Sto se konkretno nase prilagodbe tice, zasada je zbilja ok. Nakon tog jakog povlacenja u sebe poceli smo dolaziti po nju odma iza rucka, i kroz dva, tri dana se vratila na staro. Pomaze sto ih je kod njih cetvero na dvije tete i dalje, ja ne kuzim kad ce ta ostala djeca pocet dolazit, al neka, nama paseOvako zasada ispada kao da imamo dadilju. Sad je tamo od 8 pa do cca pol 3 il kad se vec zbudi. A meni noci i dalje nisu bas najbolje. Prestala sam dojiti po noci, mala se cak puno manje budi, al opet ima jednu mini krizicu koja ne traje dugo, al me skroz razbudi. Malom smo napokon skinuli nocnu pelenu pa se on tokom noci upisa jednom, pa dok ga otusiramo itd... A tokom noci oba klinca u nekom trenu zavrse u nasem krevetu, tak da ono, sve skupa zabavno.
Hvala cure. Burito koliko ti sin ima godina? Pa dobro ono što znamo iz sigurnosti je da bude sve to prošlo. Samo se trebamo malo strpiti
3 i pol ima malac. Inace i mi smo prosli dosta gadnu prehladu. Kod malog bi se tako nesto uvijek razvilo u bronhitis dok je kretao u vrtic, tako da mi je drago da smo se s njom uspjeli izboriti samo inhaliranjem i ciscenjem nosa.
Burito i tak ti je rekao ko zna di je to čuo... ja stalno svoje inhaliram i čistim nos,mlađi je šmrkav..... svaki dan kad dođemo po njega u vrtić,šmrklji do usta. Uglavnom su prozorni,ali opet. Obadvojica tu i tamo kašlju. Mislim ne stalno al kad se sjetim,trebala bi sigurno barem nacvečer prije spavanja
Bok cure, evo i mene. Mi smo nakon prvih mjesec dana bez bolesti imali lagani bronhitis, sreća ozdravila je, al bas se dugo borila sama sa sobom dok se pedijatrica ipak nije odlučila dati ventolin i antibiotik. Prije toga smo čistili nos, inhalirali, sirupo al očito je trebalo nešto jače. Sad je super i napokon više ne kašlje.
Bojala sam se kak će u vrticu nakon 10 dana izostanka, al evo super je i dalje, nije bilo plakanja nakon dugog izbivanja. Tete ju hvale,cak mi kuharica koju znam interno rekla da je papalica, veseljak, kao svi cendraju a ona pleše, smije se, samo da joj jesti i zadovoljna. Tete kazu da je jako muzikalna. Moja odlazi u vrtic oko pol 8, dolazimo po nju oko 16h. Prilagodljiv je lik.
Moja je isto krenula s laganim ispitivanjem granica i zna cendrat ako nije po njenom, za sad nije nista strasno. Ja sam iskreno zahvalna trenutno na njoj kakva je, uvijek kazem da je onakva kakva je bila ne početku ne bi više nijedno dijete imala ,a kakva je sad, mogla bi još tri takve. Baš je legenda beba sada .Ja se nadam da bude ostala takva.
Držim fige da vam krize prodju, netko se prije pati, netko poslije. Valjda to mora tako biti.
Cure jel su vam bebe počele koristiti jastuke za spavanje?
Hej moja nije. Jos uvijek spava na ravnom. Nisam sigurna kada cu joj kupiti jastuk ali jos uvijek necu.
Niti mi jos ne koristimo jastuk. S malcem smo krenuli s neke 2, 2 i pol godine. Pa tak planiram i s njom ako ne bude potrebe prije. Zasad se ne cini da joj smeta. Eventualno joj znam stavit jastukispod madraca da joj uzdignem glavu kad ima problema s nosicem/slajmom i slicno.
Ma ja sam si mislila isto kad ima šlajm da lakše iskašlje ali ja stavim jastuk ona legne na suprotnu stranu ili poprečki, pa nema baš smisla još.
Mi ne koristimo još jastuk. Starijem sam stavila jastuk tek kad je dobio svoju sobu i krevet,imao je 2 godine. Kod nas i dalje ista situacija. I dalje slušamo svakodnevno cendranje. Neko vrijeme sam mislila da je možda zato jer se ne naspava u vrtiću;ali nema pravila. Preko vikenda se budi kad želi pa cendra bez obzira. Uspjeh je skuhati bez da cendra ili mi bude oko nogu. Oko 8 navećer je najteže jer tad stvarno postaje umoran. A opet ako ga stavim spavati u 8 mogao bi mi se u 5 i probuditi. Najgore je kaj ja ne znam kaj želi a mislim da ne zna ni on sam. Nadam se da će ta faza što prije
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji