Ja ludim sa muzevin roditeljina stalno nesto izjavljiva, jucer je rekla da ce mu kupit krevetić i robicu i soava kod nje beba 4 mj, stvara ruzne osjecaje u meni, vec smo vodili žustri razgovor al očito džaba
Mrvica722 ja živim u kući s roditeljima od muža i svekrva me isto zna enormno živcirat. Kad je prvi sin bio mala beba,znala je na prvi kme doć u našu spavaću sobu ujutro sva sretna jer smo se probudili. Meni se kosa na glavi dizala,daj me pusti malo na miru. Al to ti se sve prorijedi što su djeca starija. Sad drugog unuka uopće skoro ni ne doživljava. On je 3. muški unuk i više nije zanimljiv pa imamo svoj mir. Slobodno joj ga daj da prespava tamo,iz vlastitog iskustva ti mogu reći da bude joj ubrzo prestalo bit zabavno. Ona je svoju djecu imala,i preumorna je za unuke.
Evo nama se na zadnjem pregledu pokazalo da je premalo dobila u zadnja dva mjeseca i uz dogovor s pedijatricom jučer smo krenule s dohranom (danas joj je pet mjeseci). AD uopće ne zeli, bočicu ispljune van, iako je prije u par navrata htjela, a znala sam davat i moje mlijeko na bocu ako sam izbivala pa je tako valjda na prevaru par puta uzela AD misleći da je moje, al sad ju ne mogu nikako nagovoriti.
Što se tiče kašice počeli smo s brokulom i već drugi dan je pojela cijeli obrok, mislim da će se dijete preporoditi s kašicama s obzirom na njen refluks i da uopće nije mliječni tip. Krenut ću s povrćem i žitaricama, pa onda voće.☺️Imas super gruou na fejsu zove se domaće kašice od strane svjetske zdr. Organizacije. Imas savjetnike i sve. Kreće se prvo uvjek sa tikvicama i vrli brzo se uvodi jabuka i jako čeesto daje cikla
Ma ja ti to samo okvirno pogledala, odlučila sam prvo uvest odredjeno povrće i zitarice pa nakon par tjedana ću tek voće, mala mi super reagira i sve s guštom pojede tako da nastavljam tako. Ionako su ti trendovi ishrane svake godine drugačiji, pogledat cu si receptiće kad krenem kombinirat namirnice. Evo u tjedan dana je dobila 250gr. Bili smo na kontrolnom vaganju i pedijatrica je zadovoljna, s obzirom da nije htjela adaptirano malo sam brinula, barem s uvodjenjem kašica tih nemamo problema. Tako da je danas s obzirom na dobar dobitak i napokon cijepljena drugom dozom cjepiva. ☺️
Mrvica722 ja živim u kući s roditeljima od muža i svekrva me isto zna enormno živcirat. Kad je prvi sin bio mala beba,znala je na prvi kme doć u našu spavaću sobu ujutro sva sretna jer smo se probudili. Meni se kosa na glavi dizala,daj me pusti malo na miru. Al to ti se sve prorijedi što su djeca starija. Sad drugog unuka uopće skoro ni ne doživljava. On je 3. muški unuk i više nije zanimljiv pa imamo svoj mir. Slobodno joj ga daj da prespava tamo,iz vlastitog iskustva ti mogu reći da bude joj ubrzo prestalo bit zabavno. Ona je svoju djecu imala,i preumorna je za unuke.
A nadam se dq ce se to smirit bas bas me izluđuje pitam se jel namjerno to radi.
Pozdrav curke 🥰🥰🥰
Evo meni je Marta prenijela pozdrave od MissR u grupi na fejsu baš sam se obradovala jer sam se sjetila kako smo tu često pisale i sad kad sam ušla na forum baš me neka nostalgija oprala jer ne mogu vjerovati da je već toliko vremena prošlo😭😭
MissR baš sam napisala curama kako mi je zao da se ne čujemo jer si bila s nama u početku odmah i stalno smo se tipkale🥰
Kako je tvoj bebač?
Ja ne stignem previše pratiti sve s dvoje je baš izazovno ali fejs mi je lakše puno popratiti, i sad kad vidim da postoji grupa Ljetnice 2023 baš mi je onako toplo oko srca🥰Teja444 pozdrav i tebi draga ovdje 😘
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Pozdrav drage moje ljetnice. 🙂 Mozda me se neke sjecaju, al vidim da vas ima i dosta novih. Htjela sam Vas samo pozdraviti, i nadam se da uzivate za svojim smotuljcima. ❤️
Draga Teja4444, evo pozdrav i od mene ❤️
Pozdrav curke 🥰🥰🥰
Evo meni je Marta prenijela pozdrave od MissRu grupi na fejsu baš sam se obradovala jer sam se sjetila kako smo tu često pisale i sad kad sam ušla na forum baš me neka nostalgija oprala jer ne mogu vjerovati da je već toliko vremena prošlo😭😭
MissR baš sam napisala curama kako mi je zao da se ne čujemo jer si bila s nama u početku odmah i stalno smo se tipkale🥰
Kako je tvoj bebač?
Ja ne stignem previše pratiti sve s dvoje je baš izazovno ali fejs mi je lakše puno popratiti, i sad kad vidim da postoji grupa Ljetnice 2023 baš mi je onako toplo oko srca🥰Teja444 pozdrav i tebi draga ovdje 😘
Ajde da se malo tipkamo tu😜🥰
Ja isto kad dođem ovdje tako me sve udare emocije, ja bi da sam opet trudna i da tu kukam kako neću nikad roditi, a jedva čekam 😭🥰
Previse mi to fali, iako uživamo s bebom ❤️
👩🦰 28g
🧔33g06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️
Hej cure!!!!
Evo i nas!
Super napredujemo!
Pomalo uvodimo dohranu, rastemo i to bome dobro rastemo, kaže ped da je i iznad prosjeka...
Jučer smo se cijepili s prvom dozom cjepiva, imali smo malo temp, hvala Bogu ništa strašno...
Ali nek me netko prosvijetli...
Ako me dobro pamćenje služi, a ne samo mene, već i moju mamu itd. Prije se cijepivo dobivalo u guzu upravo iz tog razloga što je "mesnato", manje boli...
Što je ovo sada da se bode u bedrice u mišić????
Pa i ja bi podivljala, a kamoli beba...
Neznam kako vi s tim cjepivima?
Ja sam se jedva natjerala da to obavimo... Iskreno, nisam baš za to... Po meni su suluda ta 6, 7, 127 u 1.
A i s obzirom da sam vidjela par slučajeva gadnih nuspojava umirem od straha
Nevjerojatno mi je da se u današnje vrijeme takve stvari mogu događati...
Kažu da je najopasnijeg ono s godinu dana, pa se mislim, majko mila, očito u ptice na grani znaju za to. Pa zašto se onda ne poduzme nešto...
Imamo li mi pravo reći da ne želimo ili bar odgoditi do daljnjeg?
Pozdrav od mene i baby B
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Samoja6 baš mi je drago da ste dobro! Što se cjepiva tiče mislim da svatko radi što želi. Moji sinovi su se cijepili redovito,nisam ni pomišljala da ne jer čemu služi onda medicina? Bez toga se možemo i u srednji vijek vratiti. Nije zamišljeno da djeca dobe adhd, ili ne znam koje već sindrome,nego zato da se te neke zarazne bolesti spriječe i ne šire dalje. Ja bi se više bojala što bi bilo da se zarazi s nečim što sam mogla spriječiti. Ne moraš cijepiti dijete ako ne želiš,možeš i odbiti. U tom slučaju mislim da ne smije u vrtić,jer prilikom upisa moraš donesti knjižicu;a za osnovnu školu ne znam....znatiželje radi,zašto pišeš baby B?
Samoja6 baš mi je drago da ste dobro! Što se cjepiva tiče mislim da svatko radi što želi. Moji sinovi su se cijepili redovito,nisam ni pomišljala da ne jer čemu služi onda medicina? Bez toga se možemo i u srednji vijek vratiti. Nije zamišljeno da djeca dobe adhd, ili ne znam koje već sindrome,nego zato da se te neke zarazne bolesti spriječe i ne šire dalje. Ja bi se više bojala što bi bilo da se zarazi s nečim što sam mogla spriječiti. Ne moraš cijepiti dijete ako ne želiš,možeš i odbiti. U tom slučaju mislim da ne smije u vrtić,jer prilikom upisa moraš donesti knjižicu;a za osnovnu školu ne znam….znatiželje radi,zašto pišeš baby B?
🤣🤣 Nisam ni išla za tim, vjv kako sam prvi put napisala baby B, ostalo mi simpa pa i nastavila...
Ma i mene je strah ne cijepiti ga, mada ni ped nije htjela dok se ne obave neke pretrage tako da kasnimo, iako je čak i ona rekla da ima vremena.
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Sortiraj odgovore
Najstariji