi je test opet pozitivan, jučer sam imala M bolove i neki smeđi iscjedak, danas nista, inače jučer sam tek ttrbala dobiti M pa se ne nadamo ničemu, vidjet ćemo 🙏
Ajme meni, pa ti si čudo od žene!! Žao mi je zbog izgubljene trudnoće i nadam se da bude dalje sve ok!!! 🙏🙏
Mi od početka koristimo čepiće, sirup nisam nikad ni davala...
Cure, s kojim sredstvom skidate fleke s odjeće? Ja do sada onim sapunom iz DM-a, i većinom ode sve dolje ako na vrijeme reagiram, ali recimo mrlje od svježe jabuke nisam uspjela još sa ničime... Imate li kakvu preporuku kako najbolje sačuvati oblekicu?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Marta jako mi je žao čuti to....nadam se da će sad biti sve ok. Drži se.
Burito bili smo,a ima neku bakteriju....uglavnom sad smo na Sumamedu. Nadam se da će mu bit bolje,inače je sretan i veseo ali brzo dobi temperaturu. Recimo noćas kad sam išla spavati je imao 38.5 i onda mi je bilo glupo buditi ga za sirup,bio je u super pozi za čepić. Probudio se u pola 8 ujutro sav šmrkav i opet temperatura 39. Dala sam mu sirup,za sad nema temperature;nadam se da će tak i ostati. A i stariji mi je navečer zakurio ali od tada ne.Tvoji su dobro? Mali je krenuo u vrtić?
Sunchica jesi sigurna da traje sirup samo mjesec dana nakon otvaranja? Pa ja to držim u ormariću s lijekovima i duže pa spusti. Nisam imala pojma da je tako.
Aurora muku mučim oduvijek s mrljama. Užas.isto imam taj sapun ali nekad ni on ne pomogne.
Sortiraj odgovore
Najstariji