Pozdrav, jeste uvele sampinjone u prehranu? Ne znam kad bi se to moglo uvesti obzirom da pise svasta na internetu - negdje pise nakon godine dana a negdje cak nakon 12 godine 🙈🤣😘
12 godina Ja nisam nit zapamtila, tamo negdje sa 7 mjeseci mislim da smo joj dali. Oni su nam vec preko godine dana i nema vise toga sto ne smiju. Jedino je preporuka do druge izbjegavati secer, ali to je to. Uvijek mozes i provjeriti na WHO.
Mi isto frosch baby, ok mi se cini. Al vise mi nikakve mrlje ne smetaju
E bas gledam, panadol je fakat mjesec dana, a lupocet 6 mjeseci. A mom malom je bas fini lupocet. Sad nam je prvi put ikad odbio jer pretpostavljam da mu se povracalo, a doza za njega je vec i pozamasna. Ovo za panadol je fakat glupo, pa onda bi trebali imati upola manja pakiranja. Doslovce da moras baciti nakon tih par puta sto ti dijete popije dozu.
Ne sjećam se ni ja kad sam uvela šampinjone. Jedno vrijeme sam starijem kao branila jer sam isto čula da do 12 godine ne,ali nisam znala ni sama. Dajem sve od reda,i šećer i gljive dok sam ja bila mala dali su mi da jedem šećer sa žličicom. Ne mogu zamisliti kakva sam bila kad me taj šećer puknuo. Mi smo konačno ozdravili,uglavnom još mu izlaze sve 4 četvorke i sad i trojka. Ajme meni. Jučer je.bio pun mjesec mislim i spavao je koma. Ko novorođenče. Ta potreba za mlijekom još uvijek mi baš ide na živce
Moja mala ima 12 zubi vec par mjeseci. Prvih cetri i gore i dolje, i onda simetricno jos po dva gore i dolje negdje iza. Iznenadila me kak je to sve izaslo za cas. Sad vec gledam kad ce ostali zubi niknut. Vele i da to kad beba jede kruto od pocetka utjece i na brzinu razvoja celjusti, no ko ce ga znat.
Mene jos grlo bas boli, mala je malo bolje. Uglavnom svi bumo doma jos do cetvrtka. Mali je cak zdrav, al naravno da su kod njega pospojili vikend sa sisvetama pa su spojene grupe. Tak da bude ipak doma.
Nama su jucer i prekjucer bile dosta lose noci sto se tice spavanja klinaca. Al nekak mi se isto cini da se to znalo poklapati s punim mjesecom i prije
Burito jel se tvoji svađaju? Ja moram priznati da danas imam 0 tolerancije za njih. Prvo sam bila s malim doma,taj cendra konstantno,čak je super bio kad je bio bolestan. Onda reko ajde ići ćemo kupit jedan rođendanski poklon,možda mu tamo bude ok. Nismo danas išli šetat jer je puhao vjetar. Naravno,nije mu bilo dobro vozit se u triciklu jer bi on sam na sve strane išao. Onda stariji krene s igračkama....Zašto se i njemu ne bi kupila igračka,a naš stan je zatrpan igračkama. Čak ih je većina završila i na tavanu. Tuku se i svađaju grozno-tek sad razumijem svoju mamu. Sad ih je tata obadvoje potrjerao spavati jer je stariji mlađeg gutio. Ludi smo više. sve manje imam živaca,jedva čekam da se nešto promjeni
Crazypeach razumijem te. Mogu sve podnijeti ali to cviljenjee bas izbaci iz takta a mi imamo samo jedno dijete hahaha. Al ona isto cvili. Mislim da niti sama ne zna sta bi. Jos ne hoda. Ona je bas ziheras tak da ce prohodati kad bude 100% sigurna a do tada supruga i mene navlaci za prste da je vodimo okolo. Kicma mi je grozno. Sve me vec boli🙈.
Tincy joj vjerujem. Znam i sama,kad sam sagnuta u taj neki položaj pa kad se uspravim-baš boli. Uglavnom to cviljenje.... tak i on,ni sam ne zna što bi. I želi da ga nosim a ima 11 kila,nije baš ni lagan za nošenje. Rekla mi je jedna susjeda s mora kao ne smiješ ga toliko nositi radi kičme. I daljs ga nosim jer želi. Da ga ne nosim još bi jače cendrao
I moja ima tu fazu kad cvili bezveze i sve joj je "ne" čak se ko švabica zna derati "neein"
Zadnja dva tjedna za spremanje za vrtic je bila jako nervozna, iako kad dodjemo tamo sve super bude, al mislim da joj se sve spojilo, šlajm i šmrkljići, rast zubića, bila se udarila u glavu onda smo se bojali da nije to ponašanje posljedica udarca, al evo mislim da je ipak slučajno tako ispalo. I nova joj je fora da zna pred zoru oko 5 brbljati nesto u svojoj sobi, ispriča se nekih 15 min pa zaspi dalje (čujem ju na babyphonu u polusnu), valjda si vježba pričanje
Sve su to neke njihove faze...
Evo moja hoda samostalno nekih mjesec dana i sve je bolja i bolja al treba se još malo učvrstiti i ustabiliti, čak ne padne iz hodanja nego kad neke gluposti izvodi, kao krene dubit na glavi pa se posklizne ili kad se drzi za stol izvede neki blesav pokret pa padne.
Ne znam jel vaši radi nered... znači ovom mom je smisao života radit nered...potrgat,slomit,sve uništiti što se da. Onda kad napravi nered onda cvili jer nema dalje za raznacivanje. U ovoj fazi mi je općenito teško biti s njim.
Ne znam jel vaši radi nered… znači ovom mom je smisao života radit nered…potrgat,slomit,sve uništiti što se da. Onda kad napravi nered onda cvili jer nema dalje za raznacivanje. U ovoj fazi mi je općenito teško biti s njim.
Hm moja recimo ce kad slazem robu il nesto drugo doci i to razbacati ako joj dozvolim. Al ono vise iz igre a ne iz neke napasti. U biti mislik da je trenutno u fazi gdje nis nemre biti na svojem mjestu nego sve razbacano 🤣. Mene od toga vise nervira bacanje hrane dok jede na pod. Ne znam kad ta faza prodje. 🙈 ako netko ima kakav savjet kako to rjesiti bilo bi super. Prvo smo reagirali pa je jos vise radila, sad ignoriramo al i dalje radi.🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji